Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

klub "PRZESIEDLONYCH "

Gość bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"Jest super, jest super..."

Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... :o Czy to ten sam kraj? :o :o :o

Słońce zaszło, więc można chwalić.

I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba. :D

"Jest super, jest super..."

Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... :o Czy to ten sam kraj? :o :o :o

Słońce zaszło, więc można chwalić.

I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba. :D

zapraszam oczywiście nowych kandydatów na członków ... :roll: 8)

Czy członków na kandydatów? :oops:

Przypominam o brakach formalnych we wnioskach od Toli , Jooli , 1950 i Retro ( chodzi o 2 punkt warunków przyjęcia do klubu )

nie mogę dziś, to przez tego żubra co do góry nogami leży

:roll:

.......czekam na propozycje

Komisyjnie przyznaję honorisa dla Ew-ki

czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? :roll: :lol:

bo wycofię honora i każe płacić składki !! :wink: 8)

...... i jeszcze cofki ma na mój widok :-?

:wink:

eeetam cofki ...- lepiej napisz cóś wesołego w temacie przeprowadzki a składkę to osobiście odbiorę :wink: 8)

napisałabym coś śmiesznego o przeprowacce Toli ale boję sie ,że mnie zabije :lol:

napisałabym coś śmiesznego o przeprowadcce Toli ale boję sie ,że mnie zabije :lol:

zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem

chyba jednak nie zaryzykuję :lol:

zadzwoń jutro i mi opowiedz :lol:

Dawaj, sami swoi.

Będę w razie czego bronił. :lol:

• 4 weeks później...