marek200 27.02.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Czy w Gorzowie wlkp. i w okolicach to nikt się nie buduje???Pozdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
capri 27.02.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Marek, na swoim Urzędzie musisz powiesić transparent, że za darmo udzielasz porad :smile: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 07.03.2003 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Ale ten Gorzów to wiocha. Nikt się nie buduje.Eh.Pozdrawiam (tylko nie wiem kogo)Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 13.07.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Budują, budują! Ja właśnie poddasze ocieplam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 23.02.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Postanowiłem odświeżyć wątek: czy jest tu ktoś z Gorzowa Wlkp lub okolic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawi 24.02.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Też jestem z Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 24.02.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Co budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Nareszcie znalazłam swoich rodaków. Już myślałam że w Gorzowie to nikt nie ma internetu bo to że się budują to nie mam wątpliwości. Ludzie zaczynam się budować i chciałabym wiedzieć gdzie kupujecie materiały Razem zawsze raźniej Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 No i co Gorzowianie dalej was nie ma. Odświerze aby wątek był u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Malinka... hmm ...a Szczecin moze byc?? wszak Gorzów to nie tak daleko Pozdrawiam Sąsiadów Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.03.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 A ja pozdrawiam ziomali. Zdradziłem Gorzów na Warszawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Dzięki wielkie Teska Już wczoraj o tym myślałam aby się do was przyłączyć. Szczecin najbliżej i chyba będę z wami gadulcować ale Gorzowian też chcę trochę ruszyć. Budujących jest tu baaardzo dużo tylko nie chcą się jednoczyć. Jezier żałuj Warszawa to nie to samo co Gorzów ale dzięki że dałeś jakiś znak. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Malinka to bardzo zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 25.03.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 ja mam to już za sobą Zbudowałem parterówkę z poddaszem, a materiały brałem głownie z HURTBUDU (są dosyć skłonni do negocjacji), ceramike typu parapety i cegła na kominy od KOWALEWSKIEGO, dachówke CREATONA z Poznania (bo wyszlo najtaniej!) itd. itd. A w ogóle to zrób sobie spis nr tel rożnych hurtowni i dzwoń za każdym razem do kilku i negocjuj. Powodzeństwa zyczę! Wybuduj się jak najszybciej, bo to cięzki okres w życiu, wiec trzeba go max skrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 dzięki pepe Pierwsze nasze zakupy to też Hurtbud. Co do innych to jeszcze nie wiem. Oby miło ci się miaeszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam Gorzowian w piątkowe południe. Licze na to że w końcu się ujawnicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawi 26.03.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mi najbardziej podobało sie w PSB - Suchy Tynk ul.Podmiejska. Miałem wynegocjowane ceny. Z tym poszedł wykonawca i jeszcze też coś obniżyli i dali oferte mu na pismie, z tą ofertą poszedłem jeszcze raz z zapytaniem, ze mój wykonawca miał takie ceny chcę go sprawdzić. Jak się okazało ze jestem inwestorem to jeszcze była zniżka. Potem w rozmowach okazało się że za kazdym razem rozmawialiśmy z innym "dyrektorem"Co prawda nie budowałem, ale remont kwadraciaka tez wymagał niemało materiału. Pozdrawiam Wawiz Gorzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam Wawi To samo miałam w Izomurze tuż obok Suchego Tynku i jeszcze kilku hurtowniach ale przy cegłach np. skończyło się w Hurtbudzie bo tam dali mi cenę najniższą. Ale było to naprawdę duże negocjowanie na zasadzie "dostałam tam i tam niższą cenę ile Pan jeszcze opuści". Do negocjacji włączyłam jeszcze hurtownie z Zielonej Góry. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 26.03.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A gdzie budujecie w Gorzowie. Czyżby osławione Chwalęcice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts