Stendo 25.02.2002 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Skunks - pazury zostaw mogą się na spotkaniu przydać zrób porządek pod ogonem, a wujka bierz takiego jakim jest może się przyda jako wibrator powierzchniowy przy pokazach praktycznych - "Jak dobrze ułożyć mieszankę betonową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 26.02.2002 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Taki wujek jest dobry do przyrządzania koktaili. Dobrze robi wstrąśnięte, nie mieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 ała, boli mnie brzuch ze smiechu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 26.02.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.02.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Jak sie spotkacie to sie rozczarujecie ... naturalnie niemilo.Ale zabawnie na pewno bedzie.Czy wydaje sie Wam ze "ksywki" maja cos wspolnego z wygladem, ja bym raczej powiedzial ze sa okresleniem charakteru a raczej pewnych wybranych podswiadomie cech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Chudy anonim i gruby bobi - może być nawet otarcie o Hollywod (patrz-Flip i Flap). No i może być z tego kasa na rozbudowę - myśl anonim.A tak naprawdę to jestem rzeczywiście ciut inny - wysoki, elokwentny i z pełnym uzębieniem, no i oczywiście nie pocę się.Tak cuś koło Żebrowskiego , czy tak jakoś.Co ja tu robię , zamiast myśleć o jakimś Big Brother. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: bobiczek dnia 2002-02-26 11:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.02.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 A mnie szczęki... A tak na marginesie, to moja koleżanka zawsze powtarzała, że lubi łysych, bo ma więcej miejsca do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.02.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 On 2002-02-26 11:36, pitbull wrote: ja bym raczej powiedzial ze sa okresleniem charakteru a raczej pewnych wybranych podswiadomie cech. hmmm, to Ty pewnie jesteś strrrrrrrasznie grrrrrrrrroźny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.02.2002 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Pitbull, a jakie cechy Twoja podświadomość wybrała do Twojego nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.02.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 ale nam się z Alantą pomyślało to samo w tej samej minutce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.02.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Oj, popłakałam się ze śmiechu :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2002 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Ulżyło mi, że przez internet nie wszystkie cechu charakteru można odczytać. Może wytrzymałbym, że wiarus opowiada stare kawały, ale nie wiem jakbym zniósł, że skunks puszcza bąki w towarzystwie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2002 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 On 2002-02-26 11:39, bobiczek wrote: Chudy anonim i gruby bobi - może być nawet otarcie o Hollywod (patrz-Flip i Flap). No i może być z tego kasa na rozbudowę - myśl anonim. A tak naprawdę to jestem rzeczywiście ciut inny - wysoki, elokwentny i z pełnym uzębieniem, no i oczywiście nie pocę się. Tak cuś koło Żebrowskiego , czy tak jakoś. Co ja tu robię , zamiast myśleć o jakimś Big Brother. <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: bobiczek dnia 2002-02-26 11:42 ]</font> W rzeczywistości nic nie zmieniłeś w swojej charakterystyce a tylko dodałeś, co sprawiło, że Twoja postać stała się bardziej pełna. Wnioskuję więc, że jesteś wysokim, łysym grubasem, nerwowym - wyjątkowo nie pocącym się, niefajnym facetem, ale z pełnym uzębieniem. Niepewnym swojego wyglądu. Z uwagi na przesadną elokwencję trudnym do ścierpienia towarzyszem wszelkich rozmów. Wolisz więc pisać na forum i nie ukazywać się światu. Pozostajesz więc w cieniu Hollywod i Big Brothera i tak niech pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Chcę wyjaśnić, że te dwie ostatnie wypowiedzi pisane są różną ręką. Nie podpisuję się pod wypowiedzią poprzednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.02.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Ksywka nie do konca jest odzwierciedleniem mojego "ego". Jest to raczej zestawienie dwoch wyrazen.Ale najbardziej w pitbulu podoba mi sie jego szczekoscisk i sila nacisku szczek. A Yemiolka kojarzy mi sie z czyms wyjatkowo przylepnym i lekko rozczochranym, ze nie wspomne o milosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.02.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 i całkiem słusznie!! jestem lekko rozczochrana...... poza tym bywam pasożytem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 A może byście się tak wzięli do roboty zamiast bąki(za wyjątkiem Skunksa)zbijać ?Fredek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastusiak 27.02.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Hej! nie zapomnijcie opisać przygody w Warszawie (po spotkaniu)na tej stronie(dla tych co nie mogą przyjechać). a.... do Bobiczka słyszałeś,że na mądrej głowie włosy nie rosną.Chociaż bardziej pasuje mi do Ciebie "wysoki .... w okularach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.02.2002 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Ola30 - z tymi włosami to nie tak. Zgodnie z teoriami Freuda, całe nasze życie zdominowane jest przez seks, więc idźmy tym tropem - jak facet łysieje od przodu, tzn. że ma za duży temperament i partnerka wytarła mu owłosienie odpychając go. Jak włosy zanikają od tyłu, to ewidentnie wytarły się od przyciągania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.02.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Duza ilosc wlosow jest zwiazana z testostesteronem a testiosteron odpowiada za poped, reszte dopowiedzcie sami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts