MALINKA 26.03.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Jak dla mnie to tam jest zbyt ciasno. Tak naprawdę to uciekam z Gorzowa w drugą stronę. Deszczno to moje rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 26.03.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ja buduję w Chwalęcicach. Narazie jestem na etapie zbierania dokumentacji do pozwolenia na budowę i poszukiwania wykonawcy. Na jakim jeste etapie. Z czego budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 zaczynam w maju. kupiłam już cegłe kratówke Robena, klinkier, planuję kupić dach. Czy w Chwalęcicach jest jeszcze miejsce do budowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witajcie Gorzowianie Witaj Malinka...ja juz tez prawie skonczyłam zostało mi drzwi od nowa zamowic i dokonczyc kuchnie....i juz sie wprowadzam... i powiem mam stracha ogromnego...jak mi sie bedzie mieszkać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.03.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Teska Dzięki że zaglądasz do Gorzowa. Zapraszamy jak najczęściej. U nas wiosna. Jak ci się będzie mieszkać??? SUUUUUPER - Jeżeli tak sobie założysz to nic nie może tego zmienić. Ja zawsze wychodzę z założenia że trzeba sobie mówić, że jest się szczęśliwym i kochać to co da się kochać. A wtedy szczęście samo przyjdzie. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.03.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Miałek Ekipę mam chyba dobrą. Prawdopodobnie jedną z lepszych w okolicy ale w tym czasię będą robić u mnie. Innej niestety nie znam. Jak coś usłyszę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 27.03.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Dzieki, Malinko.Jak długo trwało u Ciebie załatwianie pozwolenia na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.03.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 samo pozwolenie załatwiałam w Deszcznie i trwało to około tygodnia ale od tego roku trzeba to załatwiać w starostwie Może to trochę potrwać. Adaptacja projektu to około 3 miesięcy byz poganiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 27.03.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Adaptacja projektu to około 3 miesięcy byz poganiania. U kogo robiłaś adaptację projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 28.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Witam w niedzielny ranek. Miałek adaptację projektu robiłam w biurze projektów "DOMEK" na ul.Mieszka I u p.Anny Wojcieszonek. Sympatyczna kobitka. ok.2000zł. z załatwianiem pozowlenia i wszystkich innych podpisów, z naniesieniem zmian w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 28.03.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Też byłem u niej. Niestety już nie adaptuje projektów ( a szkoda ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 28.03.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Na pewno??? trzy miesiące temu jeszcze robiła. Jak dzwonilam na informacje TP to podali mi kilka biur projektowych. Jak dzwoniłam do nich to ceny były mniej więcej takie same. Niestety nie posiadam już tych namiarów. Jeżeli masz czas to możesz to indywidualnie dać do każdej z osób, która musi coś tam wpisać. Wyniesie cie to taniej . Myślę że nie jest tego tak dużo. Ja dałam do biura projektów bo nie miałam zielonego pojęcia kto musi to podpisać. Gdybyś chciał to mogę ci podać namiary na te osoby, które się wpisały w moim projekcie. Nie znam ich ale są nazwiska i pieczątki tak więc można do nich dotrzeć. Ile byś zaoszczędził to nie wiem bo ja płacilam tej kobitce za całość. Ale w sumie jej zadanie polegało na tym aby to wszystko przekazać dla odpowiednich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 31.03.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Hej Gorzowianie Gdzie kupujecie więźbe w Gorzowie lub okolicach i jaką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 18.04.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Hej Gorzowianie Gdzie kupujecie więźbe w Gorzowie lub okolicach i jaką???? Niestety, nie ten etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 18.04.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ile kosztowała Was ekipa za stan surowy otwarty. Jak sądzicie czy 30 tyś za domek powierzchnia netto 170 m2 , kubatura 600 m3 to dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.04.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Ile kosztowała Was ekipa za stan surowy otwarty. Jak sądzicie czy 30 tyś za domek powierzchnia netto 170 m2 , kubatura 600 m3 to dużo ? Mój domek ma 167,5m2, kubatura 735m3 więc chyba można je porównać. Koszty robocizny: Fundamenty - 10940 PARTER - 14812 więźba i strop - 6000 dachówka - 6500 Ale dach rozległy - 259m2 Do ścian prateru doliczone jest kładzenie klinkieru na całym domu, ocieplanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 22.04.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ile kosztowała Was ekipa za stan surowy otwarty. Jak sądzicie czy 30 tyś za domek powierzchnia netto 170 m2 , kubatura 600 m3 to dużo ? Mój domek ma 167,5m2, kubatura 735m3 więc chyba można je porównać. Koszty robocizny: Fundamenty - 10940 PARTER - 14812 więźba i strop - 6000 dachówka - 6500 Ale dach rozległy - 259m2 Do ścian prateru doliczone jest kładzenie klinkieru na całym domu, ocieplanie. Pocieszyłeś mnie. Wykonawcy z którymi rozmawiałem podawali ceny z zakresu 27-36 tyś. A na forum ludzie się chwalą , że budują za 5-15 tyś za domek wiele większy od mojego. Już wpadłem w kompleksy , że nie mogę znaleźć taniej firmy. 167 to powierzchnia użytkowa czy netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.04.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Pocieszyłeś mnie. Wykonawcy z którymi rozmawiałem podawali ceny z zakresu 27-36 tyś. A na forum ludzie się chwalą , że budują za 5-15 tyś za domek wiele większy od mojego. Już wpadłem w kompleksy , że nie mogę znaleźć taniej firmy. 167 to powierzchnia użytkowa czy netto 167 to powierzchnia netto z garażem. Bez garażu 138. Zresztą zobacz sam http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=23 http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/d08-front-300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 24.04.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Pocieszyłeś mnie. Wykonawcy z którymi rozmawiałem podawali ceny z zakresu 27-36 tyś. A na forum ludzie się chwalą , że budują za 5-15 tyś za domek wiele większy od mojego. Już wpadłem w kompleksy , że nie mogę znaleźć taniej firmy. 167 to powierzchnia użytkowa czy netto 167 to powierzchnia netto z garażem. Bez garażu 138. Zresztą zobacz sam http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=23 http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/d08-front-300.jpg Bardzo ładny domek. Nie ma poddasza więc odpada problem stropu. U mnie na strop narzekajš wszyscy wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita200 14.05.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Hej,Gorzowianie miałam odebrać dziś pozwolenie na budowę ale jeszcze nie ma Buduję sie w samym Gorzowie na ul. Szmaragdowej. Jestem na etapie zbierania ofert od ekip wykonawczych,macie może do polecenia jakąś? mialek-czy Ty już rozpocząłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts