Frankai 01.03.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 To może mała dyskusja. Forumiści - jakie nazwy proponujecie na następne dni? Moje propozycje:"W Muratorze napisali", "W Muratorze napisali(ły)", "W Muratorze napisali(ły)", "W Muratorze napisano" "Co myślicie o artykułach z Muratora?""Co piszczy w Muratorze?""Podyskutujmy o artykułach z Muratora""Co tam Panie w Muratorze?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 A może "Napisał Murator - a co Wy na to???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 01.03.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 raczej "Napisano w Muratorze" nie personifikujmy gazety - nawet jeśli jest tworzona przez ludzi to sama nic pisać nie może. I uważam, że należy się cieszyć, że reakcja redakcji jest taka szybka pozdrowienia Agnicha <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-03-01 13:26 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Ale Napisał Murator ładnie się rymuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Rymy? Proszę bardzo: Wszedł do morza wuja.Woda sięga mu do kolan. Pytacie gdzie rym - rym będzie jak wody przybędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Anonimowy - czepiałeś się Skunksa, a teraz przerzuciłeś się na wuja. Jak będzie chciał wytrzeźwieć, to kran z zimną wodą znajdzie - nie musisz go od razu topić w Bałtyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Ciekawe, że zawsze jakieś takie "dziwne" komentarze robią Anonimowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.03.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 A może "Co Was wkur......za w Muratorze?"?Nawet rym wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 03.03.2002 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.03.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Dziekuje redakcji zaszybkosc w reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zugajm 13.03.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Widzę że nie macie innych problemów to o czym piszecie to są tylko p---- . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 29.03.2002 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Ponieważ było tu wcześniej trochę "przepychanek" damsko męskich to w dym wątku chciałbym rozpętać dyskusję: czy kobieta jest potrzebna na budowie ?. Kiedy na naszej działce była tylko trawka i brzózki i tak przychodziliśmy wraz z małżonką napawać się przyrodą. Sąsiednie działki pochłonięte były budową. Ponieważ oszczędzamy na dom, trochę skapię mej pani na ciuchy. dlatego wszysto ma kuse i opięte.Tyle przerw ile mieli robotnicy sąsiadów skłania mnie do refleksji, że na budowie i na statku panie nie są nam potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 02.04.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Stwierdzenie poniżej poziomu intelektualnego małpy http://www.muller-godschalk.com/yahooimages/y---.gif nie powiem nic więcej, bo nie będę zniżać się do poziomu autora http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-S.gifZ poważaniemAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 02.04.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Co Ty, ja to potraktowałam jako przedwczesny głupi żart prima aprilisowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 02.04.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Kuse i opięte???? no na jedzonko to nie żałujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.04.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 A mi się wydaje, że gość w ten przewrotny sposób chciał się pochwalić urodą żonki. Dziuba - oni mogli się tak ostro patrzyć na kobitę z dwóch powodów: 1) jako na stwora-potwora, 2) suuuuper laskę Wybór opcji pozostawiam Tobie i robotnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 02.04.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Robotnicy są w lepszej sytuacji bo widzieli.... ja mogę oceniać na podstawie "kusego" opisu..... Poproszę o zdjęcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.04.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Kuse i opiete to to co tygrysy lubia najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mery64 04.04.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 On 2002-03-29 18:54, rchmielewski wrote: Ponieważ oszczędzamy na dom, trochę skapię mej pani na ciuchy. dlatego wszysto ma kuse i opięte. Tyle przerw ile mieli robotnicy sąsiadów skłania mnie do refleksji, że na budowie i na statku panie nie są nam potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 A może redakcja powinna wydawać dwa pismaMurator i Muratorka analogicznie dla męższczyzn i kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts