Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

klub "PRZESIEDLONYCH "

Gość bodzio_g

Recommended Posts

Zapraszam wszystkich do nowego klubu przesiedlonych na nowe przybytki i dobra mieszkalne

Warunkiem przyjęcia do klubu jest :

1- mieszkanie w nowym domu lub mieszkaniu ( może być powrót na stare śmiecie :wink: )

2- opisanie swych wrażeń i doświadczeń przy przeprowadce i podczas pierwszej nocy ( nie mylić z poślubną ) na nowym miejscu

3- poczucie humoru

4- posiadanie: naklejki " buduję z Muratorem " lub kubka Muratora , bądź przynajmniej jeden numer miesięcznika "Murator"

5- podanie i życiorys przesłane na priv do sekretarza i skarbnika ( czyli do mnie :wink: ), opłata członkowska co łaska ( również do mnie 8) )

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moja sytuacja jest letko skomplikowana, bo ja niby dopiero kandyduję, ale... to nie bedzie przesiedlenie, a powrót na stare śmiecie!!! I wtedy, to z kandydata bedę od razu ... weteranem!

A weteranów, to od składki zwalniają... :wink:

moja sytuacja jest letko skomplikowana, bo ja niby dopiero kandyduję, ale... to nie bedzie przesiedlenie, a powrót na stare śmiecie!!! I wtedy, to z kandydata bedę od razu ... weteranem!

A weteranów, to od składki zwalniają... :wink:

no dobra ...zapłacisz za rok z góry i ... szampana na parapet i będziemy kwita :wink: 8)

może znajdzie sie jakieś honorowe członkostwo ??? :D

czy składkę można przesłać w puszkach czy może być butelkowana??

m.

Dla Ciebie i dla Tomka honorowa legitka leży w depozycie ( do września już niedaleko :wink: )

Honorowymi członkiniami już są ( choć nawet o tym jeszcze nie wiedzą ) Edzia i Tola ; czekam na dalsze propozycje ( mogą być w butelkach)

a czy ja mogę się zapisać do szacownego grona?Bo w grudniu po 11latach wygnania wrócilam na stare śmieci, a w przyszłym roku( mam nadzieję) przeniosę się na nowe własne śmieci(z tymi śmieciami to wolałabym nie zapeszyć bo tyle się naczytalam o "porządkach" ekip wykończeniowych :-? ).To ja wlasciwie powinnam mieć podwójne członkostwo?O ile sie nie wiąże z podwójna składką.. :wink:

a czy ja mogę się zapisać do szacownego grona?Bo w grudniu po 11latach wygnania wrócilam na stare śmieci, a w przyszłym roku( mam nadzieję) przeniosę się na nowe własne śmieci(z tymi śmieciami to wolałabym nie zapeszyć bo tyle się naczytalam o "porządkach" ekip wykończeniowych :-? ).To ja wlasciwie powinnam mieć podwójne członkostwo?O ile sie nie wiąże z podwójna składką.. :wink:

ze względu na wzgląd .... :roll: zostajesz przyjęta !!

podwójne członkowstwo - jeśli ...przyprowadzisz koleżankę :wink: 8)

A jeszcze w kwestii formalnej-jak ja przyprowadzę, to na dwie będziemy miały 3 członkostwa?( no bo ja 2 i ona 1).A konsumpcja wpisowego to będzie wspólna,czy tylko dla założyciela? :roll: No bo nie to,żebym żałowała prezesowi,tak tylko pytam... :wink: A koleżanka ma spełniac jakieś dodatkowe kryteria? :D

A jeszcze w kwestii formalnej-jak ja przyprowadzę, to na dwie będziemy miały 3 członkostwa?( no bo ja 2 i ona 1).A konsumpcja wpisowego to będzie wspólna,czy tylko dla założyciela? :roll: No bo nie to,żebym żałowała prezesowi,tak tylko pytam... :wink: A koleżanka ma spełniac jakieś dodatkowe kryteria? :D

Poruszę wybrane kwestie na Walnym Zebraniu

jako założyciel wybrałem dla siebie funkcje skarbnika i ...(pierwszego )sekretarza , reszta funkcji jest do objęcia - czekam na propozycje

Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki

Meldunek na nowych "śmieciach" mam, nalepkę forumowicza "Muratora" na drzwiach i samochodzie mam, kubków (czerwone i żółte) kilka, numerów "Muratora" - niezliczę, ale dużo. :D