izat 10.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 to gdzie będzie to spotkanko 12 marca?? w wawie czy gdzieś indziej?? a kto w ogóle ma na nim być?? czy będzie Tommy?? bobo30?? Uli nie będzie buuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.03.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 ja będę 8 .04 2+2 ale Senser zaszalałes z tą ankietą, i to na forum publicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.03.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Zastanawia mnie jeszcze fakt, że w ankiecie wzięło udział tylko 12 osób i jedynie 6 z nich wybrało datę 12 marca. Bawcie się dobrze, pozdrawiam, ula Nie wiem jak było wcześniej ale wyraźnie widzę 8 osób... Żeby była jasność...sam głosowałem za terminem dla Ewki, ale w tym wypadku ankieta nie pozostawia złudzeń... Tylko chyba i tak chyba kicha... Nie damy się pewnie rady zorganizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Jak się nie damy rady zorganizować to znaczy że spotkanie jest 8 kwietnia i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ja głosowałam na 8 kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.03.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Przychylam się do terminu większości 18 marca, wcześniej obstawiałem 8.Podajcie jeszcze miejsce tego spotkaniaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 No to kicha już potwierdzona Notarialnie W takiej sytuacji zostaje 8 KWIETNIA i bez kręcenia, już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 14.03.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Czołem, Z małym opóźnieniem, ale jestem 8 kwietnia powinien być dla mnie ok. Pytanie tylko gdzie? Wawa czy nasze lokalne okolice? pozdr. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 może tam gdize zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 może tam gdize zawsze? Ja też za tym rozwiązaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Były dwie propozycje 1. Tam gdzie zawsze2. LolekJeśli Lolek to trzeba by dużo wcześniej zarezerwować. Mnie jest wszystko jedno, chociaż w pizzerii chyba lepsze jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 chociaż w pizzerii chyba lepsze jedzenie. I to się liczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 14.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Może poczekajmy z ustaleniem miejsca i pory spotkania do czasu, aż będzie wiadomo ile osób na nie dotrze. Strasznie lubię kuchnię DaGiovanniego, ale za każdym razem czuję się tam skrępowana. Świadomość, że jesteśmy w centrum uwagi, że jest ciasno, że właściciel musiał wywrócić knajpę do góry nogami aby ustawić stoły pod nasze spotkanie, że trzeba uważać na dzieci potwornie na mnie wpływa. Jeśli będzie nas do 15 osób to pizzeria jest dobrym miejscem, ale więcej nas to chyba zbyt dużo. Wiem, że Lolek nie jest dobrym pomysłem. Żarcie faktycznie ma średnie. Ale czulibyśmy się tam swobodniej. Może ktoś zna inne fajne miejsce, niekoniecznie w Warszawie, ale może na trasie? Czy ktoś był w Białym Dworku w Podkowie Leśnej? W Corrado w Pruszkowie byłam tylko raz jeszcze przed rozbudową i nie mam zdania. Sylvia1 poprzednio zachęcała do spotkania w Milanówku. Może tam? Czy ktoś zaliczył wizytę w innej przestronnej i czystej restauracji? A gdy tylko zrobi się cieplej to już teraz zapraszam Wszystkich do nas na działkę na grilla. Wg był u nas i widział warunki. Może nie są super, ale gwarantuję toi toi, piasek dla dzieci, stół, krzesła (może ktoś dowiezie więcej), wodę, prąd, herbatę z rumem i przestrzeń. Na chwilę obecną wydaje mi się, że będą:Senser,ewak39 - 4 osoby,Bobo30 - 4 osoby,Sylvia1 - min. 2 osoby,wg - 4 osoby,Jajcek - min. 2 osoby,Zygmor - 2 osoby,Marzek,Tommi,izat,my - sztuk 2. To już są 24 osoby! A co jeśli ktoś jeszcze dokoptuje? Postaram się namówić Waldiego aby wpadł z żoną i Rysia też żoną o pieczareczce nie wsponmę. No nie wiem, czy DaGiovanni pozwoli nam swobodnie porozmawiać. Wolałabym, aby stół nie był wąski i długi taki jak tam jest, lecz pozwalał na rozmowę w większym gronie. Nie mówię o okręgu, ale choć o szerokim prostokącie Wydaje mi się, że w DaGiovannim jeśli o to chodzi to nie jest dobrze. Rzecz jasna dostosujemy się do tego, co zadecyduje grupa, ale jeśli stanie na DaGiovannim to może warto rozważyć wynajęcie DaGiovanniego pod imprezę zamkniętą? Jeśli tak to sprawa staje się pilna, aby właściciele mogli wywiesić informację. Lecz nie sądzę, aby zgodzili się zrobić to w sobotę, choć w sumie to sobota tydzień przed Wielkanocą. Proszę, ruszcie trochę głowami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 14.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Siemka. Ja bym sie pisal, ale 8 mamy jeszcze gosci z 3miasta i nie wiadomo czy damy rade... Bierzcie nas (ja i polowa) pod uwage luźno. Jak damy rade, bedziemy. Jak nie, trudno.. Co do miejsca to prooooszę - zdecydowanie NIE Warszawa. Jezdze tu codziennie do pracy i wolabym inne klimaty. W Milanówku jest super knajpa - mają extra pizze, chyba Gemini się nazywa. Lasagne i inne tez sa, to nie tylko pizzeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ulka, tym że im to pasuje bądź nie...to martwisz się na zapas...to po pierwsze, bo wiem że im to nie przeszkadza a druga kwestia, czy że komuś to "przeszkadza" to chyba nie nasz problem??!! Nie byłaś na jednym z pierwszych spotkań...ale wtedy faktycznie tylko dla nas ułożyli stoły chyba wszystkie Po drugie....co do zamkniętej imprezy to tak nie wiadomo...wiesz ludzi naliczyłaś 24...a pewności, że faktycznie nas tyle będzie nigdy nie masz... Kolejna kwestia...pewnie dla "innych" jest ważne gdzie...i może również od tego mogą ew. uzależnić swoją tam obecność... I jakąś tak nie zauważyłem, ani mnie to nie krępowało że jesteśmy w centrum uwagi przecież wtedy cała knajpa nasza...przy takim rozgardiaszu wszędzie będziemy w centrum... Biały Dworek lata świetności ma już za sobą...nie polecałbym teraz (chodzi mi o wnętrze) Na dzień dzisiejszy mam pustą głowę jeśli chodzi o inne miejsce w Grodzisku....jest niby jedno Silvana k. stacji WKD, tam mają faktycznie dużą salę...ale w środku...so so chyba, że ktoś z was już tam był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 14.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Wiesz co Senser, moja pierwotna odpowiedź na Twoje słowa była długa. Pytałam, czy jest sens robić to spotkanie, skoro uważasz, że dla grupowiczów liczy się nie samo spotkanie lecz jego miejsce i smak serwowanych potraw. Że przypisywanie przez Ciebie takiego podejścia grupowiczom uważam za niestosowne, że czuję się obrażona, bo kwestionujesz między innymi mój udział w spotkaniu, pomimo tego, że zgłosiłam nasze przybycie. Że potrafiłabym wskazać miejsce, gdzie nie bylibyśmy w centrum, ale Ty i tak byś na nie nie przybył, chyba, że byłoby połączone ze skokami Małysza albo koncertem Jarre'a. Zapronowałam nawet zrobienie kolejnej ankiety dającej do wyboru miejsce i nawet godzinę spotkania. Napisałam się dużo, wyładowałam swoją złość do Ciebie. Ale wszystko wykasowałam. To jest przecież nie ważne. Powodu nie podam, bo nie chcę Cię obrażać. Nie mam przecież na Ciebie wpływu, tak jak Ty nie sprawisz, że zmniejszy się moja empatia. Niestety, nie zamierzam podjąć Twojego wyzwania. Pytam tylko jak rozumieć słowa "so so"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 To jednak mój pomysł nie wypalił Proszę mnie skreślić z listy obecnych na imprezie w GRODZISKU Bardzo mi przykro, może innym razem ........ Pozdrawiam wszystkich (nawet Sensera ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 15.03.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ludzie dajcie sobie troszkę luzu, bo zaraz wszyscy się na wszystkich poobrażają. To, że jedni piszą, że Warszawa nie, a drudzy, że Grodzisk nie, to chyba normalne, mamy przecież wolność wyboru. Jeśli ktoś ma inne zdanie/propocycję to stwierdzeni "mój pomysł nie wypalił, pa" jest toszkę przedwczesne. Jeśli chodzi o całkowitą swobodę z dzieciakami to może McDonalds? W Białym Dworku byłem parę razy i wydaje mi się, że będzie tam jeszcze mniej swobodnie, a i ceny dużo wyższe. Przychodzi mi do głowy cukiernia Reszkowskiego w Kałęczynie, jest fajnie urządzone podwóreczko ale musiałoby być już ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 15.03.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ulka, ja tam nie widzę w wypowiedzi Sensera nic takiego, co uzasadniałoby Twój ton. Co do miejsca, to jak sama widzisz na podstawie powyższych wypowiedzi dla niektórych ma kluczowe znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.03.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 wg, ja się bynajmniej na nikogo nie obrażam piszę tylko, że nie przyjadę dla jasności, bo Ula powyżej ujęła mnie na liście obecnych wszystko jasne?? pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts