Darek Opole 07.03.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Kupię działkę w okolicy Opola (10-15km) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 08.03.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witam! Ale tu cisza!Oglądałem dziś działeczkę z wjazdem od zachodu, poradźcie proszę czy to dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Cisza bo zima trzyma. Wejście do domu od zachodu jest chyba OK. Wogóle to zależy jaki chcesz projekt realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 10.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Rety, jestem na przerwie w szkole i mam malo czasu a duzo do pisania! Nogarda, zapraszam do nas jak tylko masz czas. Tarnow OPOL. moj tel 0604 132 865. Mozna zobaczyc z bliska, jak ktos nie ogladal w styczniowym MURATORZE. Sasiad ma pompe ciepla i jest dealerem z najdluzszym stazem i doswiadczeniem w PL Darek OPOLE kolo nas piekne dzialki na sprzedaz. Pod lasem! Dzwon do gminy, bo tam kilka osob prywatnie je dzierzy. Ale chca duzo bo super lokalizacja. Naprawde! Rzucam pomysl na spotkanie klubowe u mnie. Niestety nie moge tu byc codziennie. Pasuje mi kazda sobota. ZAPRASZAM PozdrawiamOLa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.03.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ola tzn że klub zaistniał? Super PS Czasu to nikt nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 13.03.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Hej!!!- trochę mnie to zmartwiło ale w Klubie Budujących nie ma tzw. Grupy Opolskiej( a widzę że w taki sposób wpisują się ludzie z danego województwa ,)- może dlatego tak mało osób kontaktuje się z nami- może Szadam( chyba najbardziej doswiadczony w tej kwestii) stanie na wysokości zadania i zamiast stronki -opolszczyzna czyli między......założy nam odpowiedni Klub- może będzie więcej chętnych do wymiany " złotych myśli " Hej co Ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.03.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Przyjmuję to wyzwanie. Zaraz się tym zajmę. Obecność obowiązkowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.03.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 No to niech żyje GRUPA OPOLSKA http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=23396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 15.03.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 chcę powiadomić że od 15 III 2004 klikamy pod "GRUPA OPOLSKA"- zamykamy ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 24.10.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Hej Opole! Nareszcie znalazłam kogoś z Opola, ja jestem z samego miasta Budowę zamierzamy rozpocząć z mężem na wiosnę. Na razie to wszystko jest dla mnie nowe i nie bardzo umiem się w tym wszystkim połapać - myślę o samiej budowie... Mąż jest optymistą i wierzy,że musi się udać A ja narazie czytam forum i ucze się i uczę i uczę. Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alina_opole 25.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam, Czy komuś w Opolu przyszli kontrolerzy z nadzoru budowlanego, po złożeniu dokumentów dot. obioru budynku?Do nas się zapowiedzieli i nie wiemy czego się po nich spodziewac, co bedą sprawdzac, np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu2 07.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja też mam działeczkę budowlaną w Tarnowie Opolskim, na ul. Fiołkowej! Będziemy z bratem stawiać bliźniaka! Pozdrawiam wszystkich z Opolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 25.05.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam. ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts