monka 14.03.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 myślę że z polewą też będzie dobrze smakowało co do ekspertymentu to masz rację, serek zostaw na kanapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ciasto wyszlo wspaniale!!!!! Dzisiaj nawet kawwalek zanoslam do pracy - w domu i tak bym nie byla w stanie wszystkiego zjesc - bardzo duzo go wyszlo!!! Jest pulchniutkie, mieciutkie, jeszcze lepsze niz to, ktore jadlam z ciastkarni :D:D jedyna moja uwaga, to moze na przyszlosc dawalabym troszke mniej cukru bo wyszlo troszku za slodko, ale i tak wspaniale Aha, i dodalam 150g orzechow wloskich, sadze ze to tez wzbogacilo jgo smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 No to cieszę się że smakowało.W pracy nikt się nie dziwił że ciasto z marzchewką zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Powiedzialm im dopiero jak zjedli i powiedzeli ze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Wojty Ty sprytna bestio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.03.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jak a tam spryciul, poprostu ludzie pewnei by nie tkneli, jakby sie wczesniej dowiedzieli ze im ciasto z marchewki proponuje A tak w ogole to juz po ciescie ani sladu. Polecam - szybko sie robi i wychodzi za pierwszym razem !!! A moze macie jeszcze jakies ciekawe przepisy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.03.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ja niestety, a moze na szczescie, nie pieke!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.03.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Monis, to moze jakis przepis na obiad?? - ja tak prawde mowiac nie gotuje bo nie mam czasu ani cierpliwoxsci, ale jakbys znala jakis prosty i szybki przespis na obiad to z checia poczytam, a moze w przyplywie dobrego humoru to i cos bym popichcila :D:D Ja tylko specjalizuje sie w gyrosach i shaormach z wlasnymi sosikami i knyszami reszta, czyli kotlety, nalesniki itp top dla mnie katorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ejj, co tu taka cisza??? ROzumiem budowa, ale nieraz też trzeba cos zjesc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.03.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Może i ja wkupię się do tej wspaniałej ciastkarni, na powitanie przynoszę pyszny torcik http://www.kulinaria.pl/foto/97-12-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.03.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 O jak słodziutko !!!! Same pyszności przynosicie i pieczecie. Własnie zjadłam pączka , a nie powinnam. Zniweczyłam moje chodzenie na basen. To nic zacznę znowu od początku. Własnie obmyślam menu świateczne. Niezła lista się robi. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Super wątek !Reanimujmy Go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Biedactwo 2,5 roku leżało w zapomnieniu ... Jestem za reanimacją .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Biedactwo 2,5 roku leżało w zapomnieniu ... Jestem za reanimacją .. dzięki ! też uważam,ze to wspanialy watek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts