tomek1950 23.09.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Chirurg - techniczny, a ginekolog to humanista, a raczej artysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 24.09.2003 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.09.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Szadam: a taki chirurg - to jest techniczny, czy humanistyczny, że o ginekologu nie wspomnę To jest dobre pytanie, antomiast życie pokazuje że to humaniści. Żona jest ginekologiem, sąsiad chirurgiem i z tego co widzę to humaniści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.09.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Widzę, że przeważają "technicy". Ja zaznaczyłam pierwszą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 06.10.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Słaby wybór, bo nie wiem czy fizyk to techniczne, albo bankier czy humanistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 06.10.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Bankier nie jest humanistą, a fizyk jest fizyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 06.10.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ale się czepiacie Humanistyczne to humanistyczne - nie trzeba znać tabliczki mnożenia, ale czytać dużo lektur A techniczne to techniczne, nie trzeba czytać poezji ale trzeba znać kilka wzorów i już Ja jako informatyk zaznaczyłem sobie techniczne, zatrważającą przewagę mamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.10.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Prawnik i jeszcze do tego bankowosc inwestycyjna, nie wspomne o dodatkowym w zakresie obrotu nieruchomosciami, aha jeszcze hodowla psow rasy labrador. No to zaznaczylam humanistyczne. Bo mam gadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.10.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Humanistka - tłumacz i humanista - artysta plastyk. Myślicie, że damy radę? Z lektur (ktoś napisał, że humanista dużo czyta), to przeważa Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 08.10.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 zastanawiające... 85% deklaruje wykształcenie wyższe a obawiam się, że z prezentowanym na forum poziomem ortografii ciężko by było ukończyć szkołę podstawową...albo ankietowani kłamią, albo "piszący inaczej" nie oddają głosów w ankiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.10.2003 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ta reszta, co nie oddaje głosów to dysgraficy, dysortograficy i inni ...icy Hmm. Wynikało by, że wśród budujących domy jest ich znacznie więcej niż w populacji. Chyba, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 09.10.2003 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 zastanawiające... 85% deklaruje wykształcenie wyższe a obawiam się, że z prezentowanym na forum poziome ortografii ciężko by było ukończyć szkołe podstawową... albo ankietowani kłamią, albo "piszący inaczej" nie oddają głosów w ankiecie. To może mała ankieta - dys.... wystąp ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.10.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 zastanawiające... 85% deklaruje wykształcenie wyższe a obawiam się, że z prezentowanym na forum poziome ortografii ciężko by było ukończyć szkołe podstawową... albo ankietowani kłamią, albo "piszący inaczej" nie oddają głosów w ankiecie. Ale większość posiada wykształcenie techniczne I jeszcze jedno - pióra poszły w zapomnienie. Wszystko tłuczemy po klawiaturach, szybko bo czas goni. Przyznam, że przeważnie nawet nie czytam tego co napisałem i wysyłam. A POTEM Wężykiem, wężykiem, wężykiem, wężykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 09.10.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ankieta nie jest taka zła: - jeżeli ktoś ma tytuł mgr - to można to zaliczyć jako wyższe humanistyczne, - inż. lub mgr inż. to wyższe techniczne. Może tak być ? Wedle tego ja am wyższe techniczne - mgr inż. towaroznawca. Mój mąż też podwyższa statystyki techniczne, gdyż od tygodnia jest inż. (po 9 latach studiowania ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 A jak ktoś jest dr hab. n. med. to gdzie ma się zaznaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.10.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Gościu - do humanistów z trzema !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 19.10.2003 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Prawie jak nnatasza - inż. Towaroznawstwa - a więc techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magura 09.11.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Szadam,A wiek zaczynających budowę Cię nie interesuje?magura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 10.11.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Humaniści z tych najgorszych - dwójka historyków sztuki, co wpadła na głupi pomysł remontowania starej chałupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Gosciu...... ktosik zapomniał o wyzszym medycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts