Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzieciaki

Gość magmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam dwójkę - synka i córkę. Więcej nie będzie, bo tak się życie potoczyło. Czasami żałuję (zawsze chciałam mieć trójkę), ale jak wieczorem dzieciaki broją bez miary, a my opadamy z sił - to sobie myślę - że może i dobrze się stało...

Pozdrawiam szczęśliwych rodziców.

gaga2

• 3 weeks później...

Ankieta jest mocno tendencyjna.

Co to znaczy jedno i wystarczy, a jak ktoś ma jedno i chce mieć dwójkę to jaką opcję ma wybrać.

Podobnie mozna było rozdzielić opcję 2 i 3 zamiast łączenia. Magmi podświadomie preferuje rodzinę bezdzietną lub z jedną pociechą. A szkoda.

Ja mam dwójkę. Chociaż przy zakładaniu rodziny marzyliśmy o trójce. Co bedzie zobaczymy.

Nie wiem na ile mamy nietypowo: każde z nas ma dwójkę i jedno w drodze. Czyli czasami mamy pięcioro, czasami troje, a są dni kiedy tylko to w brzuchu, bo starsze u drugiego rodzica. Tak się niestety ułożyło, ale nigdy nie chciałam mieć mniej niż troje.

Jesteśmy jeszcze przed ukończeniem budowy i przeprowadzką, w innych wątkach pojawiło się twierdzenie, że po zamieszkaniu pojawia się kolejne...

Tdxls:

Jestem w szoku. :o JA preferuję rodziny z jednym dzieckiem albo bezdzietne? :lol:

Przeczytaj uwaznie cały wątek proszę...

Przepraszam może za ostro powiedziałem, ale układ ankiety wg mnie ogranicza mocno wybór odpowiedzi. Bo określenie: jedno i wystarczy jest mało szczęśliwe (wiele rodzin ma jedno i to na pewno im nie wystarczy).

To tyle a propos czepiania się. A poza tym życzę samej radości z dzieci i jak najmniej trosk.

Pozdrawiam

Leszek