kroyena 11.02.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 KaeR ziaba to wóżby, a nie zaklęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 11.02.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A nie może iść krok dalej i odczynić jakich zaklęć?? Pomachać ręcami nad tą kulą wypolerowaną? Wypowiedzieć magiczne formułki? Jak nie , to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Nie bo nie ma wpisane w działalności pod PKD czarownica, jeno wróżka, westalka znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 kroyena, no biorę ten dodatkowy etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 CZARNA KOTKA MONKA MIAUCZENIE, MRUCZENIE, WYGRZEWANIE NA SŁONKU. może być także solarium. Klientów awanturujących się (vide: bez krawata) drapie w celach relaksacyjnych. Usługi odpłatne pobieranie w Keetycatach. Kontakt: Na priva. PS. No to teras masz ZIABO własny lokal i czarną kocicę na utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No to lecę podpiłować pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 To ja staję w kolejce po wróżbę, póki nie ma tłoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Kroyena, w tym kociołku ma być zioło kadliwe, nie zacier !!!! I zabrać proszę te kiełbaski na patykach !! Co za bałagan ! Zgroza ! Sernik zeziarli ? a dla wróża nic ? Monka , w ramach Twoich pazurków proponuję dodatkowy dochód : akupresura oraz makijaż permanentny ew.dzierganie kotwic naramiennych i motylków nadłydnych. Może dołożymy percing ? Tomek, dawaj tą pralkę, będziemy farbować skórki ( raczej odfarbowywać farbowane ) Jeszcze jakieś propozycje działalności forumowatej ? ( wyciepią nas z tąd jak nic, jak jeszcze do tego wyszynk dojdzie i tańce go-go ) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No robi się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jeny ile roboty się szykuje znak że będzie kasa na budowanie Pazurki naostrzone to polecę jeszcze po jakiś barwnik żebym przygotowana była jak pierwszy klient się zjawi. Kto pierwszy do udekorowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Monka tylko prosze nie drapac za głęboko bo nici brak ( wszak kryzys w służbie zdrowia ) Prosze się nie pchac od rana Ciekawe gdzie nasza ławeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.02.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A tak na marginesie - nie wiem, czy słyszeliście, ale jest już firma "profesjonalnie" rzucająca klątwy i uroki. Nawet maja stronke internetową. Jak się biznes za bardzo rozkręci, to jeszcze będziemy się urokami przerzucać z konkurencją, ino będzie w powietrzu furczało. Proponuję jakąś tarczę antyurokową zainstalować, nawet jeszcze przed stolikiem. I rekuperator, żeby była czysta atmosfera w poczekalni. W razie czego ja mogę wirować zamiast stolika, jak sobie klient zażyczy . Kot i kula jest, wróżka też Czyli pora oficjalnie otworzyć ... te procenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Babo, znakiem otrzymujesz stanowisko Pierwszej Wirującej ( proszę czytać uważnie i bez podtekstów mnie tu !!!! ) Przyjmujemy do odwirowania banknoty posegregowane i opatrzone gumką ( recepturką !!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.02.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A wczoraj był program o horoskopie chińskim. Wyszło na to, że jedynym znakiem, który ABSOLUTNIE nie pasuje do mojego męża (Wół) jestem ja (Owca).... Mam się rozejrzeć za Kotem, Koniem lub...eee....tego...Świnią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 BABA BUDOWNICZY PALI, KLNIE, PRZEKLINA I ODWIROWUJE niesolidne ekipy, lichwiarskie baki, urzędy dla urządzania się, i tym podobne elementy rzucające kłody pod nogi klikającym na Forrum Muratorrum. Za poprawność wykonanej usługi nie ponosi rzadnej odpowiedzialności. Klasyfikacja PKD: Baba Jaga. Usługi odpłatne pobieranie w Fidelach (liściach pokręconych). Kontakt: Na priva. PS. No to teras masz ZIABO własny lokal i czarną kocicę na utrzymaniu. (Baba się sama utrzyma, ale niech płaci myto za korzystanie z lokalu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ziaba co za wstyd, zeby Stańczyk musiał porad udzielać. Jagna to jest choroskop chiński ty go źle czytasz. Czytaj pozytywnie: "Wól i Owca w jednej oborze stali." I co pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ...... to siana, to owsa wspólnie podjadali ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jagna ja już dawno stwierdzilam że te horoskopy to tak na odwrót działają jak piszą że nie pasuje to znaczy że pasuej jak ulał My tak mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ziaba to prowadzisz ten interes czy nie Z kolejki mnie wykolegowali. To jak to będzie z wróżbą dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Już się czyni.Co Pani sobie życzy ?Odbieramy mleko czy zadajemy urok ( osobisty ??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts