orzeszek 26.12.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witaj OK_BR, napisz coś więcej o Waszej grupie - dużo Was jest, kiedy się zamierzacie budować, jak idą Wam formalności? Grupa ozorowicka trochę się wyciszyła w ostatnim półroczu, ale może dzięki Wam ponownie ruszy! jackson78 jak Twój domek?? nie zdziwiłoby mnie, gdybyś powiedział, że Święta spedziliście już na swoim! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OK_BR 26.12.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 właśnie o to chodzi, że z TEGO konkretnego kawałka Ozorowic nikogo nie ma jeszcze ale liczę, że może ktoś się odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbq112 01.05.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 szukam ludzi, którzy kupili dziłałkę w Ozorowicach, w miejscu gdzie jeszcze nie żadnych nazw ulic - tylko numery działek; prąd w trakcie dopowadzania do naszej całej grupy ...zjazd koło małego mostku z drogi łączącej trasy trzebnicką i obornicką na drogę trawiastą i blotnistą; czy ktoś taki jest tu? )) możesz bliżej sprecyzować o jaką lokalizacje Ci chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbq112 01.05.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Grupa ozorowicka trochę się wyciszyła w ostatnim półroczu jeśli chodzi o mnie to trochę sobie odpuściłem , ze względu na chwilowy brak motywacji do budowy ale w związku z stałym problemem ze zalezieniem miejsca do zaparkowania samochodu w okolicy mojego obecnego miejsca zamieszkania może wróci motywacja do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_oj 05.07.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Piekne tereny budujsie.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dz_ozorowice 05.08.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Podjąłem decyzję - sprzedaję Działka przy wjeździe do Ozorowic od strony Wiszni Małej, po lewej stronie za znakiem Ozorowice. Jeden nowy dom już tam stoi, drugi się buduje. Powierzchnia - 39,5 ar (można podzielić na 3 mniejsze działki), ekspozycja na południe. Dostęp do drogi. Prąd i woda na granicy działki. Warunki zabudowy przyznane (na 3 domy na tej działce, ale można działki nie dzielić i wybudować tylko 1 lub 2) Cena około 115/m2. Chętnym podam kontkat bezpośredni na priv'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akadiana 14.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam Chciałam się przywitać ale nie wiem czy jest jeszcze z kim bo ostatnio jakoś cicho tu. Szukam miejsca do wybudowania domku i bardzo mocno się zastanawiam nad pewną działeczką właśnie w ozorowicach. Czy jeszcze ktoś tu zaglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 17.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Piszecie o bliskiej mi okolicy. Niewykluczone, że niebawem zacznę cała papierologię w związku planami budowy domu w Piotrkowiczkach...To taka mała wioska za Waszym ozorowickim lasem...Dołączam do Was nieśmiało....Pozdrawiammarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 17.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witaj Markuwu - ja własnie buduję się w Piotrkowiczkach - mam SSZ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 17.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 23.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 del Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 widzę , że grupa ozorowice przycichła zupełnie. Już nikt tam się nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprep 29.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 hejkazastanawiamy sie nad zakupem dzialki na ozorowicach II, jednak na razie wyglada na to ze nikt tam sie nie buduje. Jest kilka skrzynek z pradem, ale nie mam pojecia jak z woda. No i poziom wod gruntowych moze byc dosc wysoki. Gmina w 2009 inwestuje w wodociagi w Pierwoszowie, ale o Ozorowicach nic nie slychac. Czy ktos orientuje sie w tym temacie? Fajne ze z ozorowic jezdzi busik do szkoly ;o) PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 30.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hejka zastanawiamy sie nad zakupem dzialki na ozorowicach II, jednak na razie wyglada na to ze nikt tam sie nie buduje. Jest kilka skrzynek z pradem, ale nie mam pojecia jak z woda. No i poziom wod gruntowych moze byc dosc wysoki. A tak precyzyjniej, to gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprep 01.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Na samym poludniu Ozorowic II, kolo strumyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 01.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 del Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuniaa9 13.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam Ja mam działki w Ozorowicach do sprzedania, jeżeli ktos by był zainteresowany to prosze dzwonic na numer 783130883 Działki budowlane w atrakcyjnej lokalizacji w pobliżu Wrocławia (18km od Centrum Miasta, 4km od granic miasta) , w obrębie Ozorowic (gm. Wisnia Mała).Tereny te znajduje się w otoczeniu lasów oraz domków jednorodzinnych ( okolica w rozbudowie ).Spokojna, cicha okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_oj 03.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Od jakiegos czasu z zona zastanawiamy sie nad kupnem dzialki, od wielu znajomych slyszelismy nazwe Ozorowice - latem bylismy tam i doznalismy szoku - taka piekna okolica. Blisko Wroclawia, bardzo dobry dojazd i w miare przystepne ceny. Wczesniej jezdzilismy w rozne okolice Wroclawia, i nie bylismy do konca zdecydowani (bylo pare mankamentow np. zly dojazd, za malo zieleni, niebezpieczenstwo powodzi lub zbyt wygorowane ceny). Jestesmy juz zdecydowanie na zakup dzialki i wybudowanie domu - a chcialbym tez poznac opinie innych, ktorzy w swoich planach tez maja zamia tam sie osiedlic. Sprzedam działki w Ozorowicach ok 10km od Wrocławia. Duży teren na którym powstaje nowe osiedle domków jednorodzinnych (rezydencjonalnych) 50 zł za m, działki mają od 35 ar cena do negocjacji.... tel 504833033....783130883 http://ozorowice.prv.pl/..... Ogłoszenie prywatne..... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazik13 02.08.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 właśnie o to chodzi, że z TEGO konkretnego kawałka Ozorowic nikogo nie ma jeszcze ale liczę, że może ktoś się odnajdzie Witam, Ja stałem się posiadaczem działki z obszaru Ozorowice II. Ostatnio będąc tam nie wiele się zmieniło- oprócz większych krzaków i chwastów:). Czy jest ktoś z tego regionu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazik13 13.10.2015 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ostatnimi czasy prowizorycznie ogrodziłem działkę. Może w przyszłym roku uda się rozpocząć budowę małego domku. Okolica super. Jedynie droga nie najlepsza.Czy jest ktoś z tamtej części Ozorowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts