bodzio_g 20.08.2008 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Komisja przyjmuje do klubu Jamlesa i Joolę - czekamy na spełnienie 2 punktu wymogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 O kurna chata I znowu takich dwóch jak nas trzech, to ani jednego Wszystkie punkty spełniam, przeprowadzkę opiszę póżniej a działo się działo Teraz tylko przynoszę wpisowe http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Marian cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 "Jest super, jest super..." Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... Czy to ten sam kraj? Słońce zaszło, więc można chwalić. I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 "Jest super, jest super..." Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... Czy to ten sam kraj? Słońce zaszło, więc można chwalić. I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.08.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Przypominam o brakach formalnych we wnioskach od Toli , Jooli , 1950 i Retro ( chodzi o 2 punkt warunków przyjęcia do klubu ) Joola - następną składkę prosze uiscić w postaci Heweliusza ( dawno nie miałem takiej " waluty" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 zapraszam oczywiście nowych kandydatów na członków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Tiaaaaaa, Heveliusz to dobra waluta. Mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 zapraszam oczywiście nowych kandydatów na członków ... Czy członków na kandydatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Przypominam o brakach formalnych we wnioskach od Toli , Jooli , 1950 i Retro ( chodzi o 2 punkt warunków przyjęcia do klubu ) nie mogę dziś, to przez tego żubra co do góry nogami leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 .......czekam na propozycje Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? bo wycofię honora i każe płacić składki !! ...... i jeszcze cofki ma na mój widok eeetam cofki ...- lepiej napisz cóś wesołego w temacie przeprowadzki a składkę to osobiście odbiorę napisałabym coś śmiesznego o przeprowacce Toli ale boję sie ,że mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 napisałabym coś śmiesznego o przeprowadcce Toli ale boję sie ,że mnie zabije zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 napisałabym coś śmiesznego o przeprowadcce Toli ale boję sie ,że mnie zabije zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 napisałabym coś śmiesznego o przeprowadcce Toli ale boję sie ,że mnie zabije zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję zadzwoń jutro i mi opowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.08.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 napisałabym coś śmiesznego o przeprowadcce Toli ale boję sie ,że mnie zabije zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję Dawaj, obronię Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dawaj, sami swoi. Będę w razie czego bronił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 zaproszony przez I sekretarza .......zajrzałem i się ...... nie wpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 zaproszony przez I sekretarza .......zajrzałem i się ...... nie wpisuję Towarzyszu wicie , rozumicie ... pomóżcie ... noooo... nie dajcie sie prosić bo was inne organy poproszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 chyba nikt nie wprowadził sie ostatnio .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 28.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Bo się wszyscy WYprowadzają-wakacje jeszcze są Ja sie jutro wyprowadzam na Mazury Ale tylko na 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Koniec wakacji i co ... żadnych nowych przesiedleńców ?? nie możet być... żadnej parapetówy podłość ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts