Molly 11.02.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 NO JA WIEM? Ty jesteś wróżką to powinnaś cosik rzec, co tam w kartach widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Chyba ,że Ci ktoś karty podprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Oki. Kościami rzucę. Mam na podorędziu ino schabowe, ale niechaj przemówią !!! zaraz zaraz....gościa widzę !!! Jakiś mały, bezzębny. hm... proszę podać miesiąc urodzenia teściowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Kroyena - poprawka: Baba niepijąca (chyba, że dobre winko ), niepaląca, co do klęcia , ale delikatnie i z fasonem, ale skuteczna co do wirowania, kręcenia, odkręcania, zakręcania i wykręcania numerów. Na życzenie zakręcę każdego (klienci w licznie mnogiej też mogą być). Co do zwitków pieniędzy - proszę o dokładne wypranie przed wirowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 baba to z budowlańcami się nie integrujesz? Pobuduj trochi to zaczniesz i mocniejsze trunki pić, a kląc jak cię ładnie nauczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Weekend wolne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Szefowo, gdzie jesteś? Wieczorem małżowi w knajpie w oczy popatrzysz teraz w szklaną kulę zajrzeć trzeba i Walentynkowe przepowiednie ogłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Poproszę o zastępstwo tudzież poszukanie końców co bym mogła je wreszcie związać.Dlaczego doba ma tylko 24 h ?Czarno widzę.. oj czarno , mało casu kruca bomba , mało casu.. Polecenie służbowe : zastosować kadzenie tendencyjne wraz z kielonkiem na dzieńdobry.Na trzeźwo naga prawda nie przejdzie. ps. można zastosować wkłucia centralne. Ps2. Nie wróżyć na kreskę tudzież na zeszyt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 a czy ja mogę robić za rure w go-go? coby na mnie tańczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts