Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta ver. 1.1 na potrzeby Grupy Grodzisko - Nadarzyńskiej

Recommended Posts

skoro uważasz, że dla grupowiczów liczy się nie samo spotkanie lecz jego miejsce i smak serwowanych potraw. Że przypisywanie przez Ciebie takiego podejścia grupowiczom?

O jedno proszę...ja mówię za siebie, sugeruje żebyś nie podpierała się innymi bo nie masz do tego prawa. Reszty nie skomentuje...trafnie zrobił to Wg

Sorki, ale wszystkie twoje co do mnie zarzuty są po prostu od czapy...jedynie co z nich dobrego to ukazałaś swoje rzeczywiste poglądy na świat...

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do podpierania się innymi jest mi dalej niż Tobie. Nie mam prawa do czego? Do tego co Ty sam bez przerwy robisz? Przecież to ja sprzeciwiam się Twojemu natarczywemu uzmysławianiu mi co mogą myśleć inni.

Przy okazji dziękuję Ci za komplement. Nie sądziłam, że w kilku zdaniach potrafię zawrzeć mój światopogląd. Niestety nadal tak uważam.

I nigdy bym nie odważyła się na użycie zwrotu "od czapy".

wiecie co :roll:

czesc z nas ma dzieci i to takie ktore same biegaja :lol:

napewno lepiej bysmy sie czuli /przepraszam jezeli wypowiadam sie w imieniu wszytkich/ gdybysmy mogli puscic maluchy na trawe, piasek i patrzyli tylko czy sobie piachu w oczy nienasypia a nie trzymac za reke :x

ja chetnie bym przyszla na takie spotkanie z moja3, wiaderko wezme lopatki i grabki tez jezeli je oczywiscie teraz znajd w tych workach spakowanych :evil: , male dzieci moga pospac w pojazdach swoich na słoneczku-jezelioczywiscie bedzie :oops:

wiec po przemysleniu stwierdzam ze ula miala napawde dobry pomysl, jezeli bedzie cieplo o wiele bardziej wole takie spotkanie niz siedzenie na sztywno przy stole w zamknietym lokalu gdzie bedziemy sie wszysczy cinsnac

czas przybycia tez by byl raczej luzny, bable niebylyby uciazliwe dla pozostalych gosic bo by pewnie utonely w piachy\u i swoim swiecie :wink:

Ula bbbbb.przepraszam ze wszystkich tak spraszam, moge udostepnic swoja dzialke ale u mnie brak wody - no chyba ze zestawu 8)

teren wielki ogrodzony ale jest jescze z gorkami wiec dzieci ginelybywszystkim z oczu i co najwazniejscze brak slawojki :D :-?

ALE BARDZO CHETNIE UDOSTEPNIE DZIALKE JAK TYLKO BEDZIE TO MOZLIWE NA WieLKIE SPTKANKO, z dziecmi zwierzakami i doroslymi osobnikami :wink:

domyslam sie ze trudno bedzie trafic z pogoda w termnie kidey ma byc EWAK aby zrobic to w ogrodzie-dzialce wiec spotkanie w lokalu pozostaje

w ta sbote czy niedziele odpada jestesmy an zwolnieniach lekarskich :evil:

Victoria,

dzięki, że zareagowałaś na moją propozycję. Nie wiedziałam co sądzić o braku odzewu ze strony grupy.

Dziękuję Ci tym bardziej, że sama też zaproponowałaś zrobić spotkanie u siebie. Przecież spotkanie nie musi być jedno.

Na takie propozycje jest zawsze pora, co nie oznacza, że musimy ogranizować je już teraz natychmiast.

Miło jest wiedzieć, że ktoś myśli podobnie! Jeśli okaże się, że tylko nasze dwie rodziny tak uważają, to zrobimy sobie imprezkę z mniejszym gronie :D.

lo matko i corko zaraz dwie grupy grodziskie sie zrobia

Ula z Senserem - moze maly pakt stabilizacyjny ?

mnie sie co prawda nie bardzo spodobalo, ze jak nie w grodzisku to niektorym sie nie che przyjezdzac - mnie sie szczerze mowiac tez nie che jechac do grodziska 1.5h z targowka ale dostosuje sie do ogolu jak tylko bede w stanie

moje dziecie w zamknietej restauracji wytrzymaloby dokladnie tyle ile czasu je sie pizze - no chyba ze bylby jakis chlopiec lat ok > 4 ktory lubi sie bawic w potwory lub rycerzy; ale to nie oznacza swietego spokoju - wrecz przeciwnie :) dlatego na to spotkanie nie wezme ogonka :)

ale nastepne chetnie widzialabym w plenerze, na budowie (mamy kask...) lub na dzialce - tylko niech w koncu bedzie cieplo!!! bo na najblizszym spotkaniu chyba nadal bedzie z czego lepic balwana

pozdrawiam

8 się zbliża...co z miejscem...co myślicie o knajpie między Milanówkiem a Grodziskiem??

Pieczreczko...to mi się podobało :-) "mnie sie co prawda nie bardzo spodobalo, ze jak nie w grodzisku to niektorym sie nie che przyjezdzac - mnie sie szczerze mowiac tez nie che jechac do grodziska 1.5h z targowka"