mialek 15.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Hej,Gorzowianie mialek-czy Ty już rozpocząłeś? Startuję w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 16.06.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 WITAM BUDUJĘ DOM NA 102, KOŁO STRZELEC. JESTEM NA ETAPIE POZWOLEŃ I UZGODNIEN PODŁĄCZENIA WODY I PRĄDU cHCEM ZACZĄĆ JAK TYLKO JE UZYSKAM. JESTEM OTWARTA NA WSZYSTKIE DOBRE I ZŁE RADY. (W KOŃCU TO MÓJ PIERWSZY DOM). NA RAZIE NIE MAM POJĘCIA JAK GO ZBUDUJE I DOKŁADNIE Z CZEGO PLANUJĘ BK, A CO DO DACHU OCZYWIŚCIE DACHÓWKĘ ALE NA RAZIE ŚLEDZE WASZE POCZYNANIA. MA NADZIEJĘ, ŻE NIE ZAWIODĘ SIĘ NA FORUMOWICZACH I Z WAMI NIE ZROBIE DUZO BŁĘDÓW. DO ZOBACZENIA. AGNES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 16.06.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 To jeszcze raz ja napiszcie proszę do kogo mam się udać po ewentualną wycenę projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 17.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj Agnes Właściwie nie wiem co chcesz wyceniać. Jeżeli chcesz przypuszczalny koszt wybudowania domu, to jest to przeważnie podane w katalogu projektów. Jeżeli chcesz rzeczywiste koszty to szkoda pieniędzy na jakieś wyceny. Jeżeli potrzebujesz wycene do banku to kierownik budowy powinien to zrobić. Najlepiej skontaktować się z osobami, które budują taki domek jak ty i poprosić o wartość rzeczywiście poniesionych kosztów. Życzę powodzenia i zaglądaj częściej do grupy lubuskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 17.06.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dzięki za odpowiedż, co do tych kosztów to faktycznie odpowiedż znalazłam na forum kilka minut póżniej, jak ktoś mądrze napisał najpierw poszukaj. O kredycie na razie nie myślę bo przyjscie na świat kolejnego członka rodziny obniżyło moją zdolność kredytową, ale pożyjemy zobaczymy. Mam nadzieję że odwiedzać będę was częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita200 17.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Startuję w sierpniu. A ja w lipcu -jak sie oczywiście ekipa stawi na czas Dom będzie z Porothermu 44,bez ocieplenia-ciekawe czy ekipa nie zawiedzie i poradzi sobie ze ścianą jednowarstwową. Odzywajcie sie Gorzowianie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 26.06.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 co tu tak spokojnie. Chyba ta pogoda wszystkich uśpiła wspólczuję budującym, ja sama wciąż czekam na pozwolenie i mam nadzieje, że jak juz ruszę to w końcu pojawi sie słonce. Wspaniałe lato co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 04.09.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Miałem wystartować w sierpniu , a wystartuję we wrześniu. Chryste, te papierkowe problemy mnie dobijają !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 22.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 No i minął rok od poprzedniego postu A ja właśnie skończyłem budowę i się wprowadzam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 To gratulacje Nam do wprowadzki brakuje................ kilkadziesiąt tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 07.12.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witam! Od wiosny '06 rozpoczynam, a przez to i zamieszkam blisko budowy. Inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolon 02.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Startuję na wiosnę 2006 - pozdrowienia dla budujących Gorzowian, szczególnie ze skałopodobnych ulic z okolic Żwirowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolon 02.03.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 PARTER - 14812 Do ścian prateru doliczone jest kładzenie klinkieru na całym domu, ocieplanie. Jeżeli razem z klinkierem to rewelacyjnie tanio! Malinka, mogę prosić o namiary na tego wykonawcę klinkieru razem z opinią czy to co zrobił jest godne polecenia? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamariusz 04.03.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam. Jestem z Gorzowa i jak mrozy trochę osłabna planuję zakończyć budowę domu który obecnie jest w stanie surowym otwartym. Proszę doradźcie mi dobrego, dobrych i za rozsądną cenę fachowców do tynków, poszukuję również fachowców do ocieplenia dachu, kogoś sprawdzonego do montażu kominka i instalacji płaszczu wodnego. Jedynie elektrykę wykonam sam, poza tym wszystkich pozostałych fachowców do wykończenia domu. Ale jedynie sprawdzeni i uczciwi mnie interesują, już jedna ekipa przy budowie mnie oszukała i podchodzę ostrożnie do fachowców. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamariusz 05.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ludzie czy wy w ogóle wchodzicie na to forum, odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 06.03.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Budują, budują, tylko siedzą wszyscy tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=24166 Ja dopiero zaczynam w tym roku, aż nie chce się wierzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 08.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Hej Zaczynam od tego roku w Santocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawny_inwestor 02.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam gorzowian na wszystkich tematach. Jestem tu nowy i mam nadzieję, ze jeszcze skorzystam z rad forumowiczów. Zaczynam nieco nietypowo, bo nieczęsto spotyka się kogoś kto chce się budować i sprzedaje działkę. Ja tak zaczynam - sprzedam działkę budowlaną z pozwoleniem na budowę. Szczegóły tutaj: http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=4148293&id_podrubryka=3&id_rubryka=1&id_region=5&miasto=&dzielnica=&rodzaj_dzialki=1&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=1&slowa=&ulica=&dojazd=0&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&nr=6&key_unique=45bf103e1d38e0eb62d1deae3701b6f0®ion2=5 A budował się będę gdzie indziej, ale na razie to tajemnica... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts