bodzio_g 13.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zapraszam wszystkich do nowego klubu przesiedlonych na nowe przybytki i dobra mieszkalne Warunkiem przyjęcia do klubu jest : 1- mieszkanie w nowym domu lub mieszkaniu ( może być powrót na stare śmiecie ) 2- opisanie swych wrażeń i doświadczeń przy przeprowadce i podczas pierwszej nocy ( nie mylić z poślubną ) na nowym miejscu 3- poczucie humoru 4- posiadanie: naklejki " buduję z Muratorem " lub kubka Muratora , bądź przynajmniej jeden numer miesięcznika "Murator" 5- podanie i życiorys przesłane na priv do sekretarza i skarbnika ( czyli do mnie ), opłata członkowska co łaska ( również do mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 piwo gratis dla pierwszego "członka " http://pl.beeropedia.org/media/blog/36/45.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.08.2008 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a co to jest skarbinek? żona tak ma mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 aaa tam czepiasz sie ... chociaż ... nawet nieźle to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 aaa tam czepiasz sie ... chociaż ... nawet nieźle to brzmi też tak uważam, dlatego zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 aaa tam czepiasz sie ... chociaż ... nawet nieźle to brzmi też tak uważam, dlatego zwróciłem uwagę dlatego ...przypominam że ...zalegasz ze składką no chyba, że dopiero ...kandydujesz do grona zacnych przesiedlonych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 moja sytuacja jest letko skomplikowana, bo ja niby dopiero kandyduję, ale... to nie bedzie przesiedlenie, a powrót na stare śmiecie!!! I wtedy, to z kandydata bedę od razu ... weteranem! A weteranów, to od składki zwalniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 moja sytuacja jest letko skomplikowana, bo ja niby dopiero kandyduję, ale... to nie bedzie przesiedlenie, a powrót na stare śmiecie!!! I wtedy, to z kandydata bedę od razu ... weteranem! A weteranów, to od składki zwalniają... no dobra ...zapłacisz za rok z góry i ... szampana na parapet i będziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 no dobra, ale nie dziś, bo banki i sklepy pozamykały na amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 może znajdzie sie jakieś honorowe członkostwo ??? czy składkę można przesłać w puszkach czy może być butelkowana?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 może znajdzie sie jakieś honorowe członkostwo ??? czy składkę można przesłać w puszkach czy może być butelkowana?? m. Dla Ciebie i dla Tomka honorowa legitka leży w depozycie ( do września już niedaleko ) Honorowymi członkiniami już są ( choć nawet o tym jeszcze nie wiedzą ) Edzia i Tola ; czekam na dalsze propozycje ( mogą być w butelkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ach... tyle wazeliny naraz to jeszcze nigdy w życiu ... składkę w postaci produktów lokalnych ...browarów proszę przesyłać kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 a czy ja mogę się zapisać do szacownego grona?Bo w grudniu po 11latach wygnania wrócilam na stare śmieci, a w przyszłym roku( mam nadzieję) przeniosę się na nowe własne śmieci(z tymi śmieciami to wolałabym nie zapeszyć bo tyle się naczytalam o "porządkach" ekip wykończeniowych ).To ja wlasciwie powinnam mieć podwójne członkostwo?O ile sie nie wiąże z podwójna składką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 a czy ja mogę się zapisać do szacownego grona?Bo w grudniu po 11latach wygnania wrócilam na stare śmieci, a w przyszłym roku( mam nadzieję) przeniosę się na nowe własne śmieci(z tymi śmieciami to wolałabym nie zapeszyć bo tyle się naczytalam o "porządkach" ekip wykończeniowych ).To ja wlasciwie powinnam mieć podwójne członkostwo?O ile sie nie wiąże z podwójna składką.. ze względu na wzgląd .... zostajesz przyjęta !! podwójne członkowstwo - jeśli ...przyprowadzisz koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.08.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dzięki!! Zaczynam szukać koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.08.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A jeszcze w kwestii formalnej-jak ja przyprowadzę, to na dwie będziemy miały 3 członkostwa?( no bo ja 2 i ona 1).A konsumpcja wpisowego to będzie wspólna,czy tylko dla założyciela? No bo nie to,żebym żałowała prezesowi,tak tylko pytam... A koleżanka ma spełniac jakieś dodatkowe kryteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A jeszcze w kwestii formalnej-jak ja przyprowadzę, to na dwie będziemy miały 3 członkostwa?( no bo ja 2 i ona 1).A konsumpcja wpisowego to będzie wspólna,czy tylko dla założyciela? No bo nie to,żebym żałowała prezesowi,tak tylko pytam... A koleżanka ma spełniac jakieś dodatkowe kryteria? Poruszę wybrane kwestie na Walnym Zebraniu jako założyciel wybrałem dla siebie funkcje skarbnika i ...(pierwszego )sekretarza , reszta funkcji jest do objęcia - czekam na propozycje Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Meldunek na nowych "śmieciach" mam, nalepkę forumowicza "Muratora" na drzwiach i samochodzie mam, kubków (czerwone i żółte) kilka, numerów "Muratora" - niezliczę, ale dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Meldunek na nowych "śmieciach" mam, nalepkę forumowicza "Muratora" na drzwiach i samochodzie mam, kubków (czerwone i żółte) kilka, numerów "Muratora" - niezliczę, ale dużo. czekej ino, bo mi sie klucyk łod depozyta sie kajś stracił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 .......czekam na propozycje Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts