Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzieciaki

Gość magmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A u nas bobas rósł razem z domem. Teraz ma całe siedem miesięcy i zaczynamy bardzo poważnie zabierać się za zabezpieczanie domu przed raczkującym bomblem. Dom mamy duży więc trzeba go zasiedlić. Drugi bobas jak tylko się da a na razie przyszedł sobie (dosłownie) do nas 3 mies. szczeniak - także mamy dwójkę. A tak wogóle to zawsze chciałam mieć bliźniaki a Bastian powiedział mi ostatnio, że chce mieć trójkę - to chyba tylko jak uda się z tymi bliźniakami :D

Ged obawiam się, że Fabian podaruje sobie raczkowanie - po co raczkować, skoro można od razu biegać :D Do tego cały czas gada. Jestem ciekawa co z tego wyniknie. Na razie wygląda na to, ze najbardziej przechlapane będą miały zwierzaki. Niektóre już usuwają się z jego pola widzenia a inne cierpliwie znoszą tarmoszenie. Jedynie "przybląkana" głupiutka jeszcze Bella próbuje go podlizywać - co jej się zresztą ku radości Fabiana czasami udaje :lol:

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

A my nie czekamy na wybudowanie domu, tylko już teraz pracujemy nad powiększeniem rodziny do stanu na początku 2+1, finalnie chciałabym żeby było nas 5 , ale to się okaże :wink: Zmiescimy sie na razie na naszych 40 m, gdzie wiele lat temu przyszlam na swiat w towarzystwie rodzicow, babci, siostry i 2 psów, tak się wtedy mieszkało!

A jak juz dziecko będzie, to i większa motywacja do ukończenia domu!