Senser 04.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Miało być porządnie a wyszło "jak zawsze", może mam nadzieję teraz will be OK I jak poprzednio, po WAŻNYM głosowaniu, każdy dopisuje się do listy (ile osoób + preferowana godzina spotkania). TERMIN WAŻNOŚCI 8 dni !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 04.03.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 hehe... wyglada na to, ze jako pierwsza w kolejce kontynuuje wprowadzanie zamieszania... nic to, 8 kwietnia raz! dwa dorosle i dwa dziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 05.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 8 kwietnia - dwa! Dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 chciałabym nieśmiało zaproponować spotkanie grupy w Warszawie a nie jak dotąd w pięknym mieście Grodzisku trochę na wsi też trzeba poprzebywać a co.. może w końcu i ja bym dotarła a i moja serdeczna koleżanka bobo miałaby bliżej ... no i zawsze to cos nowego co Wy na to?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 chciałabym nieśmiało zaproponować spotkanie grupy w Warszawie a nie jak dotąd w pięknym mieście Grodzisku trochę na wsi też trzeba poprzebywać a co.. Mi osobiście...mówiąc całkiem szczerze nie bardzo... Na sam dojazd straciłbym z 1,5 godziny...może i przesadze...ale chyba większości w Grodzisku jest po prostu bliżej...lub po prostu po drodze jeśli chodzi o odwiedzanie budowy... Ale mówię to jest moje wyłączne zdanie...nie wiem jak inni....mówię sam za siebie A tak "poza" tematem...ludziska...zaproponujcie również godzinę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.03.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kto jest za tym, żeby zrobić spotkanko w wawie bez Sensera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kto jest za tym, żeby zrobić spotkanko w wawie bez Sensera?? Ty zołzo jedna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ty leniu jeden!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ty leniu jeden!!!! :D Noooo to odrazu jakąś tak miło, serdecznie i swojsko się na tej naszej grupie zrobiło A może spotkanie w Grójcu?? Izat, dla ciebie chyba no problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 06.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 8 kwietnia! A wtedy dojedziemy choćby do Berlina albo i dalej. Tym bardziej Warszawa nam nie straszna. Przecież na pierwsze spotkanie grupy przyjechaliśmy do Grodziska z warszawskiego Gocławia. Izka, gdzie proponowałabyś spotkanie?Co na tę propozycję inni forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.03.2006 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 oj Senser, ja tu chciałam trochę romantyzmu wprowadzić a propos miejsca spotkania a Ty mi tu z Grójcem wyskakujesz... Ula nie wiem jakie macie preferencje co do miejsca spotkania może coś zaproponujesz.... ?? mi jest wszystko jedno byle bliżej serca stolicy niech się może wypowiedzą inni zainteresowani spotkaniem koledzy i koleżanki nie chcę tu siać zamieszania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 07.03.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Problem w tym, że nie znam żadnego odpowiedniego miejsca na takie spotkanie poza Lolkiem na Polu Mokotowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.03.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 nie chcę tu siać zamieszania Za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Myślałam, że może będziesz miał ochotę mnie poznać A wiesz co...tak właśnie sobie pmyślałem, czy zdążyliśmy się poznać... no ale widzę, że jednak nie.... I tak sobie o tym "leniu" pomyślałem.... na ani jednym spotkaniu nie była!!! Ale mnie leniem nazwała Sorki, naprawdę mi nie bardzo pasuje pchać się do Warszawy...w tygodniu ją ładnie zdąże objechać....i znów się pchać...wole z Ciulą poprzebywać No ale jeśli większość powie sławetne "TAK" to wtedy rozważę... A w główny wątek nie trzeba tego pchać, bo powysyłałem i na privy i mejle o istnieniu takowj ankiety....chyba ty też dostałaś coś takiego (??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A w główny wątek nie trzeba tego pchać, bo powysyłałem i na privy i mejle o istnieniu takowj ankiety....chyba ty też dostałaś coś takiego (??) niestety nie dostałam, ani tym razem ani nigdy wcześniej po prostu nie pomyślałeś, żeby mnie zaprosić dlatego nigdy na spotkaniu mnie nie było zawsze dowiadywałam się o tym po fakcie może za rzadko bywam na forum a zwłaszcza w grupie grodziskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 może za rzadko bywam na forum a zwłaszcza w grupie grodziskiej [/b] O i wszystko w temacie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 :( wszystko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.03.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Nigdy dotąd nie były rozsyłane maile ani zaproszenia na priv. Zawsze info o spotkaniu było na grupie i kto wiedział mógł przyjechać Walnij w stół a nożyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 10.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 U nas w domu szpital. Do niedzieli nie dam rady się wykurować. Zastanawia mnie jeszcze fakt, że w ankiecie wzięło udział tylko 12 osób i jedynie 6 z nich wybrało datę 12 marca. Bawcie się dobrze, pozdrawiam, ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 No to co z tym spotkaniem? Senser, dałeś czas 8 dni od 04.03, to jest do 12.03. Większość (50%) jest za 12 marca. A my nic wciąż nie ustaliliśmy. Ani miejsca, ani godziny. Przecież 12 marca to już w tą niedzielę. Czy jednak dopasujemy się do obecności EwaK? Ja się na razie nie wypowiadałem, bo chciałem 1 kwietnia (i kiedy to pisałem, to nie był Prima Aprilis). Jeśli to będzie inny termin, to się postaram przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts