maksiu 10.02.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 widze ze sami chętni... inwestorzy.. byle było jeszcze komu wróżyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tomku łelkomimy a jakże !!! Fusów z tytułu picia bezfuśnej nie zaposiadam,więc z tym większą radością witamy przy stoliku . Kroyena yeno herbaciane patyki zaparza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Głupich nie sieją, sami przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 My tu nie prognozujemy stóp procentowych. Jeśli już, to z % inne przelewy Będą klijenty..nie bój ziaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 chcialam sie dowiedziec :- kiedy kanalize zaloza - jak mowia ze w 2008 - czy sernik mi sie zetnie bo narazie luzny jest z gory dziekuje pieknie za odpowiedz. Zoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Zochna: wyrocznia przemówiła: "Sernik zetnie, jak kanaliza założą, a kanalize założą, gdy sernik zetnie" over. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Maksiu Ty też w tej spólce ? Ja nie zetnei to My go zetniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Aga: ja robie za medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Już miałam zamykać... Zośka, sernik wyjdzie z letkim ( lewy górny róg blachy ) zapadnięciem się ale i tak zeźrom do dna. Kanaliza jest śmierdzącą sprawą i trzeba pilnować by drenaż kieszeni nie był nazbyt głeboki. Prognoza jest dobra. Trzeba tylko zasilić wpływy, by potem spokojnie mogło wypływać . Widzę człowieka w zielonym sweterku ( półgolf ) z elementami jodełki na kieszeniach piszącą lewą ręką.. Pokój nr 204. Smakosz. Nie trawi wytrawnych. pozdrawiam. ps. kota to zaraz dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Medium Maksiu powiadasz teraz to sie tak nazywa sprzątam i zamykamy no już mi z tej ławeczki.... Karty oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 10.02.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja nie wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 10.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Wszyscy patrzyli na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No nic to, trzeba poczekać do rana na reklamującą sekretarkę to może coś się wyjaśni a może to Jerzysio, bo coś długo mu ze struganiem schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 10.02.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No własnie może jutro ziaba co wywróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Już miałam zamykać... Zośka, sernik wyjdzie z letkim ( lewy górny róg blachy ) zapadnięciem się ale i tak zeźrom do dna. Kanaliza jest śmierdzącą sprawą i trzeba pilnować by drenaż kieszeni nie był nazbyt głeboki. Prognoza jest dobra. Trzeba tylko zasilić wpływy, by potem spokojnie mogło wypływać . Widzę człowieka w zielonym sweterku ( półgolf ) z elementami jodełki na kieszeniach piszącą lewą ręką.. Pokój nr 204. Smakosz. Nie trawi wytrawnych. pozdrawiam. ps. kota to zaraz dostanę. lo matko ludzie.. Ziabo Wielka ..Spelnia sie jak w pysk.. I to po godzinach... Sernik zezarty mimo zapasci. Rachunek dzisiaj na 204 przyszedl.. Prosze jakie to znaki czlowiek otrzymuje .. Smakosz powiadasz..w zielonym sweterku.. A kamuflowal sie ostatnio..w garniturze siedzial.. nieladnie.. Ale ja juz go przylapie. serdecznie dziekuje i stalym klientem sie zapisuje Zoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ziaba, kota, a własciwie kocicę dorzucę do tego interesa. Czarna wprawdzie nie jest tylko pręgowata, ale dla dobra interesu ufarbuję bestię. Z pralki mi nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No i wziął mnie ubiegł Już ty nie farbuj tej kotki bo ktoś życzliwy doniesie gdzie trzeba ja mam oryginalnego ino z białą krawatką to chyba się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 10.02.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Myślę, że będzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.02.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 monka, ze spokojem możesz robić za czarną kocicę. Po co gdzieś daleko szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 11.02.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Karty się znalazły? Kot jest, medium też, to ja poproszę o zaklęcia przeróżne coby tak upał nie walił na główki od kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts