Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysopisy-zabawa

Gość forum_user

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chudy anonim i gruby bobi - może być nawet otarcie o Hollywod (patrz-Flip i Flap). No i może być z tego kasa na rozbudowę - myśl anonim.

A tak naprawdę to jestem rzeczywiście ciut inny - wysoki, elokwentny i z pełnym uzębieniem, no i oczywiście nie pocę się.

Tak cuś koło Żebrowskiego , czy tak jakoś.

Co ja tu robię , zamiast myśleć o jakimś Big Brother.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: bobiczek dnia 2002-02-26 11:42 ]

On 2002-02-26 11:39, bobiczek wrote:

Chudy anonim i gruby bobi - może być nawet otarcie o Hollywod (patrz-Flip i Flap). No i może być z tego kasa na rozbudowę - myśl anonim.

A tak naprawdę to jestem rzeczywiście ciut inny - wysoki, elokwentny i z pełnym uzębieniem, no i oczywiście nie pocę się.

Tak cuś koło Żebrowskiego , czy tak jakoś.

Co ja tu robię , zamiast myśleć o jakimś Big Brother.

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: bobiczek dnia 2002-02-26 11:42 ]</font>

W rzeczywistości nic nie zmieniłeś w swojej charakterystyce a tylko dodałeś, co sprawiło, że Twoja postać stała się bardziej pełna. Wnioskuję więc, że jesteś wysokim, łysym grubasem, nerwowym - wyjątkowo nie pocącym się, niefajnym facetem, ale z pełnym uzębieniem. Niepewnym swojego wyglądu. Z uwagi na przesadną elokwencję trudnym do ścierpienia towarzyszem wszelkich rozmów. Wolisz więc pisać na forum i nie ukazywać się światu. Pozostajesz więc w cieniu Hollywod i Big Brothera i tak niech pozostanie.

Hej! nie zapomnijcie opisać przygody w Warszawie (po spotkaniu)

na tej stronie(dla tych co nie mogą przyjechać). a.... do Bobiczka słyszałeś,że na mądrej głowie włosy nie rosną.Chociaż bardziej pasuje mi do Ciebie "wysoki .... w okularach"

Ola30 - z tymi włosami to nie tak. Zgodnie z teoriami Freuda, całe nasze życie zdominowane jest przez seks, więc idźmy tym tropem - jak facet łysieje od przodu, tzn. że ma za duży temperament i partnerka wytarła mu owłosienie odpychając go. Jak włosy zanikają od tyłu, to ewidentnie wytarły się od przyciągania.