jea 28.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Cicho bo jeszcze złapie złota rybke i pozamienia nas w żaby ... Ciebie to chyba w ropuche Ciekawe czy On na glizdy lapie czy na ten tego A jak g... złapie i nas tym obrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 jest taka mozliwosc klawisz mu sie chyba zblokowal jemu klawisz a mi (czy tam : "mnie") ... sie strasznie strona tego "wewatku" rozjechala i nie miesci mi sie na ekranie zielona mogem z tobom pogadać??? mam sie bac?! mozesz... ja nie gryze wiem ,że nie gryziesz. Bardzo ładnie dzisiaj wyglądasz.... www,google.pl na google -u ładnie wyglądam?!?!?!?!?!? a co ja tam robie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 nie w google-u tylko w goglach ... ale o ssssoooo chodzi to nie wiem ..... jeszcze śpita a ja wypalam na ryby. Połamania kija jakiego kija NS na to łowi: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/9/9f/Granat_obronny_wz33.jpg/200px-Granat_obronny_wz33.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ja tez nie wiem Pawson w roznych miejscach bywam ale w goooglu czy tam "na googlu" to jeszcze nie a gooooogli nie nosze bede sie uczyla dopiero na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ja tez nie wiem Pawson w roznych miejscach bywam ale w goooglu czy tam "na googlu" to jeszcze nie a gooooogli nie nosze bede sie uczyla dopiero na nartach masz odp na privie.wystarczy przeca wpisać w ...http://www.google.pl zielonooka.toż to publiczne miejsce a tekst powala na nogi.Ja padłem.Ktoś sie musiał napracowac.Też tak chciałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 hmm... bardzo.... ciekawe ja moze wkleje ten link [moze mnie Redakcja nie zbanuje ] zastanawiam sie tylko czyjego autorstwa jest ten pseudo "erotyczny" bełkot to raz a dwa zastanawiam sie czemu podpisany jest tak - "Linka" ze sugeruje jakobym to ja byla autorem tego wstrzasajacego dzieła ???????? jak ktos ma takie klimaty i nie szkoda mu czasu na taka grafomnie - jego sprawa niech sobie pisze - ale niech podpisze sie swoim "artystycznym pseudonimem" typu "cichy roman" "tajemniczy kazio wielbiciel" moze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 hmm... bardzo.... ciekawe ja moze wkleje ten link [moze mnie Redakcja nie zbanuje ] zastanawiam sie tylko czyjego autorstwa jest ten pseudo "erotyczny" bełkot to raz a dwa zastanawiam sie czemu podpisany jest tak - "Linka" ze sugeruje jakobym to ja byla autorem tego wstrzasajacego dzieła ???????? jak ktos ma takie klimaty i nie szkoda mu czasu na taka grafomnie - jego sprawa niech sobie pisze - ale niech podpisze sie swoim "artystycznym pseudonimem" typu "cichy roman" "tajemniczy kazio wielbiciel" moze co? mam nadzieje ,że nie masz o to do mnie pretensji i nie ja jestem autorem tego pisadla.Za głupiutki jestem na tekie numery .Przyznam jednak ,że autor to perfekcjonista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 perfekcjonista? tiaaa... w grafomanskich tekstach - owszem a pretensje? no coz.... nie rozumiem takich ludzi jak ty .... i nie rozumiem co mialo na celu napisanie takiego tematu, takiego postu i takiej wiadomosci bezp do mnie... na szczescie - nie musze rozumiec to juz twoj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 perfekcjonista? tiaaa... w grafomanskich tekstach - owszem a pretensje? no coz.... nie rozumiem takich ludzi jak ty .... i nie rozumiem co mialo na celu napisanie takiego tematu, takiego postu i takiej wiadomosci bezp do mnie... na szczescie - nie musze rozumiec to juz twoj problem ale ja nic od Ciebie nie chce i nic nie musisz rozumieć.Sama weszłaś do tego watku w którym nic sie nie dzieje.Kazdy watek czy temat ma tam siakiś cel.Przecież nie musisz odpowiadać na nic co jest w nim napisane. i takiej wiadomosci bezp do mnie... odpowiedzialem tylko tobie i pawsonowi co piszą w googlach i tyle.Mam cie znowu przepraszać ,że "niepotrzebnie wpisałem w http://www.google.pl zielonooka(jesteś bardzo populana na tym forum) i przeczytalem co jakis idiota napisal?W rewanżu wpisz niktspecjalny i po sprawie. kurde wolny kraj czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 NS sam to wymyśliłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 NS sam to wymyśliłeś ??? ktoś mu pewnie podpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 precyzja.......co wymyśliłem?konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 NS sam to wymyśliłeś ??? ktoś mu pewnie podpowiedział co wy mi tu ściemniacie ?kto niby mi coś podpowiedział? pewnie to był Lesiak ten od szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 NS sam to wymyśliłeś ??? ktoś mu pewnie podpowiedział co wy mi tu ściemniacie ?kto niby mi coś podpowiedział? pewnie to był Lesiak ten od szafy tyyyyy aleee osoo chodzi! oso! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 tyyy aleee osoo chodzi! oso! Zapytaj wrredną ona wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.11.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 jeżeli to coś zmieni i jezeli magiczne słowo przepraszam jest tym "zwykłym" o którym piszesz to jeszcze raz chyle czoło i Ciebie i wszystkich przepraszam. Dziekuje, przyjmuje, rewanzuje sie. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.11.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Nic sie nie dzieje i nie ma nadziei,że będzie lepiej.Forum tak jak w rzadzie: od afery do afery,od sensacji do sensacji,intryga goni intryge by wreszcie dojść do pojęcia..."od stabilizacji do stabilizacji" potem ofiara i zmiana.......... i znowu od nowa. Czekanie na stabilnie przygotowaną,sensacyjną afere.............wzór forum "budowlanego"......... ADMINIE CHWYĆ ZA MIECZ. Oj dzieje, się dzieje, tylko Ci co budują, nie mają czasu na pierdoły, bo pracują jak mróweczki, a ci co już zbudowali siedzą na forum i szukają rozrywki, knują, spiskują, plotkują.... i nie chce im się generanie odpowiadac na ważne pytania pt: czy dam radę za 150 tyś @Zielonooka, niezłe są te oczy w Twoim profilu. Trochę podrasowane kolory, ale niezłe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dzisiaj dopiero go znalazłem i go nadepłem i dziękuje itd, itp.Zainteresowanym raz jeszcze dzięki. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 jeżeli to coś zmieni i jezeli magiczne słowo przepraszam jest tym "zwykłym" o którym piszesz to jeszcze raz chyle czoło i Ciebie i wszystkich przepraszam. Dziekuje, przyjmuje, rewanzuje sie. Przepraszam. 4 słowa ale jakie ok.Dzieki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nic sie nie dzieje i nie ma nadziei,że będzie lepiej.Forum tak jak w rzadzie: od afery do afery,od sensacji do sensacji,intryga goni intryge by wreszcie dojść do pojęcia..."od stabilizacji do stabilizacji" potem ofiara i zmiana.......... i znowu od nowa. Czekanie na stabilnie przygotowaną,sensacyjną afere.............wzór forum "budowlanego"......... ADMINIE CHWYĆ ZA MIECZ. Oj dzieje, się dzieje, tylko Ci co budują, nie mają czasu na pierdoły, bo pracują jak mróweczki, a ci co już zbudowali siedzą na forum i szukają rozrywki, knują, spiskują, plotkują.... i nie chce im się generanie odpowiadac na ważne pytania pt: czy dam radę za 150 tyś @Zielonooka, niezłe są te oczy w Twoim profilu. Trochę podrasowane kolory, ale niezłe.... odświeżając na chwile tego posta,dodam ,że masz troszku racje ale kto o tym wie ?Może rzeczywiście Ci którzy już się wybudowali. a ci co już zbudowali siedzą na forum i szukają rozrywki, knują, spiskują, plotkują.... i nie chce im się generanie odpowiadac na ważne pytania pt: czy dam radę za 150 tyś ,tego nie skomentuje bo mnie coś doleci ale chyba masz racje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts