Ivonesca 20.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny No nie Może w przyszłym roku jakąś imprezę 5 latkowie zorganizujemy A Tobie Ivonesco już za niedługo 4 latka stukną Kurcze a ja swoje przegapiłam a ja pamietam o swojej rocznicy ...bo to w popularne imieniny Krzysztofa a o imprezie trzeba będzie pomyśleć Iva: tez bym pamiętał, ale nie powodu Krzysztofa 25 to dzien po moich urodzinach :D pozdrawiam m. spróbuję nie zapomnieć o 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No i po świętowaniu, pora wrócić do dnia codziennego :D tak z ciekawości, policzyłem ile osób z zarejestrowanych w 2002 roku (w sumie 2582 osoby), nadal sie udziela na forum wyszło mi ze około 110 osób, fajnie, prawda? Najbliższe 4 urodzinki na forum to: 22 lipca - kgadzina 25 lipca - Ivonesca Natomiast najstarszym stażem udzielającym sie na forum uzytkownikiem jest chyba Dave, tuż za nim Redakcja i Wojciech_Nitka no to tak odrobina statystyki pozdrawiam m. o, fajna ta statystyka 110 osób ale będzie impra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.07.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No i po świętowaniu, pora wrócić do dnia codziennego :D tak z ciekawości, policzyłem ile osób z zarejestrowanych w 2002 roku (w sumie 2582 osoby), nadal sie udziela na forum wyszło mi ze około 110 osób, fajnie, prawda? Najbliższe 4 urodzinki na forum to: 22 lipca - kgadzina 25 lipca - Ivonesca Natomiast najstarszym stażem udzielającym sie na forum uzytkownikiem jest chyba Dave, tuż za nim Redakcja i Wojciech_Nitka no to tak odrobina statystyki pozdrawiam m. 24 lipca - Maksiu Tuż za Dave jest Herne, Dorzucę jeszcze Bobiczka, Chemika i Art Media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 [ 24 lipca - Maksiu Mała korekta do statystyki. Edzia - Maksiu miał rocznicę 19 lipca....24 będą urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.07.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 [ 24 lipca - Maksiu Mała korekta do statystyki. Edzia - Maksiu miał rocznicę 19 lipca....24 będą urodzinki Ivonesco no miałam na myśli jego 18 rocznicę urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 [ 24 lipca - Maksiu Mała korekta do statystyki. Edzia - Maksiu miał rocznicę 19 lipca....24 będą urodzinki to takie urodzinki z pomocą malgosii dmuchającej swieczki forumowe były wczoraj pozdrwiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 [ 24 lipca - Maksiu Mała korekta do statystyki. Edzia - Maksiu miał rocznicę 19 lipca....24 będą urodzinki Ivonesco no miałam na myśli jego 18 rocznicę urodzin a tak Edziu, ja sie swojego wieku nie wstydze, skończe dokładnie 33 lata :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 [ 24 lipca - Maksiu Mała korekta do statystyki. Edzia - Maksiu miał rocznicę 19 lipca....24 będą urodzinki Ivonesco no miałam na myśli jego 18 rocznicę urodzin a chyba że tak ale to co Maksiu napisał powyżej, m.in. 25 lipca Ivonesca - to moje urodzinki formowe ...do tych prawdziwych musze poczekać jeszcze do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.07.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Dziadku Maksiu - sto lat!!! od forumowo małoletnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Gratulacje i mam nadzieję, że jeszcze z nami trochę zabawisz na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dzieki Maro74pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Co prawda spóżniłem się o jeden dzień, ale co tam Ivonesca: najlepsze zyczenia z okazji ukończenia czterech latek forumowych http://www.bogucin.pl/archiwum/kwiaty.jpg witaj w klubie czterolatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja bym raczej stwierdził że 4 latka to dopiero wyjście z pieluszek , w gwarze budowlanej może stan surowy zamknięty, grupa szczecińska wyraża to mówiąc PRAOJCZE. Jakby tego stanu nie nazywać to do dziadka jeszcze Ci trochę Maksiu brakuje więc czasem byś nie myślał o odpoczynku pamiętaj że jesteś jeszcze w wieku produkcyjnym . Dużo uśmiechu oraz kolejnych latek życzy niemowlę forum-owe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 maksiu - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 również dołączam do życzeń masz rację czas szybko mija buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 26.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 GRATULACJE przez cztery lata mozna juz kilka domków zbudować nie tylko swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 GRATULACJE i życzenia następnych lat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Co prawda spóżniłem się o jeden dzień, ale co tam Ivonesca: najlepsze zyczenia z okazji ukończenia czterech latek forumowych http://www.bogucin.pl/archiwum/kwiaty.jpg witaj w klubie czterolatków dzięukuję spóźnione o 1 dzień podziękowania przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Maksiu, spóźnione gratulacje (młody kocie ) Jesteś super, jesteś i bądź z nami nawet po skończeniu Swojego Domu. Niezapomnę naszego przesympatycznego pierwszego spotkania w Redakcji. Walnąłes mnie w szatni, w plecy krzycząc: "Cześć tomek, to ja Maksiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Maksiu, spóźnione gratulacje (młody kocie ) Jesteś super, jesteś i bądź z nami nawet po skończeniu Swojego Domu. Niezapomnę naszego przesympatycznego pierwszego spotkania w Redakcji. Walnąłes mnie w szatni, w plecy krzycząc: "Cześć tomek, to ja Maksiu" Naprawdę tak zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts