ARiANA 21.05.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jesteśmy zainteresowani projektem Z23! Chętnie poznamy opinie osób, które już kupiły ten projekt lub w najbliższym czasie chcą to zrobić (tak jak my) A może jest ktoś kto niedługo zacznie budowę w okolicach Warszawy!? Ujawnijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slay 21.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 W końcu znalazłem tych zwolenników My kupimy projekt myślę, że na dniach i to już bez żadnego gadania i kombinowania ponieważ spełnia w 100% nasze oczekiwania. Z budową nie wiem czy się wyrobimy w tym roku. Jest jeszcze troszkę dużo papierków do załatwienia. Ale na pewno budowa ruszy od wiosny pełną parą. Jesteśmy z Podkarpacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 23.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam!My też przymierzamy sie do tego projektu. Budowa ruszy pewnie dopiero wiosną 2008 w okolicach lublina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.05.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 I ja przyłączam się do tak zacnego grona. Jesteśmy zdecydowani na ten projekt w wersji Z23L GP. Jeśli wszystko ułoży się po naszej myśli to jeszcze w tym roku planujemy zalać fundamenty ARiANA, a kiedy Ty ruszasz z budową? ...będziemy prawie sąsiadkami My budujemy się w Siedlcach, woj. mazowieckie Którą wersję projektu wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slay 27.05.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Myśmy wybrali Z23 L GL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 27.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Czy planujecie zmianę technologii dachu z wiazarowej na tradycyjną krokwiową?My planujemy taka zmianę, ale nie wiem czy koszt przeprojektowania nie bedzie za duży. Ponadto dokładamy duże okno w salonie na pustej ścianie, wiecej zmian raczej nie będzie.A Wy co zmieniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slay 27.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Nie ma jakiś drastycznych zmian z części garaży zrobimy garderobę z pralnią. Wyrzucimy ścianki działowe między kuchnią a pokojem dziennym, aby go maksymalnie powiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARiANA 29.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wybraliśmy Z23 L w GL (wersja z wykuszem). Najłbardziej pasuje na naszą działeczkę Na razie czekamy na wycenę. Jak nas przerośnie, to będziemy robić cięcia... W samym projekcie faktycznie nie ma zbyt wiele do zmiany Chcemy zrobić poddasze użytkowe (coś w stylu strychu) z opuszczanymi schodami. Zastanawiamy sie, gdzie je umieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 31.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ARiANA my też myslimy o takim stryszku, schody najlepiej umieścic w pomieszczeniu gospodarczym. Mam pytanie czy w zwiazku z tym zmieniacie konstrukcje dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.06.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Czy Ktoś juz kupił projekt i ruszył z budową? Prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARiANA 12.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam ponownie! Chyba na jakiś czas nas zatkało... Dostaliśmy wycenę domu Czy to możliwe, żeby ten dach kosztował 90 tys???!!! Bo jeśli tak, to skończy się na innym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 13.06.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 co składa się na te 90 tys tzn. ile za robociznę a ile materiały? dachówka czy blacha? Makabrycznie dużo a dach nie jest bardzo skomplikowany. Może ta konstrukcja czyli wiazary takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 13.06.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam Może byście wrzucili jakieś zdjęcie tego domku albo odnośnik na http://www.? Tak zachwalacie, że ciekawa jestem jak wygląda ( a przede wszystkim tego dachu za 90k) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 13.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 http://www.projekty.z500.pl/projekt/z23.html mam nadzieje że udało się wkleić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 13.06.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 AGKA Domek super. Bardzo mi się podoba ( zresztą podobny buduję - można go zobaczyć na www w moich postach) Ten dach nie jest aż tak skomplikowany żeby tyle kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARiANA 13.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 W przyszłym tygodniu będziemy konsultowac te chore ceny... Wyceniana była dachówka Euronit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slay 17.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 cholernie chore ceny to jakaś masakra nam kosztorysant wyliczył wszystko na 220-250 tys projekt z garażem, dajmy spokój tym bzdurom co ludzie mówią i do roboty my zaczniemy w marcu 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 24.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Hej ! Czy ktoś się orientował jaki będzie koszt wykonania konstrukcji dachu i stropu?(wiazary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
persi27 29.08.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witajcie Mam nadzieje ze temat jest jeszcze aktualny bo nam tez sie bardzo podoba z23 ARiANA no i jak ten dach udalo wam sie obnizyc ceny PS budowac bedziemy w Oswiecimiu[/i][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slay 30.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 no to po rozmowie z naszym architektem w przyszlym tygodniu wybieramy się do wawy po nasz projekcik Z23 he he papierologia w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts