tomek1950 27.07.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Tak Aniu. I to było naprawdę SUUUUUPER! To było na pierwszym forumowym spotkaniu na którym byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A ja się pochwalę, że maksia wczoraj widziałam Na fotelu przy moim kominku siedział I - odpukać - chyba się i z Tobą i z Nim zobaczę już 18 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja Maksia widziałem wcześniej niż Ty. Przy moim kominku w "komturii" też siedział. No dobrze, nie będę Cię więcej stresował. Zobaczymy się 18 sierpnia, a może i później... bo kolejne spotkanie jest planowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Maksiu, spóźnione gratulacje (młody kocie ) Jesteś super, jesteś i bądź z nami nawet po skończeniu Swojego Domu. Niezapomnę naszego przesympatycznego pierwszego spotkania w Redakcji. Walnąłes mnie w szatni, w plecy krzycząc: "Cześć tomek, to ja Maksiu" pamietam to jak przez mgłę :D takie bezczelny byłem?? dziś bym to zrobił inaczej walnął bym Cię między łopatki i powiedział, "Tomek?!?!?? a gdzie piwo dla mnie? :D dzięki Tomku i do rychłego zobaczenia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja Maksia widziałem wcześniej niż Ty. Przy moim kominku w "komturii" też siedział. No dobrze, nie będę Cię więcej stresował. Zobaczymy się 18 sierpnia, a może i później... bo kolejne spotkanie jest planowane no i niedługo się okaże że będe miał podpis pod nickiem: Forumowy Tony Halik :D o tak!!! termin juz zabukowany :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja Maksia widziałem wcześniej niż Ty. Przy moim kominku w "komturii" też siedział. No dobrze, nie będę Cię więcej stresował. Zobaczymy się 18 sierpnia, a może i później... bo kolejne spotkanie jest planowane no i niedługo się okaże że będe miał podpis pod nickiem: Forumowy Tony Halik :D o tak!!! termin juz zabukowany :D pozdrawiam m. To niegłupie Poddaję do przemyślenia Redakcji Maksiu, mam nadzieję, że się nie ugotowałeś podczas podróży PS Zdradzicie, co to za plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 no i niedługo się okaże że będe miał podpis pod nickiem: Forumowy Tony Halik :D o tak!!! termin juz zabukowany :D pozdrawiam m. To niegłupie Poddaję do przemyślenia Redakcji Maksiu, mam nadzieję, że się nie ugotowałeś podczas podróży PS Zdradzicie, co to za plany? Nie ugotowałem się, bo pędziłem moim klamotem jak dziki, godzina czterdziesci i byłem na miejscu :D A co do planów, no cóż... nie mogę nic powiedzieć, tylko autor pomysłu jest tu władny udzielić informacji :D ale wiedz ze plany sa calkiem konkretne i realne :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 5 latek na forum no i minął kolejny roczek.. nawet się nie obejrzałem kiedy, oj leci ten czas strasznie szybko, cóż przez ten roczek się wydarzyło: było kolejne spotkanie forum, na który m poznałem nowych fajnych ludzi, jak również odświeżyłem znajomość z tymi których znałem już wcześniej... Znowu kilka budów obejrzałem... Dziecko mi urosło... domek też... wreszcie widać (co prawda jeszcze w oddali) powoli koniec budowy, pewnie jeszcze z roczek będziecie musieli sie ze mną męczyć pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Maksiu, jako honorowy członek Twojego fan clubu melduję się pierwsza do złożenia kolejnych forumowych życzeń. Niech Ci mile i szczęśliwie lecą kolejne lata na forum, niech Ci przybywa forumowych fajnych znajomych i nie planuj odejścia z forum, bo... i tak Cię znajdziemy! Twoja wierna fanka - dps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 5 latek na forum pozdrawiam maksiu ten 2002 to naprawdę dobry rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 5 latek na forum pozdrawiam maksiu ten 2002 to naprawdę dobry rocznik nie tylko dobry, bardzo dobry, wręcz wyśmienity :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts