magmi 04.06.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Ostatnio było o samotnych dzieciach w pięknych domach, więc jeszcze jedna ankieta na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 04.06.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Na razie mam tylko dwie córki bliźniaczki ale dla równowagi przydałoby sie jeszcze dwóch synów (najlepiej bliźniaków), ale nie wiem co na to żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.06.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 No to ja mam dwóch synów, ale nie marzę jeszcze o dwóch córkach dla równowagi. A już na pewno nie dla równowagi psychicznej. Mojej. Nie wiem co na to mąż, ale nie spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Ja mam jednego syna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.06.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Ja mam dwie córki. Choć czasem jak wchodzę do ich pokoju, to zastanawiam się czy aby na pewno tylko dwie i na pewno córki. Czy dwie dziewczynki mogą tak psocić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 A ja mam jedną córkę, która jak na razie w zupełności nam wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 05.06.2003 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Mam synka ale bardzo chciałabym mieć drugie dziecko i może w przyszłym roku się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.06.2003 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dwaj chłopcy 12 i 14 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 05.06.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dziwna ankieta - nic do mnie nie pasuje. mam jednego synka a chciałabym mieć jeszcze jedno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 ciechanka wiesz, ze mam podobne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.06.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cóż, jak widać nie przewidziałam wszystkich możliwości - zresztą, czy można przewidzieć wszystkie? Musiałaby być jeszcze opcja "chciałabym/chciałbym jeszcze jedno, ale mąż/żona nie chce", tudzież opcja "mam dwoje i TERAZ uważam że jedno wystarczy", no i jeszcze z pewnością "nie mam, ale może będą jak lekarzom się wreszcie uda" i jeszcze kilka innych... Myślę, że jak ktoś ma już 1 i chce więcej, to podpada pod opcję 2-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 He, he... Nie zatrzymujmy się, proponuję od razu wybrać opcje "więcej" A ja kudłaty durnowaty zafałszowałem ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.06.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Szdom, no nie przejmuj się, nie są to oficjalne badania socjologiczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Tak tez czynię Zastanawia mnie czy jakby ankieta byla zrobiona dla forumowiczów zamieszkujących już własne domy, to ostatnia opcja nie miałaby większej popularności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.06.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Kto wie, kto wie... Ja sama planuję zwiększenie "stanu posiadania" gdy tylko wybudujemy swój dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 :D To bedzie konieczne... Przecież jak wszyscy robole, pomagiery i inni juz sobie pójdą, to będzie trochę cicho. No i poza tym człowiek przyzwyczajony do biegania po urzędach, bankach będzie sie czuł nieswojo siedząc spokojnie przed kominkiem A tak wpadnie po szkole horda dzieciaków z okrzykiem :mamo!mamo, jeść!! PIĆ!! SIKU, KAKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 zagłosowałam - mam parkę i zastanawiam się ile w tym miejscu jest rodzin z 2 a ile z 3 dzieci ?? niestety jest to razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 05.06.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Ja wreszcie mam syna , chciałbym więcej ale nie da rady . Też nie pasuję do ankiety. Mifim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.06.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dwóch słodkich zbójów: 11 i 2 latka. Jeszcze tylko po suficie nie spacerowali.... Ciekawe kiedy im się to wreszcie uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.06.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Ivonesca - rzeczywiście, powinnam była rozdzielić to na dwie osobne opcje. Chyba podświadomie wrzuciłam razem 2-3 dzieci, bo sama mam dwójkę, a trzecie w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts