Rezi 22.05.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 dziekuje wszytkim za odp ale to pytanie naprawde było zadane na serio. Czasami dostaję dziwne teksty na prv, zwłaszcza od małorolnych i nowych forumowiczów, niektórzy pytaja czy to moja facjata jest na atawarku, Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71533 i to kto zasugerował "najlepszy doradca........." więc odpowiadam nie jest to moja podobizna - moze kiedys w przypływie słabości pokaze swoja gębę. co prawda dzieci maja urodę po mamusi a inteligencję po ojcu, odwrotnie było by fatalnie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Rezi i tak miales fajnie ... bo jakby nie bylo to forumowicz prosto w oczy powiedzial (a moze wogole formie zartu... ) nikt nie pisal donosów do administratora ze masz "be" awatarek ( np "siejacy zgorszenie" ) i zeby admin cos z nim i z Toba zrobił ps. dzieci ponoc maja inteligencje po matce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Rezi ps. dzieci ponoc maja inteligencje po matce ponoć .... ale natura płata figle i zna mechanizmy obronne aby przedłuzyć gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Rezi ps. dzieci ponoc maja inteligencje po matce ponoć .... ale natura płata figle i zna mechanizmy obronne aby przedłuzyć gatunek o Ty swinko (meska ) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna A co Ty taki nieasertywny jesteś Nie wiesz, że to niemodne? (i szkodliwe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 22.05.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ....Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71533 i to kto zasugerował "najlepszy doradca........." A to łotr! Ciekawe kto popełnił takie niewybaczalne faux-pas, że zakończyłeś dyskusje o parapetach narożnych? Widać awatar ważniejszy i jego krytyk. Po czym wnioskujesz, że na serio? Po tym " "? Zapytałem jeno z ciekawości a że publicznie ...przynajmniej nie potraktujesz tego jako donos za plecami- hehehe następnym razem będę pisał swoje sugestie na priv-a......I po tym taka załamka?? Sorki wielkie W związku z tym, że głosujący tutaj wpisywali uzasadnienie oddanych głosów ( jakoś mało tych uzasadnień na "nie") i ja to uczynię: nie jestem jakiś zbytnio strachliwy, ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle. A "najlepszego doradcy" nie dostałem chyba za porady w sprawie awatarów czy innych facjat...zresztą zawsze mozna założyć nową ankietę- o degradację ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.05.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 stary ty tylko dopełniłes czarę ...... nie byłeś jedyny ale za to delikantny w formie i treści a z parapetami kicha za połaczęnie kątowe zarzyczyli sobie w geniateku 500 zł za 10 szt w opakowaniu - tyle musze kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ....ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle. ooooo opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 23.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ....ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle. ooooo opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji zielonooka ... nie w moim watku ............ delikatny jestem z natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.05.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 poddaję to pod głosowanie forumowiczów Ja mam podobną minę jak słyszę o kolejnych podwyżkach cen .. Może zostać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Nic nie zmieniaj, jest gnot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenatomek 28.12.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Twarz nie jest za ciekawa,ale chyba najwazniejsze są Twoje mądre porady I Twój nieodstraszajacy charakter Co z tego,ze ktos może byc piękny,a walić kazdym słowem po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts