Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zwolenników projektu z23

Recommended Posts

Jesteśmy zainteresowani projektem Z23! Chętnie poznamy opinie osób, które już kupiły ten projekt lub w najbliższym czasie chcą to zrobić (tak jak my) :) A może jest ktoś kto niedługo zacznie budowę w okolicach Warszawy!? Ujawnijcie się! :)

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W końcu znalazłem tych zwolenników ;-) My kupimy projekt myślę, że na dniach i to już bez żadnego gadania i kombinowania ponieważ spełnia w 100% nasze oczekiwania. Z budową nie wiem czy się wyrobimy w tym roku. Jest jeszcze troszkę dużo papierków do załatwienia. Ale na pewno budowa ruszy od wiosny pełną parą. Jesteśmy z Podkarpacia.

I ja przyłączam się do tak zacnego grona. Jesteśmy zdecydowani na ten projekt w wersji Z23L GP. Jeśli wszystko ułoży się po naszej myśli :wink: to jeszcze w tym roku planujemy zalać fundamenty :roll: ARiANA, a kiedy Ty ruszasz z budową? ...będziemy prawie sąsiadkami :lol: :wink: My budujemy się w Siedlcach, woj. mazowieckie

Którą wersję projektu wybraliście?

Czy planujecie zmianę technologii dachu z wiazarowej na tradycyjną krokwiową?

My planujemy taka zmianę, ale nie wiem czy koszt przeprojektowania nie bedzie za duży. Ponadto dokładamy duże okno w salonie na pustej ścianie, wiecej zmian raczej nie będzie.

A Wy co zmieniacie?

Wybraliśmy Z23 L w GL (wersja z wykuszem). Najłbardziej pasuje na naszą działeczkę:) Na razie czekamy na wycenę. Jak nas przerośnie, to będziemy robić cięcia... :-? W samym projekcie faktycznie nie ma zbyt wiele do zmiany :) Chcemy zrobić poddasze użytkowe (coś w stylu strychu) z opuszczanymi schodami. Zastanawiamy sie, gdzie je umieścić...

• 2 weeks później...
  • 2 months później...