Agnieszka1 19.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulki złożyłam już w KK ...ale jeszcze raz nie zaszkodzi zastanawiam sie kto jest najstarszy...na forum redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulki złożyłam już w KK ...ale jeszcze raz nie zaszkodzi zastanawiam sie kto jest najstarszy...na forum redakcja niekoniecznie, kliknij w zakładke Użytkownicy i ustaw sobie sortowanie po dacie przyłączenia, rosnąco.. bedziesz miala wszystko jak na talerzu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.07.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulki złożyłam już w KK ...ale jeszcze raz nie zaszkodzi zastanawiam sie kto jest najstarszy...na forum redakcja niekoniecznie, kliknij w zakładke Użytkownicy i ustaw sobie sortowanie po dacie przyłączenia, rosnąco.. bedziesz miala wszystko jak na talerzu pozdrawiam m. no niby tak, ale wiekszośc starszych /oprócz redakcji / wymarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 GRATULACJE Maksiu - wielce oświecony OLIMPIE. "Babcie" i Dziadkowie" to dzięki waszym komentarzom to forum ma sens i bardzo chętnie na nie zaglądam od kilku miesięcy. Właśnie odebrałam pozwolenie na budowe, więc wszelka pomoc FORUMOWICZÓW jest bardzo mile widziana, a właściwie to jest BEZCENNA. Szczególnie dla samodzielnej kobiety budującej domek marzeń Dziękuje za wsparcie techniczne i mam nadzieje na pomoc przez następnych 100 lat Maksiu - jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulki złożyłam już w KK ...ale jeszcze raz nie zaszkodzi zastanawiam sie kto jest najstarszy...na forum redakcja niekoniecznie, kliknij w zakładke Użytkownicy i ustaw sobie sortowanie po dacie przyłączenia, rosnąco.. bedziesz miala wszystko jak na talerzu pozdrawiam m. no niby tak, ale wiekszośc starszych /oprócz redakcji / wymarła no właśnie nie jak na talerzu pojawiają się np. uzytkownicy którzy dołączyli w 1970 czy 71 roku nie interesują mnie "martwi" uzytkownicy - tylko tacy co jeszcze piszą na razie Majka jest przodowniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Faktycznie, tych z największym stażem jak na lekarstwo, ale przynajmniej Majeczka jest wieczna (nie mylić z Leninen) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no właśnie nie jak na talerzu pojawiają się np. uzytkownicy którzy dołączyli w 1970 czy 71 roku nie interesują mnie "martwi" uzytkownicy - tylko tacy co jeszcze piszą na razie Majka jest przodowniczką Zgadza się Majka przodowniczką A ja zerknęłam tak pobieżnie na tych co może mniej aktywnie się udzielają, a w tym roku pisali na forum- to starszych stażem od Majki doliczyłam się 5 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny No nie Może w przyszłym roku jakąś imprezę 5 latkowie zorganizujemy A Tobie Ivonesco już za niedługo 4 latka stukną Kurcze a ja swoje przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny No nie Może w przyszłym roku jakąś imprezę 5 latkowie zorganizujemy A Tobie Ivonesco już za niedługo 4 latka stukną Kurcze a ja swoje przegapiłam Może na spotkaniu w Muratorze 5 lat z Muratorem to juz nie w kasze dmuchał m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny No nie Może w przyszłym roku jakąś imprezę 5 latkowie zorganizujemy A Tobie Ivonesco już za niedługo 4 latka stukną Kurcze a ja swoje przegapiłam a ja pamietam o swojej rocznicy ...bo to w popularne imieniny Krzysztofa a o imprezie trzeba będzie pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny No nie Może w przyszłym roku jakąś imprezę 5 latkowie zorganizujemy A Tobie Ivonesco już za niedługo 4 latka stukną Kurcze a ja swoje przegapiłam a ja pamietam o swojej rocznicy ...bo to w popularne imieniny Krzysztofa a o imprezie trzeba będzie pomyśleć popieram takich forumowych babć i dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.07.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji 4 lat na forum. Wniósł Pan wiele dobrego w życie forum, pozdrawiamy i dziękujemy za te lata. Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ale rok 2002 był za to owocny No nie Może w przyszłym roku jakąś imprezę 5 latkowie zorganizujemy A Tobie Ivonesco już za niedługo 4 latka stukną Kurcze a ja swoje przegapiłam a ja pamietam o swojej rocznicy ...bo to w popularne imieniny Krzysztofa a o imprezie trzeba będzie pomyśleć Iva: tez bym pamiętał, ale nie powodu Krzysztofa 25 to dzien po moich urodzinach :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji 4 lat na forum. Wniósł Pan wiele dobrego w życie forum, pozdrawiamy i dziękujemy za te lata. Redakcja To ja dziekuje za forum, sporo wiosłem, ale jeszcze więcej wyniosłem :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.07.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji 4 lat na forum. Wniósł Pan wiele dobrego w życie forum, pozdrawiamy i dziękujemy za te lata. Redakcja On był niczym piękna i bestia nie-jednemu tu zyły na karku nabrzmiewały do przekroju jamajskiej rury jak swoim literackim skalperem usuwał wszystko co zbędne ... Gratulacje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji 4 lat na forum. Wniósł Pan wiele dobrego w życie forum, pozdrawiamy i dziękujemy za te lata. Redakcja On był niczym piękna i bestia nie-jednemu tu zyły na karku nabrzmiewały do przekroju jamajskiej rury jak swoim literackim skalperem usuwał wszystko co zbędne ... Gratulacje .... Było, minęło... skalpel zbiera kurz w gablocie w muzeum forumowym i już nie wróci A właśnie.. jakoś cicho sie zrobiło o zaproponowanym Tobie skalpelu, może chociaż na próbę Redakcjo?? ale bym mial okazję sie odgryźć kocurowi :D no dobra żartowałem... z tym odgryzaniem, bo z próba całkiem na serio... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Uściski dla dziadka Maksia od starej ciotki veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No i po świętowaniu, pora wrócić do dnia codziennego :D tak z ciekawości, policzyłem ile osób z zarejestrowanych w 2002 roku (w sumie 2582 osoby), nadal sie udziela na forum wyszło mi ze około 110 osób, fajnie, prawda? Najbliższe 4 urodzinki na forum to: 22 lipca - kgadzina 25 lipca - Ivonesca Natomiast najstarszym stażem udzielającym sie na forum uzytkownikiem jest chyba Dave, tuż za nim Redakcja i Wojciech_Nitka no to tak odrobina statystyki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts