Vardamir 10.12.2002 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 ja bym obstawil np wytrzymaly blat w kuchni :smile:of cors w stosownej chwili ... poza tym jak an moj gust kazdy poziom budowanego domu7 nalezy ochrzcic :smile:hehehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 15.02.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 A ja mam zamiar działać totalnie, tzn. zmierzyć się z budową i przedłużeniem rodu. Ciekaw jestem co uda się lepiej i z czym będą większe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 17.02.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Namawiam do pierwszych wprawek juz na etapie baraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.02.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Cóż za ciekawy wątek. My mamy zamiar rozmnożyć się wraz z domem - tak jakoś wyszło z planów.Zobaczymy czy się uda i dom i potomek. Na razie jest jeden więc tragedii nie będzie. Doświadczeniem podzielę się za czas jakiś. Może latem??? Lustra nad łóżkiem- myślę że mój mąż byłby zachwycony. Ja myślałam o oknie połaciowym. Ale największa sypialnia w moim przyszłym domku nie ma takiego. Pozdrawiam wszystkich Ciechanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 22.02.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 cytuję:"będziemy rozmnażać się z domem". Coś mi się wydaję, że przy takim podejściu rozmnażanie może zakończyć się niepowodzeniem. Radzę zmienić partnera z domu na męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 23.02.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Marian- a jak się uda ??? I wyjdzie bliźniak, a może szeregówka ?O rety - MRÓWKOWIEC ? To może być klucz do rozwiązania problemów mieszkalnictwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 12.07.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 my mamy działkę długości 64metrów/34metry - myslę, że wysoki żywopłot ,jakieś krzaczki, niekoniecznie pełnia ksieżyca i może być fajnie. jak już mówimy o jakichś urozmaiceniach to zamiast kleszczyć się w wannie wolę rosę z trawnika na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts