kroyena 10.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 WRÓŻKA ZIABA KARCIARA, NUMEROLOG, INTERPRETATORKA SNÓW. Nauka na Forrum Murratorum uzmysłowiła jej, że nie samym budowaniem żyje człowiek, przechodzacy w swoim życiu dobre i jeszcze lepsze okresy. Doskonali umysły budujących poprzez komunikację niewerbalną i przesyłanie energii budowlanej. Usługi odpłatne i nieodpłatne. Kontakt: Na priva. PS. No to teras masz ZIABO kłopot - własny lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Kroyena................ja Ci wróżę wielką przyszłość w dziale reklamowym Forrruma . Zapisy u Kroyeny ( dostał pełny etat sekretariatowy { posiada wprawę w parzeniu herbaty } i ma prowizję od naganiania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ziaba ty lepiej Cennik wystaw, jeno nieodstraszający, a klienci się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Mała reklama lokalu cz. 1: Widzę..widzę dużo kasy ( wydanej na boczniaki ) widzę ,że wszystko przed Tobą Kroyena, ( znakiem gotowania ciut czasa ) i widzę, że wszystko Ci zeźrom, a zmywanie jak zwykle Ci przypadnie w udziale. Połóż panie pieniążek, połóż, a widzieć będę co innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Mała reklama lokalu cz. 2: Za dobroć wróżonego słowa Westalki Forumowej zawłaszczonym herbem nie ręczę, acz sprawdzalność onych potwierdzić mogiem w 4 na 5 zdaniach podrzędnych wielokrotnie złożonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Kroyena ...leć po czarnego kota, ja może jaki okragły stolik wystrugam J I błaaaaaaaaaaaaaaaaagam nie za drogo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Wywróżcie mi kurs CHF na najbliższe 5 lat . BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Zaraz się okadzę na okoliczność, jakie wonne opary potrzebne Jeśli idziemy na całość, to ponoć kroyena piknie rzuca przekleństwa tudzież zsyła kołtuny. Ja odczyniam za porozumieniem stron. Byle by się kręcił interes.. Jerzysio, dawaj mnie tu ten stolik:D na kucanego w fusy ciężko lookać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.02.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Przeca mówiem, że wystrugać muszem tego stolika J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 10.02.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 A ja dorzucę zielony materiał na ten strugany stół Aha! i świeczki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 To klienci walą drzwiami i oknami, a u Was stoła nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 10.02.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Potrzebne jeszcze są rekwizyty na okoliczność ozdoby, miejsca jak i osoby co to te uroki odczynia, typu : pierścienie , jakie czaszki może też, skrzydła nietoperza w cukrze, oczy żaby w syropie, nogi pająka suszone, sproszkowany róg jednorożca upolowanego o północy,że o mandragorze wykopanej własnymi ręcami nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jerzysio a skleć ty jeszcze jakąś ławeczkę do poczekalni, bo nogi już bolą od stania w kolejce zanim człek dostąpi zaczytu i stanie przed obliczem Ziaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 To ja może będę cuć tych co wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Aga albo tych w kolejce, bo tłok tu taki Tylko wróżka gdzies się ulotniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Kroyena nawiał z nocnej zmiany Odczyniamy czy rzucamy ? Dziś premiowane usługi na fluidy transwerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No i prosze.. rozkrecili interes, wzieli zaliczki.. i znikneli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja już tylko zbieram niedobitków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jak zniknęli, jak zniknęli ? Ziółka zaparzone, szklana kula odpalona ..Ino karty mi ktoś rąbnął, bo kroyena z gołymy babamy dał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ziaba, dysponuję całkiem niezłą, OKRĄGŁĄ, czyli kulistą KULĄ szklaną. Jak przyjmiesz mnie do spółki to wniosę aport rzeczowy pod postacią tej kuli. Takie wróżenie z fusów to świetny interes, fusy po moich kawach dostarczę za niewielki udział w przychodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts