Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta ver. 1.1 na potrzeby Grupy Grodzisko - Nadarzyńskiej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chciałabym nieśmiało zaproponować spotkanie grupy w Warszawie a nie jak dotąd w pięknym mieście Grodzisku

trochę na wsi też trzeba poprzebywać a co..:D

może w końcu i ja bym dotarła a i moja serdeczna koleżanka bobo miałaby bliżej ...

no i zawsze to cos nowego ;)

co Wy na to??

pozdrawiam

chciałabym nieśmiało zaproponować spotkanie grupy w Warszawie a nie jak dotąd w pięknym mieście Grodzisku

trochę na wsi też trzeba poprzebywać a co..:D

Mi osobiście...mówiąc całkiem szczerze nie bardzo...

Na sam dojazd straciłbym z 1,5 godziny...może i przesadze...ale chyba większości w Grodzisku jest po prostu bliżej...lub po prostu po drodze jeśli chodzi o odwiedzanie budowy...

Ale mówię to jest moje wyłączne zdanie...nie wiem jak inni....mówię sam za siebie :-)

A tak "poza" tematem...ludziska...zaproponujcie również godzinę!!!

oj Senser, ja tu chciałam trochę romantyzmu wprowadzić a propos miejsca spotkania a Ty mi tu z Grójcem wyskakujesz... :-?

Ula nie wiem jakie macie preferencje co do miejsca spotkania

może coś zaproponujesz.... ??

mi jest wszystko jedno byle bliżej serca stolicy ;)

niech się może wypowiedzą inni zainteresowani spotkaniem koledzy i koleżanki

nie chcę tu siać zamieszania ;)

pozdrawiam

Myślałam, że może będziesz miał ochotę mnie poznać :D

A wiesz co...tak właśnie sobie pmyślałem, czy zdążyliśmy się poznać... :-) no ale widzę, że jednak nie....

I tak sobie o tym "leniu" pomyślałem.... :-) na ani jednym spotkaniu nie była!!! Ale mnie leniem nazwała :-)

Sorki, naprawdę mi nie bardzo pasuje pchać się do Warszawy...w tygodniu ją ładnie zdąże objechać....i znów się pchać...wole z Ciulą poprzebywać :-)

No ale jeśli większość powie sławetne "TAK" to wtedy rozważę...

A w główny wątek nie trzeba tego pchać, bo powysyłałem i na privy i mejle o istnieniu takowj ankiety....chyba ty też dostałaś coś takiego (??)

A w główny wątek nie trzeba tego pchać, bo powysyłałem i na privy i mejle o istnieniu takowj ankiety....chyba ty też dostałaś coś takiego (??)

niestety nie dostałam, ani tym razem ani nigdy wcześniej

po prostu nie pomyślałeś, żeby mnie zaprosić :( dlatego nigdy na spotkaniu mnie nie było

zawsze dowiadywałam się o tym po fakcie

może za rzadko bywam na forum a zwłaszcza w grupie grodziskiej ;)

No to co z tym spotkaniem? Senser, dałeś czas 8 dni od 04.03, to jest do 12.03. Większość :wink: (50%) jest za 12 marca. A my nic wciąż nie ustaliliśmy. Ani miejsca, ani godziny. Przecież 12 marca to już w tą niedzielę. Czy jednak dopasujemy się do obecności EwaK? Ja się na razie nie wypowiadałem, bo chciałem 1 kwietnia (i kiedy to pisałem, to nie był Prima Aprilis). Jeśli to będzie inny termin, to się postaram przybyć.