forum_user 24.02.2002 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Kochani,mam propozycje, abyśmy przed spotkaniem w Muratorze spróbowali opisać, jak sobie kogo wyobrażamy. Ja np. wyobrazam sobie Frankai jako wysokiego, szczupłego bruneta o gęstej czuprynie.Alantę-jako ciemną blondynkę z krótkimi włosami-wysoką.Agnichę-średniego wzrostu szatynkę.reszty jakos sobie nie moge wyobrazić. No moze poza skunksem-wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Agnichy zdjęcie to chyba było w którymś Muratorze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 25.02.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Zgadza się Mario, ale okropne to zdjęcie - strasznie na nim grubo i staro wyglądam - mam ładniejsze i tym chętnie się posługuję.pozdrowieniaAgnieszkap.s. A mój wzrost - 173 - to chyba wysoki? a szatynka - naturalna - po farbowaniu - brąz czekoladowy [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-02-25 10:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Agnicho-znaczy,ze nie trafiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.02.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Ja jestem gruby, łysy, nerwowy i niefajny.Nie wiem czy ktoś takich lubi oglądać i z nimi gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.02.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Opal,prawie trafiłaś , tylko włosy półdługie mocno kręcone; wzrost 175cm. A może wszyscy się opiszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Alanta - ale tu chodzi o zabawę w zgaduj-zgadulę i niespodziankę przy spotkaniu. To może być zabawne, jak ktoś Cię opisuje na podstawie wypowiedzi. Ja swojego opisu nie podam, ale trochę mnie opis Opalki rozbawił. Ze swojej strony obstawiam, że jest niewysoką (jakieś 164) szatynką o delikatnej twarzy, wiek <26 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Własnie o to mi chodziło, abysmy na razie obstawiali a potem konfrontowali to z rzeczywistoscia. w ten sposob okaze sie jak bardzo na nasze wyobrazenia wplywa nick,i to, co piszemy.a w ogole to proponuje, aby zgadywac na spotkaniu,kto jest,kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 A może wystąpimy w maskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.02.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Zabawa fajna, choć niestety nie mam tyle szczęścia, bo w moim mieście nie ma salonu muratora i niestety nie będą mógł się z wami spotkać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 po co w maskach??karnawal sie skonczyl.chyba,ze myslisz o zapachu,ktory nas czeka ze wzgledu na..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 25.02.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Opal - byłaś blisko... Alanta - ja też mam naturalnie kręcone włosy - tyle, że regularnie po każdym myciu je prostuję na szczotce (krótka fryzura tego wymaga). Jesteś mojego wzrostu, mamy podobne włosy - jestem zaintrygowana Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.02.2002 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 oj, lepiej za dużo sobie nie wyobrażać, bo się można potem rozczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 25.02.2002 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 czyli hip-hopowiec czy co??albo zgred... jasne,ze nie kazdy anonim to Ty. Ale ja wyczuje pismo nosem>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiarus 25.02.2002 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Czy ja trafiłem do randki w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 On 2002-02-25 11:20, bobiczek wrote: Ja jestem gruby, łysy, nerwowy i niefajny. Nie wiem czy ktoś takich lubi oglądać i z nimi gadać. Bobiczek nie przejmuj się ja jestem za to chudy, ale też łysy i nerwowy, i na dodatek jeszcze porywczy. W gruncie rzeczy to jestem fajny, ale i tak nikt mnie nie lubi, a o gadaniu nawet nie ma mowy. Dlatego się nie pcham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 25.02.2002 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Faktycznie zrobiła się randka w ciemno, ale będzie wesoło, jak nam opadną kopary Ludzie sobie naogół wyobrażają wirtualnego rozmówcę lepiej niż on wygląda w rzeczywistości. Dlaczego? To proste - skoro z kimś więcej koresponduje, to jest to w jakimś sropniu przyjemne, a skoro przyjemne to ta osoba musi być OK (z wyglądu także) - no bo ja nie jestem potworem. Ludziska a traktujcież to spotkanie trochę z jajem, bo jak nie to załamka i nie dokończycie budowy. Mi od samego czytania tego wątku humor się poprawił. Opalka oceniła mnie tak, jak by moja żona chciała, żebym wyglądał. Jak powiedziałem to żonie to też trochę się pośmiała. Łysi, grubi, garbaci i piegowaci - na spotkanie. Dopisywać mi się do listy Redakcji. Skunks - daj się zdezynfekować, zdezynsekować, zderatyzować i poperfumować, wujkowi wiadro zimnej głowy na otrzeźwionko i na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 25.02.2002 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts