Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla Dropsiaka :):):):) Dobre wieści z polityki.....

Gość wareczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tylko tyle? Dawaj więcej..

A ja wkleję/chyba mam tu prawa specjalne skorom w tytule :) watku/ fragment twego newsa:

Ekspert obawia się jednak, że jeśli nie sprawdzą się dość optymistyczne oczekiwania rządu w sprawie przyszłorocznego wzrostu gospodarczego i wpływów podatkowych, to z dzisiejszej zapowiedzi być może rząd będzie musiał się wycofać.

Jan Winiecki profesor Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie powiedział Informacyjnej Agencji Radiowej, że jako klient stacji samochodowych i posiadacz samochodu jest zadowolony z zapowiedzi rządu. Natomiast jako ekonomista nie widzi większych efektów dla gospodarki z tej decyzji. Ekonomista stwierdził, że największy wpływ na ceny ropy naftowej i produktów pochodnych ma sytuacja na rynku światowym.

Ja na twoim miejscu wkleiłabym info o działaniach i planach pani Kluzik - madra z niej kobieta. Poza tym to /co ona zamierza/ zalezy od naszego rządu a nie od Brukseli.

ps.I nie czaruj Grzesiu, ze nie chcesz dyskusji! Przeciez tylko dyskusje cię kręcą :D :D :D :D :D

ps2 A nie sadzicie, że odpowiedzialne rzadzenie pańswem dla dobra obywateli to powinna byc normalność a nie dziw natury godny pochwały????

wklejaj, wklejaj

:D :D :D :D

no cóż nowa koalicja LPR i PO walczy by nawtykac bomb rządowi i rozwalić budżet idiotycznymi pomysłami

przypominam że to głosami tych partii plus samoobrona przeszła do senatu ustawa proponowana przez LPR

a PO spełnia tylko swoje obietnice przedwyborcze, Donald Tusk gosował także za becikowym dla wszystkich....

no ale jak się jest w opozycji to łatwo się rozdaje pieniądze

no cóż nowa koalicja LPR i PO walczy by nawtykac bomb rządowi i rozwalić budżet idiotycznymi pomysłami

przypominam że to głosami tych partii plus samoobrona przeszła do senatu ustawa proponowana przez LPR

a PO spełnia tylko swoje obietnice przedwyborcze, Donald Tusk gosował także za becikowym dla wszystkich....

Tekst wareczki to nie jest pozytyw...,

ten tekst w ogóle nie jest na temat wątku.

Bardzo proszę merytorycznie kolego Wareczka, i bez narzekań. Na narzekania mozna sobie załozyć inny watek. Tu czekam na pozytywy /skorom w temacie to swoje prawa mam, a co!/

:D :D :D :D :D :D :D

hhaha

ale przecież to wielki POZYTYW że PO i LPR i SAMoobrona przeciwko rządowi PIS głosują za becikowym.... moje zmartwienia skąd rząd PIS weźmie kasę na pomysły opozycji to tylko mała nutka obawy...,

czy to coś złego że Donald Tusk głosuje za tym by ludziom kasę rozdawać, a nie zabierać... BRAWO

no ale skoro xena taki wątek wywołala... a temat jestr dla Dropsiaka... czyżby xena coś wiedziała że masz skorzystac z becikowego.....

pochwal się

jakby co 1 GRATULUJĘ

wareczko no wiesz, NPR nie stosuję wprawdzie, ale kto to wie kto to wie....

Tylko, że dotychczas nie było sensu no bo becikowego by mi nie dali...ale zmienili się, teraz mi pomogą finansowo dostanę jakby co kafla...znaczy przesuna z jednej płatności w drugą, ale dostanę jakby co..

A jak tak to muszę swoje przekonania zrewidować, oj muszę, muszę,

;) jakbym jednak cośtam to od razu dziękuję wareczko;)

tfutfutfu na psa urok;)

pozdrawiam;)

a szkoda myślałem że ktoś na forum skorzysta z becikowego, FLASZKE POSTAWI

no i właśnie po to jest to całe becikowe. ale skoro ma na co rząd wydawać kasę to czemu nie.

dlatego czekam na dobre wiadomości, może któraś z forumowiczek, skorzysta z becikowego, to postawi nam flaszke... a może trzeba by i flaszke postawić Tuskowi, Lepperowi, Romciowi że takiiiii numer wycieli rządowi że im dziure w budżecie zrobili, by ludzie na flaszke mieli....

a szkoda myślałem że ktoś na forum skorzysta z becikowego, FLASZKE POSTAWI

no i właśnie po to jest to całe becikowe. ale skoro ma na co rząd wydawać kasę to czemu nie.

Lawy :D :D :D

Flaszki i strongi sa niezbędne!! :D :D Jak twoim zdaniem załatać dziurę w budżecie, o która przezornie martwił się wareczka i dla której uniknięcia rzadzacy nam miłosciwie PiS głosował ramię w ramię z........./apage!!!, tfu/ SLD???? /wiesz Lawy dla niektórych naszych znajowmych z forum to szok bo dla nich jedno wspólne głosowanie to juz koalicja/

Akcyza na te napoje nie spada, więc wiesz..........w tym kontekscie staje się dla mnie zrozumiałe tak częste nawoływanie kolegi do wiadomych napojów :lol: :lol: :lol:

Cieszmy się więc!!!!

i jeszcze dla przyzwoitosci i porzadku :lol: :lol: :lol: :lol:

wareczka napisał

prosze bez zbędnych dyskusji, tylko dobre wiadomości
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

No więc wieść super optymistyczna :D :D

http://fakty.interia.pl/news?inf=701093

zdrowie młodej pary!!!!

hihihi

a ja sie ciesze ... w koncu widac jakie poparcie ma rzad kaczynskiego ... ups . przepraszam Marcinkiewicza :lol: :lol: :lol:

tak Pawson radujmy się jak moherowa Samoobrona Platforma Rodzin Polskich, głosami Donalda I Romcia w kilka godzin wydała 1,5 miliarda złotych, na pocieszenie ddoam że z Twojej i mojej kieszeni

za dziesiejszą rzeczpospolitą

Dwa tysiące za urodzenie dziecka dostaną ubogie matki. Pozostałe - tysiąc. Rolnicy łatwiej otrzymają zasiłki rodzinne. Budżet zapłaci za te zmiany dużo ponad miliard

pozycja ograła PiS w głosowaniu nad zasiłkiem porodowym i komisarzem dla Warszawy Czwartek, dzień głosowania nad becikowym, stał się dla Prawa i Sprawiedliwości dniem niespodzianek. I klęski. Zamiast rządowego projektu PiS, według którego tysiąc złotych becikowego miały dostać tylko najuboższe matki, Sejm - głosami LPR i PO - poparł projekt... LPR. Co to znaczy? Teraz każda kobieta za urodzenie dziecka dostanie tysiąc złotych, a kobieta w trudnej sytuacji materialnej - dwa tysiące.

Mało kto spodziewał się, że PO może poprzeć LPR. Zaskakujący był też gest Platformy w stronę PSL: ta liberalna partia zagłosowała za tym, żeby rolnicy mogli łatwiej dostawać zasiłki i dodatki rodzinne. Dzięki temu większość rodzin rolników zyska prawo do zasiłków (do tej pory korzystała z nich zaledwie co piąta). Becikowe i ułatwienia dla rolników będą kosztowały budżet - bagatela - 1,5 miliarda złotych.

koszty=

http://biznes.onet.pl/0,1220792,wiadomosci.html

przecież chyba każdy z głosujących na PO był za becikowym dla wszystkich..... 1000-2000 zł dla wszystkich, radujmy się

RADOŚĆ, ile to PO i LPR dla wszystkich kasy załatwiło!!

może się znajdzie jakas szczęśliwa na forum i postawi pare flaszek w podzięce dla PO i LPR!!

Agii jestem po Twojej stronie!!!!

Całym sercem Cie popieram.

Dzięki Po i LPR kasa dla wszystkich i dla bogatych i dla biednych, jak za starej dobrej komuny!. Dziekujemy Donald i Romek!!!!

Bedzie za co pić i mohery kupic.

To cudowna wiadomosć, że Donalda i Romka tyle łączy w dawaniu pieniędzy ludziom!!!!!!!!!!!

Jeśli chodzi o pomysł "BECIKOWEGO" to chyba był to pomysł romana ale o ile sobie przypominam to pomysł ten cieszył się pełnym poparcie PiS.

A poza tym to dlaczego jednym dawać a drugim nie - jeżeli już realizuje się taki debilny pomysł.

Za tysiaka wychować się dziecka nie da .

tak to był pomysł Romana, ale nie popierał go PIS, ale Donald i PO

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051230/kraj/kraj_a_1.html

Zamiast rządowego projektu PiS, według którego tysiąc złotych becikowego miały dostać tylko najuboższe matki, Sejm - głosami LPR i PO - poparł projekt... LPR. Co to znaczy? Teraz każda kobieta za urodzenie dziecka dostanie tysiąc złotych, a kobieta w trudnej sytuacji materialnej - dwa tysiące

a poza tym

http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&6&30

Donald, Andrzej i Roman trojaczki razem głosują

masz racje, to debilne jednym dawać, a drugim nie.... przeciez bogatym tez się nalezy 1000 zł

masz racje za tysiaka nie da się wychowac dziecka... ale tu chyba PO i Donaldowi i LPR chodziło o gesty, symbolike, o rozdanie troche kasy budżetowej, bo jak wiemy budżetowi i podatnikom sie przelewa