Adamus 06.07.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 W naszym przypadku jest 1 i 2/3 , synek ma 4 latka a druga pociecha ... -3 m-ce do narodzin , w październiku bedzie nas juz czworo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 07.07.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Hej! A u nas dzieci jeszcze brak . Są w planach (dwa bobasy) i na poddaszu budowanego domu będą w przyszłości ich pokoje. Mam nadzieję, że teoria o powiększaniu rodziny dopiero po przeprowadzce u nas się nie sprawdzi! My nie chcemy tak długo czekać , my chcemy już ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 08.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Pyzia, rozumiem że coś robicie w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 15.07.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 A u nas bobas rósł razem z domem. Teraz ma całe siedem miesięcy i zaczynamy bardzo poważnie zabierać się za zabezpieczanie domu przed raczkującym bomblem. Dom mamy duży więc trzeba go zasiedlić. Drugi bobas jak tylko się da a na razie przyszedł sobie (dosłownie) do nas 3 mies. szczeniak - także mamy dwójkę. A tak wogóle to zawsze chciałam mieć bliźniaki a Bastian powiedział mi ostatnio, że chce mieć trójkę - to chyba tylko jak uda się z tymi bliźniakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 15.07.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Odpowiedź nr 2! (może niebawem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 16.07.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Cześć Ewa. Fajnie że się pojawiasz. Nasza Ewa (10 mies.) dzisiaj zaczęła robić po 3-4 samodzielne kroczki Raczkuje szybciej niż F1. Za kilka dni koniec raczkowania - wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 16.07.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Pyzia, rozumiem że coś robicie w tym kierunku? Robimy, robimy - jeśli coś możesz doradzić jak "robić lepiej" to będę zobowiązana pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 17.07.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ged obawiam się, że Fabian podaruje sobie raczkowanie - po co raczkować, skoro można od razu biegać Do tego cały czas gada. Jestem ciekawa co z tego wyniknie. Na razie wygląda na to, ze najbardziej przechlapane będą miały zwierzaki. Niektóre już usuwają się z jego pola widzenia a inne cierpliwie znoszą tarmoszenie. Jedynie "przybląkana" głupiutka jeszcze Bella próbuje go podlizywać - co jej się zresztą ku radości Fabiana czasami udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 30.07.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Witajcie! Mam dwie urocze córeczki ( 7 i 2 latka) i trzecie 5 dni po terminie . Siedzę przeglądam forum i czekam ......- ma być chłopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 30.07.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Oj to czekanie, to może człowieka wykończyć, to fakt . Czytaj forum pilnie, Alis, bo jak się w końcu doczekasz, to tak szybko do nas znowu nie trafisz... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.07.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Brak mi opcji : mam 1 a drugie będzie jak skończę budowę.... (jeszcze tylko trzeba do tego pomysłu przekonać męża) A to 1 co już mam to Natalia, 1.11 skończy 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Ja mam 2 córki ( 9 i 4 l ) i mieszczę się w opcji 2-3 bo po wybudowania mam zamiar postarać się o jeszcze jedno. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.09.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 A my nie czekamy na wybudowanie domu, tylko już teraz pracujemy nad powiększeniem rodziny do stanu na początku 2+1, finalnie chciałabym żeby było nas 5 , ale to się okaże Zmiescimy sie na razie na naszych 40 m, gdzie wiele lat temu przyszlam na swiat w towarzystwie rodzicow, babci, siostry i 2 psów, tak się wtedy mieszkało! A jak juz dziecko będzie, to i większa motywacja do ukończenia domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts