Frankai 28.11.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Gabi - ja nie o garażu, tylko zamontowaniu lustra na prowadnicach w sypialni Opalki Ogród odpada - za blisko sąsiedzi. Z "natury" nie polecam lasu - kolega przekonał się ile w lesie jest komarów <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2002-11-28 13:31 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 jak czyta się forum, to rzeczywiscie wydaje mi się że jest związek budowy z iloscią przychodzących na swiat. sama slyszałam jak to ktos tak cieszył się wykończeniem łazienki (wreszcie), że po 9 miesiącach z łazienki korzystała jedna osoba więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacus 28.11.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 No właśnie - łazienka może być też jakąś odmianą. Co prawda nie ma tam zbyt wygodnych miejsc ale rutyna nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacus 28.11.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Frankai, temat ścianek 12cm z b.k. poruszył Kodi, ja tylko skomentowałem. Budujemy z PTH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 28.11.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Cóż, po pierwsze nasuwa mi się myśl, że w dzisiejszych czasach za przyjemnością niekoniecznie musi iść przyrost naturalny, nieprawdaż? A związek budowy i przyrostu jest ewidentny. Przynajmniej u nas -baaardzo chcielibyśmy po raz drugi przyłożyć rękę do przysporzenia nowych obywateli naszej ojczyźnie, ale właśnie czekamy na zamieszkanie "na swoim". No, chyba, że się bardzo tym czekaniem wkurzymy I jak sądzę, wiele młodych małżeństw ma podobne dylematy - czy już powiększać rodzinę i gnieździć się na paru metrach, czy czekać...Jedno i drugie może się okazać niezdrowe. PS. Jeśli zaś chodzi o wpływ budowy na kluczowe czynności męskiego organizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Czy sądzicie, że wanna - nawet 1-osobowa - nie nadaje się na podwodny numerek? Sprawdźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 28.11.2002 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Aha, jeszcze coś - mężu, czy to czytasz w tej chwili? Lustrom na suficie mówimy NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Stokrotka - czy mąż preferuje lustra na ścianach czy podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 28.11.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Frankai - może się odezwie, to sam Ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 28.11.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 wybierając miejsce na naszą sypialnie... brałam pod uwagę: umiejscowienie jej w najdalszym zakatku, z dala od ciągu komunikacyjnego, okna miały wychodzić na wschód-słoneczko tak pięknie budzi ściany sypialni graniczą tylko z garderobą i łazienką i można szeptać głośniej wtedy sobie od pokoju córki dzieli nas cały hol i schody nocujące koleżanki córki nie krecą się pod drzwiami można sobie pospać spokojnie i cichutko w dzień imprezki nocne tak bardzo nie słyszane gdy np jednej z połówek zechce się już spać itp.... a propos lustra w sypialni całkowicie niezgodne z feng szu, zwłaszcza nad łóżkiem, już chyba lepiej jakaś taka kamerka dla lubiących lukaczy... pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 28.11.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 U nas sypialnia rodziców jest na dole, a pięterko zostawiamy dla dzieci (niezależnie od tego ile ich będzie ). Nie musimy wygłuszać ścian. Apropos budowania i prokreacji. Myślę, że jest pozytywna korelacja. Jak już się człowiek przeprowadzi do nowego domu, to może go "przytłaczać" przestrzeń i może szukać sposobu na wypełnienie tej przestrzeni. Zakładam również, że większości z budujacych zależy na tym, żeby ich dzieci jak najdłużej korzystały z domu i działki. Może to byc motywacją do powiększania "stadka", żeby się domek nie marnował tylko dla "starych". Wyczerpanie budowlane po sezonie też ma swoje dobre strony. Czasami w ramach wzajemnego pocieszania się i umacniania na duchu rodzi się coś więcej niż tylko optymizm <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-11-28 15:27 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Am - powiedzmy też wprost: seks jest doskonałym odstresowywaczem. Dla śpiochów informacja, że 45min intensywnych igraszek łóżkowych zastępuje 2 godziny snu. Czy to oznacza, że przy 3h seksu nie trzeba w ogóle spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 28.11.2002 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Odnosnie wpływu budowy na przyrost to uwazam, ze jest i to negatywny. My z Misiowa (inaczej niz statystyczny Polak) wyszlismy z zalozenia, ze najpierw chata potem dzieci. I tym sposobem potencjalni dziadkowie czekaja juz chyba szósty rok. Szanse maleja, zwłaszcza po tym, jak jeden taki mały gosc zwiedzajacy nasze mieszkanie podziurawił podłoge w korytarzu, a drugi (majac wiecej miejsca niz u rodziców) biegał ryczac: "ihhha ihhha". Misiowa potem powiedzała "NIE" i sprawa dzieci znowu spadła z harmonogramu. Ale za to jest wiecej miejsca dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.11.2002 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Misiu, a skąd wiesz, że je będziesz miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.11.2002 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Coś mi się tu nie zgadza"...Dzieci lubią MisieMisie lubią dzieci..." No to jak to w końcu jest ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 28.11.2002 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Pora na dobranoc, bo juz troszke nudze.Misie lubia dzieci -Cudze, Luska! Cudze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Dobrzykowice - tak słyszałem w radiu. A może w radiu ciągle kłamią Czy Ty występujesz w kreskówkach? : http://piast.t19.ds.pwr.wroc.pl/~bary/funny/Grok.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.11.2002 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 On 2002-11-28 20:01, Mis Uszatek wrote: Pora na dobranoc, bo juz troszke nudze. Misie lubia dzieci - Cudze, Luska! Cudze!!! Lubić cudze dzieci? Kiepskawa to spółka.. Kto na stare lata zaparzy Wam ziółka? Nawet przeogromny antałek miodziku Nie zastąpi radosnych małych misiąt kwików. Choć oczka się kleją i brak Wam ochoty Bierzcie się Niedźwiadki lepiej do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.12.2002 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 O wpływie budowy na ..... wiadomo co moje doświadczenie wyszło "w trakcie". To znaczy jak dośtaliśmy pozwolenie na budowę była nas trójka, a jak wbiliśmy łopatę to Wojtuś miał około 20 centymetrów długości. I przeprowadzkę zrobiliśmy w składzie 4-osobowym.Co do "bieżących działań" to mimo iż na razie zamieszkujemy parter - dajemy sobie radę. Ale dwójka szkrabów chyba już wystarczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 10.12.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Co tu dużo mówic trzeba działać póki nowy sezon budowlany się nie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts