Krystian 06.06.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Ostatnia odpowiedź 10-letniej córki na sugestię mamusi: - Tyle zabawek, że jakaś mała dzidzia miałaby się czym zająć... - ANI MI SIĘ WAŻCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.06.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 My mamy 20 miesięcznego synka i jeszcze jeden wolny pokój dla drugiego szkraba tak więc pewnie trzeba będzie sobie przypomnieć co się robi z takim http://www.smilies.nl/love/ylinfant.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 06.06.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Mam 2,5roczna coreczke. Planujemy z zona jeszcze jednego szkraba (niech no tylko postawimy domek i zrobimy sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.06.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 No jestem w tej grupie 2-3 Lecz to trzecie to piesek - suczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 magmi - jak na razie ja nie planuje trzeciego, ale moja połowice to by i chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.06.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Mam chłopaka 9 lat, ale bałagani i brudzi się jak całe przedszkole i nic sobie z tego nie robi, a ja uważam, że dzieci dzielą się na czyste i szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.06.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Dwójka 6-cioletnie Adaś i 3-letnia Marysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.06.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Wiecie, tak patrzę na wyniki i widzę, że ten rzekomy standard pt. "jedno samotne dziecko w domu jednorodzinnym" to chyba jednak nie taki bardzo standardowy jest ... I fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 09.06.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 A o mnie mowia, ze jakas wariatka, bo chce wiecej niz dwoje (natenczas 2 corki 3latka i 10mies.)...a konkretnie to kolo piatki!!!! Miedzy innymi dlatego postanowilismy zbudowac dom. I udalo sie w piatek przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.06.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Alex, gratulacje! A z dziecmi, to tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 10.06.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 mbz dzieki! Chyba jestes jedyny ktory ma inne zdanie niz wszyscy wokol mnie. Ale nie zraza mnie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 10.06.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Ja mam dwójkę - synka i córkę. Więcej nie będzie, bo tak się życie potoczyło. Czasami żałuję (zawsze chciałam mieć trójkę), ale jak wieczorem dzieciaki broją bez miary, a my opadamy z sił - to sobie myślę - że może i dobrze się stało...Pozdrawiam szczęśliwych rodziców.gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 29.06.2003 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Mam synka... i chociaż słodziutki, to jeden wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 30.06.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Wracając do wcześniejszej wypowiedzi. Mam jednego synka 2 latka i w planach (bliskich) drugie - więc oddałam głos 2-3. Mam nadzieję, że nie zapeszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 01.07.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 W naszym domu są przewidziane dwie sypialnie dla dzieci - jeszcze ich nie mamy, ale właśnie jesteśmy w trakcie ich "robienia" . Trzymajcie kciuki. W zasadzie skłamałam, to kudłate na zdjęciu to przecież moja mała córeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 01.07.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ankieta jest mocno tendencyjna.Co to znaczy jedno i wystarczy, a jak ktoś ma jedno i chce mieć dwójkę to jaką opcję ma wybrać.Podobnie mozna było rozdzielić opcję 2 i 3 zamiast łączenia. Magmi podświadomie preferuje rodzinę bezdzietną lub z jedną pociechą. A szkoda.Ja mam dwójkę. Chociaż przy zakładaniu rodziny marzyliśmy o trójce. Co bedzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 01.07.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Nie wiem na ile mamy nietypowo: każde z nas ma dwójkę i jedno w drodze. Czyli czasami mamy pięcioro, czasami troje, a są dni kiedy tylko to w brzuchu, bo starsze u drugiego rodzica. Tak się niestety ułożyło, ale nigdy nie chciałam mieć mniej niż troje. Jesteśmy jeszcze przed ukończeniem budowy i przeprowadzką, w innych wątkach pojawiło się twierdzenie, że po zamieszkaniu pojawia się kolejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 01.07.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Tdxls: Jestem w szoku. JA preferuję rodziny z jednym dzieckiem albo bezdzietne? Przeczytaj uwaznie cały wątek proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja mam 2 córki: 15 i 4 lata i narazie wystarczy. Mąż ostatnio jednak zaczął coś mówić o domu, drzewie i synu, więc nie wiem, jak to się skończy. Nigdy nie należy mówić "nigdy". Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.07.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Tdxls: Jestem w szoku. JA preferuję rodziny z jednym dzieckiem albo bezdzietne? Przeczytaj uwaznie cały wątek proszę... Przepraszam może za ostro powiedziałem, ale układ ankiety wg mnie ogranicza mocno wybór odpowiedzi. Bo określenie: jedno i wystarczy jest mało szczęśliwe (wiele rodzin ma jedno i to na pewno im nie wystarczy). To tyle a propos czepiania się. A poza tym życzę samej radości z dzieci i jak najmniej trosk. Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts