bodzio_g 16.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 .......czekam na propozycje Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? bo wycofię honora i każe płacić składki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 .......czekam na propozycje Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? bo wycofię honora i każe płacić składki !! ...... i jeszcze cofki ma na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 .......czekam na propozycje Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? bo wycofię honora i każe płacić składki !! ...... i jeszcze cofki ma na mój widok eeetam cofki ...- lepiej napisz cóś wesołego w temacie przeprowadzki a składkę to osobiście odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja, ja napiszę o przygodach przeprowadzkowych, obiecuję, że na wesoło i dostanę odsetki od niezapłaconych składek... Tylko muszę się na dłużej do kompa dorwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja, ja napiszę o przygodach przeprowadzkowych, obiecuję, że na wesoło i dostanę odsetki od niezapłaconych składek... Tylko muszę się na dłużej do kompa dorwać... prezydium to przeanalizuje ... aaaa - pamiętaj - pamięć to najlepiej wraca mi po piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 aaaa - pamiętaj - pamięć to najlepiej wraca mi po piwie Właśnie się SPECJALizuję w TYSKIEm ŻUBRze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No i ...przypomniało mi sie ... w pierwszą noc spaliśmy z żoną na wersalce z ..."ekoskóry " no i nad ranem byliśmy całkiem odkryci, bo wszystko "zjechało" z tej wersalki. Dobrze że cokolwiek mieliśmy na sobie , bo byłby wstyd przy dzieciach Moje pierwsze słowa po przebudzeniu to : "gdzie ja jestem ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No i ...przypomniało mi sie ... w pierwszą noc spaliśmy z żoną na wersalce z ..."ekoskóry " no i nad ranem byliśmy całkiem odkryci, bo wszystko "zjechało" z tej wersalki. Dobrze że cokolwiek mieliśmy na sobie , bo byłby wstyd przy dzieciach Moje pierwsze słowa po przebudzeniu to : "gdzie ja jestem ?" A miąlo nie być o pierwszej nocy poślubnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No i ...przypomniało mi sie ... w pierwszą noc spaliśmy z żoną na wersalce z ..."ekoskóry " no i nad ranem byliśmy całkiem odkryci, bo wszystko "zjechało" z tej wersalki. Dobrze że cokolwiek mieliśmy na sobie , bo byłby wstyd przy dzieciach Moje pierwsze słowa po przebudzeniu to : "gdzie ja jestem ?" A miąlo nie być o pierwszej nocy poślubnej. wtedy zamiast dzieci byli teściowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No i ...przypomniało mi sie ... w pierwszą noc spaliśmy z żoną na wersalce z ..."ekoskóry " no i nad ranem byliśmy całkiem odkryci, bo wszystko "zjechało" z tej wersalki. Dobrze że cokolwiek mieliśmy na sobie , bo byłby wstyd przy dzieciach Moje pierwsze słowa po przebudzeniu to : "gdzie ja jestem ?" A miąlo nie być o pierwszej nocy poślubnej. wtedy zamiast dzieci byli teściowie Jak się człek postara, to i teście niestraszni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No i ...przypomniało mi sie ... w pierwszą noc spaliśmy z żoną na wersalce z ..."ekoskóry " no i nad ranem byliśmy całkiem odkryci, bo wszystko "zjechało" z tej wersalki. Dobrze że cokolwiek mieliśmy na sobie , bo byłby wstyd przy dzieciach Moje pierwsze słowa po przebudzeniu to : "gdzie ja jestem ?" A miąlo nie być o pierwszej nocy poślubnej. wtedy zamiast dzieci byli teściowie Jak się człek postara, to i teście niestraszni... wolę dzieci ... a Ty nie zagaduj tylko opowiadaj , chyba że Cię teście odganiają od kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 w pierwszą noc spaliśmy z żoną na wersalce z ..."ekoskóry " no i nad ranem byliśmy całkiem odkryci, bo wszystko "zjechało" z tej wersalki. Dobrze że cokolwiek mieliśmy na sobie , bo byłby wstyd przy dzieciach Moje pierwsze słowa po przebudzeniu to : "gdzie ja jestem ?" To miałes chociaż sekscytujące przeżycie Ja po pierwszej nocy na nowych starych smieciach rąbnęlam glową w sufit, bo tu wszędzie skosy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dzieci ci u nas dziś... półdostatek. jeden 8 lat, drugi 1 rok. Pozostała dwójka już niestety odjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja po pierwszej nocy na nowych starych smieciach rąbnęlam glową w sufit, bo tu wszędzie skosy są też bałem sie o skosy ( o swoją głowę ) , ale mam je trochę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Honorowymi członkiniami już są ( choć nawet o tym jeszcze nie wiedzą ) Edzia i Tola jak honorowe, to znaczy bez wpisowego, tak? Bodziu, żeby jakoś na to honorowe zasłużyć to opowiem w tajemnicy wielkiej, jak to się stało, że nie przespałam pierwszej nocy po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 wszyscy czekają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ja, swoje Muratory oddałem Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 17.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 opowiem w tajemnicy wielkiej, jak to się stało, że nie przespałam pierwszej nocy po przeprowadzce _________________ No i co z ta opowiescią?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja, swoje Muratory oddałem Tobie pozostał Ci jeszcze 2 punkt do spełnienia - opis wrażeń i doświadczeń przy przeprowadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 opowiem w tajemnicy wielkiej, jak to się stało, że nie przespałam pierwszej nocy po przeprowadzce _________________ No i co z ta opowiescią?! chyba sobie zapomniała ... ( jak to sie stało ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts