dzióbek 20.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 zgadzam się jest jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja myślałam, że to Ty. I nawet się dziwiłam, że taki brzydki, a ma takie ładne dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja myślałam, że to Ty. I nawet się dziwiłam, że taki brzydki, a ma takie ładne dzieci... Wiesz , ze ja tak samo Ta dziewczynka na zdjeciach jest sliczniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 20.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 nie zmieniaj ja się już przyzwyczaiłam do tego awatarka i po nim właśnie Cię kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.05.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Nie zmieniaj. Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 20.05.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 moge dać moja podobizne ale będzie gorzej - zapewniam Skoro zadałeś sobie aż tyle pracy by wyszukać podobiznę "lepszą" od Twojej własnej to powinniśmy ten twój wysiłek docenić Zaznaczyłem - Nie zmieniać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja wciąż proponuję zmianę. Spójrz na przykłsad na awatark zielonookiej...takie ładne zdjęcie... twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.05.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A tak poważnie, to najbardziej na tym forum zachwycił mnie aktualny atawar Nefer. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.05.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja wciąż proponuję zmianę. Spójrz na przykłsad na awatark zielonookiej...takie ładne zdjęcie... twarzy dzieki.... pffff .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 mi by nawet do głowy nie przyszło zeby swoj zmienić .... nie wiem tylko czemu tak kobiety na niego "lecą" ..no cóż minimalizm w odwrocie ...albo urok krzywizn ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 20.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Rezi dla ciekawszej gawiedzi daj fotografię dolnych partii , myślę , że to będzie dobre , a nawet lepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 pierwszy rzut na avatarek - i już wiedziałam - Frankenstein ... A ja lubię takich szorstkich facetów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 mi by nawet do głowy nie przyszło zeby swoj zmienić .... nie wiem tylko czemu tak kobiety na niego "lecą" ..no cóż minimalizm w odwrocie ...albo urok krzywizn ... jak to bylo...."zacisniete ust jagody i wzrok egoistycznie skupiony na sobie" prawde mowiac Selimm ja sie tak przyzwyczailam do twojego awatarka ze... trudno mi jest sobie wyobrazic ze moglbys inaczej wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja wciąż proponuję zmianę. Spójrz na przykłsad na awatark zielonookiej...takie ładne zdjęcie... twarzy dzieki.... pffff .... Alez nie ma za co. Też bym chciała mieć taki ładny...uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jestem za "niezmiana" awatara, a swoje prwdziwe zdjecie to mozesz pokazac czemu nie . A jestem za tym zeby nie zmieniac bo sie przyzwyczajam do awatarow i latwiej mi jest zakodowac kto o czym pisze, (nie licze Zielonookiej, bo akurat w jej przypadku przyzwyczailam sie do zmian.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.05.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 co niektórzy mi sugeruja ze mam zmienic atawar - tj zdjęcie obok imienia, dodaję ze niekonicznie to moja podobizna Mnie sie podoba ale co niektórzy dostają wstrętu estetycznego To to nie Ty ? Cholera... Jak Tobie się podoba, to nie zmieniać [i tak głosowałem]. Mi też się podoba. Przynajmniej od czasu do czasu można rzucić okiem na coś oryginalnego. A "wstrętowcy" niech sobie przymkną oko. To zawsze dobrze robi na przekrwione spojówki Zainteresowanym kobitkom wyślij stosowne ujęcia na priw Albo pokaż wszystkim, jest takie miejsce, ale ono się nazywa "pokażcie gęby", a nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.05.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nie zmieniaj! Przecież ładne jest. Poza tym trudniej będzie wyłowić posty przez Ciebie napisane. Fajnie że Ty, Selimm, Zielonooka, Nefer i jeszcze parę osób ma charakterystyczne awatarki, bo to ułatwia selekcję postów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Muszę przyznać , że kiedy pierwszy raz zobaczyłam Twój avatarek , troche mnie "wcięło" . W dodatku odczytałam Twój nick nie Rezi tylko Rzezi , co mi się od razu skojarzyło z rzezią , więc pomyślałam , że nick idealnie pasuje do tej " mordeczki " . Już się do avatarka przyzwyczaiłam , ale to Rzezi zamiast Rezi czasami czyta się automatycznie Taka jest siła obrazu Tak dla porządku - głosowałam za pozostawieniem "mordeczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ojciec skąpego Wiewióra 21.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 co niektórzy mi sugeruja ze mam zmienic atawar - tj zdjęcie obok imienia, dodaję ze niekonicznie to moja podobizna Mnie sie podoba ale co niektórzy dostają wstrętu estetycznego poddaję to pod głosowanie forumowiczów no co Ty Stary odbiło Ci. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 21.05.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mój awatarek właściwie nigdy mi się nie podobał, był zbyt banalny.Obecny zamieszczam do czasu, aż będzie się można budową chwalić.No i idę z tryndem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts