Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZKLANA KULA - salon wróżb

Gość kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już miałam zamykać...

Zośka, sernik wyjdzie z letkim ( lewy górny róg blachy ) zapadnięciem się ale i tak zeźrom do dna.

Kanaliza jest śmierdzącą sprawą i trzeba pilnować by drenaż kieszeni nie był nazbyt głeboki.

Prognoza jest dobra. Trzeba tylko zasilić wpływy, by potem spokojnie mogło wypływać .

Widzę człowieka w zielonym sweterku ( półgolf ) z elementami jodełki na kieszeniach piszącą lewą ręką.. Pokój nr 204.

Smakosz. Nie trawi wytrawnych.

pozdrawiam.

ps. kota to zaraz dostanę. 8)

Już miałam zamykać...

Zośka, sernik wyjdzie z letkim ( lewy górny róg blachy ) zapadnięciem się ale i tak zeźrom do dna.

Kanaliza jest śmierdzącą sprawą i trzeba pilnować by drenaż kieszeni nie był nazbyt głeboki.

Prognoza jest dobra. Trzeba tylko zasilić wpływy, by potem spokojnie mogło wypływać .

Widzę człowieka w zielonym sweterku ( półgolf ) z elementami jodełki na kieszeniach piszącą lewą ręką.. Pokój nr 204.

Smakosz. Nie trawi wytrawnych.

pozdrawiam.

ps. kota to zaraz dostanę. 8)

lo matko ludzie.. Ziabo Wielka ..Spelnia sie jak w pysk.. I to po godzinach...

Sernik zezarty mimo zapasci.

Rachunek dzisiaj na 204 przyszedl..

Prosze jakie to znaki czlowiek otrzymuje ..

Smakosz powiadasz..w zielonym sweterku..

A kamuflowal sie ostatnio..w garniturze siedzial.. nieladnie..

Ale ja juz go przylapie.

serdecznie dziekuje i stalym klientem sie zapisuje

Zoska

Ziaba, kota, a własciwie kocicę dorzucę do tego interesa. Czarna wprawdzie nie jest tylko pręgowata, ale dla dobra interesu ufarbuję bestię. Z pralki mi nie ucieknie.