ryb_ka 19.08.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Oczywiście nie mówię o okolicach typu Zgierz itp. Mam na myśli pozostałą część regionu - np. moje strony czyli rejon Sieradza:))) Bardzo będzie mi miło pogadać z kimś z okolicy i porównać stany budowy ) Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi pod adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 01.09.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Coś samotna sie tu czuje - czy naprawdę oprócz mnie ŻADEN budujący z moich okolic nie korzysta z Forum ???????????? To by znaczyło, że jednak mieszkam w dziurze w środku Polski ((((((((((((((( RATUNKU!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 01.09.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Wiesz czuję się podobnie jak ty. Miasto w którym mieszkam - Skierniewice - leżą w województwie łódzkim - ale pracuję w Warszawie a z Łodzi jestem wtedy kiedy przesypiam moją stację (na szczęście nie zdarza mi się częściej niż dwa razy do roku ) - no i teraz mam dylemat - czy powinienem należeć do grupy łódzkiej, warszawskiej a może kampinoskiej (bo do nich też nie mam daleko) bo z mojego miasta raczej nikogo na forum nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 08.09.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Nareszcie ktoś się odezwał)) A ja kocham Skierniewice, Piotra Bigosa i Waszą cudowna pizzerię) Z racji prowadzonej działalności przynajmniej raz w roku "zaliczam" Skierniewice i zawsze jest to wspaniała wizyta:))) No i jeszcze mam tam wątek sentymentalny - ze Skierniewic pochodzi mój i męża przyjaciel, który nasz poznał - więc niech żyją Skierniewice!!!! A może byśmy tak założyli Grupę pozaŁÓDZką? Tych takich samotnych jak my? Co to niby łódzkie a nie Łódź? Mogłoby być zupełnie zabawnie )) Pozdrawiam ryb_ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 09.09.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Na pewno byłoby zabawnie :lol: Ale przydałby się ktoś jeszcze oprócz nas dwojga. W końcu w tym województwie sa jeszcze Bełchatów, Piotrków, Radomsko i wiele innych miast. Może ktś stamtąd się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 09.09.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Daj Boże, żeby budowali )) Ja tylko gdzieś tam przyuważyłam rodzime Poddębice - muszę odszukać, a Ty szukaj swoich okolic )) No i będzie jakiś początek )))))))) PS. U mnie wchodzą w tym tygodniu robić dach, a u Ciebie jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 10.09.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Odmeldowuję się jako budowlaniec łódzko-pozałódzki - Koluszki.Chociaż ciążę jednak w kierunku Łodzi, nie tylko ze wzgledu na pracę, ale wszystkie grupsze zakupy na budowę wykonuję w Łodzi lub w jej okolicach.Co do stanu zaawansowania to obecnie wykańczam dom (wylewki tynki instalacje itp.) i siebie, chociaż siebie znacznie szybciej.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 11.09.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Znam trochę Koluszki - choć głównie dworzec PKP - jak przesypiam Skierniewice to staram sie tam wysiąść - szukałem kiedyś bankomatu PKO BP i dzięki temu poznałem spory kawał miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 11.09.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Daj Boże, żeby budowali )) Ja tylko gdzieś tam przyuważyłam rodzime Poddębice - muszę odszukać, a Ty szukaj swoich okolic )) No i będzie jakiś początek )))))))) PS. U mnie wchodzą w tym tygodniu robić dach, a u Ciebie jak????? Ja na razie jestem w fazie przygotywania sie do budowy. W styczniu 2005 kończy mi się Kasa Mieszkaniowa i myslę że zacznę budować w lato 2005, a teraz staram się o WZiZT (moja rodzina chce mi dać działkę 4000 m ale od stycznia 2003 wygasły plany i muszę postarać się o warunki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 11.09.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Znam trochę Koluszki - choć głównie dworzec PKP - jak przesypiam Skierniewice to staram sie tam wysiąść - szukałem kiedyś bankomatu PKO BP i dzięki temu poznałem spory kawał miasta W zasadzie Koluszki to dworzec PKP. Dzięki kolei jest znany na cały kraj. Chociaż strategicznie jako węzeł PKP to nie to co kiedyś. A Skierniewice znam od urodzenia, bo właśnie tam przyszedłem na świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 11.09.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A czy w Koluszkach nie składa się też przesyłek pocztowych, których z róznych względów nie mozna dostarczyć do adresatów? Bo cosik mi sie to kojarzy właśnie z Koluszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 12.09.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 A czy w Koluszkach nie składa się też przesyłek pocztowych, których z róznych względów nie mozna dostarczyć do adresatów? Bo cosik mi sie to kojarzy właśnie z Koluszkami Masz rację, to Koluszki to rzeczywiście miejsce przesyłek niedoręczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 15.01.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Wiesz czuję się podobnie jak ty. Miasto w którym mieszkam - Skierniewice - leżą w województwie łódzkim - ale pracuję w Warszawie a z Łodzi jestem wtedy kiedy przesypiam moją stację (na szczęście nie zdarza mi się częściej niż dwa razy do roku ) - no i teraz mam dylemat - czy powinienem należeć do grupy łódzkiej, warszawskiej a może kampinoskiej (bo do nich też nie mam daleko) bo z mojego miasta raczej nikogo na forum nie ma już jest i dopiero teraz postanowięłm poszukać z okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.01.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja buduję nieopodal Sieradza (Dębowiec). Na stałe mieszkam w Zdunskiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 21.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Może teraz już jest więcej osób z terenów "pozałódzkich"Mnie z oczywistych względów interesują "towarzysze niedoli" (czytaj budujący) z okolic Skierniewic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 05.12.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam! Jestem z Andrespola i od niedawna na forum.Mam prośbę-poszukuję używanego blaszaka,używanej przyczepy cempingowej oraz używanej siatki ogrodzeniowej i słupków ogrodzeniowych. Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 06.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam! Mam dylemat z wyborem projektu i proszę o doradztwo.Podpowiedzcie mi, który z tych domów będzie funkcjonalniejszy i tańszy.Proszę o wady i zalety projektów,a może jakiś trzeci projekt?Ciekaw jestem uwag zamieszkujących już w tych domach. Oto linki do tych domów: http://www.dobredomy.pl/?idproject=76 http://www.dobredomy.pl/?idproject=31 Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 06.12.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam! Są to projekty domów " Afrodyta " i " Dana ". Zmieniam linki,gdyż podałem" ogólne". Aktualne linki: http://www.dobredomy.pl/?id_project=76 http://www.dobredomy.pl/?id_project=31 Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Odmeldowuję się jako budowlaniec łódzko-pozałódzki - Koluszki. Chociaż ciążę jednak w kierunku Łodzi, nie tylko ze wzgledu na pracę, ale wszystkie grupsze zakupy na budowę wykonuję w Łodzi lub w jej okolicach. Co do stanu zaawansowania to obecnie wykańczam dom (wylewki tynki instalacje itp.) i siebie, chociaż siebie znacznie szybciej. Pozdrawiam Leszek Pozdro z Żakowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 widzę, że masz duuużo kasy. Jak zobaczyłam dachy to nawet nie oglądałam dalej. Nawiasem mówiąc kiedyś mi się ten pierwszy też bardzo podobał, wtedy mój mąż sprowadził mnie na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts