Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W pracy?

Gość Macias

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzej, ale gdyby tego było mało, to żeby być rasowym morsem to trzeba mieć morze a z tym też u was krucho :grin:. U nas od trzech tygodni nie padało /no może raz/, temperatury znowu zbliżają się to 30 stopniu. Powiem szczerze że mam dość.

Pozdrawiam

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: kodi_gdynia dnia 2002-08-16 10:52 ]</font>

On 2002-08-16 11:45, kodi_gdynia wrote:

a ja preferuję browar wielkopolski: Tyskie & Lech. No chyba że coś z lokalnego rynku: gdańskie, amber bądź specjal. Znacie te 3 ostatnie marki? Są u was?

Pozdrawiam

Tyskie i Lech to zasieg ogolnopolski.Dobre, dobre.

Niestety gdanskie, amber i specjal nie. Moze ja nie zauwazylem w slepach. U nas prym wiedzie Kujawiak.

Maciej

Jezeli jestesmy przy temacie piwa i budowania to marzy mi sie taki piwny zestaw na taras. Ladny drewniany stol plus krzesla lub lawy z duzym parasolem. Moze byc nawet z logo browarow.

Przewaznie na starowkach sa takie zestawy.

Jezeli jest na forum przedstawiciel jakiegokolwiek browaru to prosze o kontakt.

Maciej

Nie wiem jak wy, ale ja lubię tylko zimny browar. Nawet najlepsze ciepłe piwo mi nie smakuje a najgorsze zimne może byc przebojem lata.

Jak zatem Macias pogodzić to z tym stolikiem. Ideałem jest mała lodóweczka gdzieś w rogu, no chyba że ten twój wymarzony stolik zaopatrzony jest w chłodziarkę.

Pozdrawiam

On 2002-08-16 12:24, ckwadrat wrote:

Ja w upały muszę poczuć gorycz, a zatem Pilsner Urquell i Staropramen

Slyszalem ze browary Pilsner Urquell zostaly zalane przez ostatnie powodzie w Czechach.

Wiecie cos o tym?

kodi przewidzialem takie pytanie i mam.

Taka malenka lodoweczke wlasnie na piwo.

Postawie w rogu i niech sie chlodzi.

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Macias dnia 2002-08-16 12:31 ]</font>