niktspecjalny 25.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nic sie nie dzieje i nie ma nadziei,że będzie lepiej.Forum tak jak w rzadzie: od afery do afery,od sensacji do sensacji,intryga goni intryge by wreszcie dojść do pojęcia..."od stabilizacji do stabilizacji" potem ofiara i zmiana.......... i znowu od nowa. Czekanie na stabilnie przygotowaną,sensacyjną afere.............wzór forum "budowlanego"......... ADMINIE CHWYĆ ZA MIECZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 25.10.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Cisza przed burza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ns Zochna martwila sie o Ciebie Moze zajrzyj do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ns Zochna martwila sie o Ciebie Moze zajrzyj do szpitala mam zakaz ale od czasu do czasu po cichu sie odezwe siakoś tak ogólnie do kitu jak nic sie nie dzieje.Można wpaść w "depresyjną melancholie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 jak w polskim filmie - nuda. nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Jest podobno nowa kontrabanda Zamieszany jest jest ktoś z Elity ...wiecie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tytuł postu skojarzył mi się ze skeczem Maćka Stuhra "Siedzimy seeeee.... Nic sie nie dziejeeee....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tytuł postu skojarzył mi się ze skeczem Maćka Stuhra "Siedzimy seeeee.... Nic sie nie dziejeeee....." świetny jest "...Nagrałem mu się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nic sie nie dzieje i nie ma nadziei,że będzie lepiej.Forum tak jak w rzadzie: od afery do afery,od sensacji do sensacji,intryga goni intryge by wreszcie dojść do pojęcia..."od stabilizacji do stabilizacji" potem ofiara i zmiana.......... i znowu od nowa. Czekanie na stabilnie przygotowaną,sensacyjną afere.............wzór forum "budowlanego"......... ADMINIE CHWYĆ ZA MIECZ. A gdzieś tam szykowała sie walka na nagie torsy. DAMSKIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tytuł postu skojarzył mi się ze skeczem Maćka Stuhra "Siedzimy seeeee.... Nic sie nie dziejeeee....." świetny jest "...Nagrałem mu się" Najlepsze to ...piwo pijemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 No siedze tu...nic się nie dzieje...szkoda, że Was tu nie ma, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ...Karol Cię pozdrawia i Janek cię pozdrawia...nie, Janek cię nie pozdrawia...no....siedzimy...gadamy... Tekst o rozmowie telefonicznej kobiet tez mi się podobał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Robert 27.10.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jest niczym tykająca bomba zegarowa. Przez długi czas nie daje o sobie znać. Ale kiedy wybucha, sieje prawdziwe spustoszenie. Zwłaszcza w ludzkiej psychice. Objawy nasilają się późną jesienią oraz na przełomie zimy i wiosny. Nie jest to jednak ani grypa, ani przeziębienie. Choć występuje równie powszechnie. To ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.10.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tytuł postu skojarzył mi się ze skeczem Maćka Stuhra "Siedzimy seeeee.... Nic sie nie dziejeeee....." świetny jest "...Nagrałem mu się" Najlepsze to ...piwo pijemy... I whisky... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jak to NIC ?!?!!? u mnie sie tam duuuzo dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jak to NIC ?!?!!? u mnie sie tam duuuzo dzieje właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 27.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nic sie nie dzieje i nie ma nadziei,że będzie lepiej.Forum tak jak w rzadzie: od afery do afery,od sensacji do sensacji,intryga goni intryge by wreszcie dojść do pojęcia..."od stabilizacji do stabilizacji" potem ofiara i zmiana.......... i znowu od nowa. Czekanie na stabilnie przygotowaną,sensacyjną afere.............wzór forum "budowlanego"......... ADMINIE CHWYĆ ZA MIECZ. dla mnie oznacza to przynajmniej SWIETY SPOKOJ, jakos tak nikt........ nie oczernia, nie bluzni, az doprawdy dziw bierze Jak ktos slusznie zauwazyl - pewnie to tylko cisza przed burza... Ja tylko z tej ciszy chcialbym uslyszec (wyczytac) chocby zwykle "przepraszam" za publiczne NIESLUSZNE szarganie mojej reputacji, ale zeby sie na to zdobyc trzeba miec troche wlasnej godnosci, prawda "ns"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 nic sie nie dzieje i nie ma nadziei,że będzie lepiej.forum tak jak w rzadzie: Od afery do afery,od sensacji do sensacji,intryga goni intryge by wreszcie dojść do pojęcia..."od stabilizacji do stabilizacji" potem ofiara i zmiana.......... I znowu od nowa. Czekanie na stabilnie przygotowaną,sensacyjną afere.............wzór forum "budowlanego"......... adminie chwyć za miecz. Dla mnie oznacza to przynajmniej swiety spokoj, jakos tak nikt........ Nie oczernia, nie bluzni, az doprawdy dziw bierze jak ktos slusznie zauwazyl - pewnie to tylko cisza przed burza... Ja tylko z tej ciszy chcialbym uslyszec (wyczytac) chocby zwykle "przepraszam" za publiczne niesluszne szarganie mojej reputacji, ale zeby sie na to zdobyc trzeba miec troche wlasnej godnosci, prawda "ns"?? prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 e.. to sie enes zmienil jakis taki zgodliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 e.. to sie enes zmienil jakis taki zgodliwy ????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts