Lubicz68 02.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A ja już mieszka.Co prawda jeszcze wielezostało do zrobienia ale już mieszka.PozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Moja gratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 02.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 i ja spieszę z gratulacjami fantastico ale łezka mi się w oku kręci jak pomyślę, że mieliśmy być sąsiadami... wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blizniaki 04.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A ja już mieszka. Co prawda jeszcze wielezostało do zrobienia ale już mieszka. Pozdr Piotr gratuluje ja mam na razie stan surowy otwarty ale mysle ze za rok tez zamieszkam we własnym domku dwa lata na budowe to akurat nie zagladalem i nie pisalem na forum bo zostalem zaopatrzeniowcem, ale uwazam ze warto było, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2008 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Chciałam tylko powiedzieć : Spełnienia marzeń i planów w 2009 roku I przeprowadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts