katja 25.02.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 ...ale sentymentalna grupa, jedni spać nie mogą, drudzy płaczą jak na razie olsztyniaki górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziar 25.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 zagłosowałam na grupę warmińsko-mazurską .Bliższa mi ta nazwa ze względu na lokalizację mojej chałupki na Mazurach Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 zagłosowałam na grupę warmińsko-mazurską . Bliższa mi ta nazwa ze względu na lokalizację mojej chałupki na Mazurach Danka No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. jacy podzieleni, ja głosowałam na ostatnią opcję Teraz widzę błąd w konstrukcji ankiety, bo faktycznie wiecej osób jest za tym, żeby w nazwie było "warmińsko-mazurska", tylko przez te warianty się rozczłonkowaliśmy. Co robić, co robić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 to może - skoro mógł powstać odłam elbląski - to po prostu utworzyć dodatkową warmińsko-mazurską i tyle. Olsztyńska to już tradycja, to tak jakbym teraz sobie stwierdził, że skoro na Mazurach jest milion aliantów to nazwijmy Mazury np. nie wiem - ...w każdym razie inaczej wiem - teraz mnie zjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Sebastian nie o to chodziło pomysłodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 no dobra - już nie komplikuję OLSZTYŃSKA FOREVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.02.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 po głębszym zastanowieniu ... widać, że jak na razie większość respondentów jest za zmianą nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 ...to ja idę do domu nie ma patriotyzmu w narodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. jacy podzieleni, ja głosowałam na ostatnią opcję Teraz widzę błąd w konstrukcji ankiety, bo faktycznie wiecej osób jest za tym, żeby w nazwie było "warmińsko-mazurska", tylko przez te warianty się rozczłonkowaliśmy. Co robić, co robić????? Katju, ja też na ostatnią pozycję i to w chwilę po tym jak ją umieściłas na Firum. Dzięki Ci za to i za wspaniałe wytłumaczenie fakty, że większość jest za zmianą nazwy wątku. Jak zostanę Preziem to masz u mnie stanowisko Rzecznika Prasowego z duuuuuuuuuużą pensją. Swoich trzeba popierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. jacy podzieleni, ja głosowałam na ostatnią opcję Teraz widzę błąd w konstrukcji ankiety, bo faktycznie wiecej osób jest za tym, żeby w nazwie było "warmińsko-mazurska", tylko przez te warianty się rozczłonkowaliśmy. Co robić, co robić????? Druga turę wyborów . Przejdą dwie opcje i coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. jacy podzieleni, ja głosowałam na ostatnią opcję Teraz widzę błąd w konstrukcji ankiety, bo faktycznie wiecej osób jest za tym, żeby w nazwie było "warmińsko-mazurska", tylko przez te warianty się rozczłonkowaliśmy. Co robić, co robić????? Druga turę wyborów . Przejdą dwie opcje i coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 25.02.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. Warszawiacy przeniosą "maszynke" z Wiejskiej na forum, ...to wtedy sie zacznie zabawa z przyciskami . Może ustalcie najpierw ordynacje bo niebawem dojdzie do IV .....tury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.02.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 po głębszym zastanowieniu ... widać, że jak na razie większość respondentów jest za zmianą nazwy. poczekaj, zaraz zawołam wolanda zielonookiego niech ma drugiego posta na forum... i moja racja będzie mojsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. jacy podzieleni, ja głosowałam na ostatnią opcję Teraz widzę błąd w konstrukcji ankiety, bo faktycznie wiecej osób jest za tym, żeby w nazwie było "warmińsko-mazurska", tylko przez te warianty się rozczłonkowaliśmy. Co robić, co robić????? Katju, ja też na ostatnią pozycję i to w chwilę po tym jak ją umieściłas na Firum. Dzięki Ci za to i za wspaniałe wytłumaczenie fakty, że większość jest za zmianą nazwy wątku. Jak zostanę Preziem to masz u mnie stanowisko Rzecznika Prasowego z duuuuuuuuuużą pensją. Swoich trzeba popierać. z tym preziesowaniem to poczekaj głosowanie musi się odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja pisałem o byciu prezydentem RP. Pałac Namiestnikowski jest całkiem całkiem. Jedyna wada tej posadki, to wożą człowieka samochodem i nie pozwalają siąść za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wilcza głosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 26.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 po głębszym zastanowieniu ... widać, że jak na razie większość respondentów jest za zmianą nazwy. poczekaj, zaraz zawołam wolanda zielonookiego niech ma drugiego posta na forum... i moja racja będzie mojsza Aneska - niech Woland przybywa - ratujmy nazwę z III RP zanim nas przerobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 My też mamy swoich Kairos, Jeziorka Przybywajcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 26.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No nie jest tak źle Olsztyniacy trzymają się Olsztyna, a warszawiacy są podzieleni. Znaczy się demokratycznie. Mamy jeszcze parę dni na poprawienie wyniku. jacy podzieleni, ja głosowałam na ostatnią opcję Teraz widzę błąd w konstrukcji ankiety, bo faktycznie wiecej osób jest za tym, żeby w nazwie było "warmińsko-mazurska", tylko przez te warianty się rozczłonkowaliśmy. Co robić, co robić????? Katju, ja też na ostatnią pozycję i to w chwilę po tym jak ją umieściłas na Firum. Dzięki Ci za to i za wspaniałe wytłumaczenie fakty, że większość jest za zmianą nazwy wątku. Jak zostanę Preziem to masz u mnie stanowisko Rzecznika Prasowego z duuuuuuuuuużą pensją. Swoich trzeba popierać. z tym preziesowaniem to poczekaj głosowanie musi się odbyć no właśnie - potem zrobimy ankietę i wybory prezesia, kardynała Richelieu dla prezesia i rycerzy okrągłego stołu grających na skrzypcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts