Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ozorowice

Kazik13

Recommended Posts

Witaj OK_BR, napisz coś więcej o Waszej grupie :) - dużo Was jest, kiedy się zamierzacie budować, jak idą Wam formalności? Grupa ozorowicka trochę się wyciszyła w ostatnim półroczu, ale może dzięki Wam ponownie ruszy!

jackson78 jak Twój domek?? nie zdziwiłoby mnie, gdybyś powiedział, że Święta spedziliście już na swoim!

Pozdrowienia

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 months później...
szukam ludzi, którzy kupili dziłałkę w Ozorowicach, w miejscu gdzie jeszcze nie żadnych nazw ulic - tylko numery działek; prąd w trakcie dopowadzania do naszej całej grupy ...zjazd koło małego mostku z drogi łączącej trasy trzebnicką i obornicką na drogę trawiastą i blotnistą; czy ktoś taki jest tu? :-)))

możesz bliżej sprecyzować o jaką lokalizacje Ci chodzi??

Grupa ozorowicka trochę się wyciszyła w ostatnim półroczu

jeśli chodzi o mnie to trochę sobie odpuściłem , ze względu na chwilowy brak motywacji do budowy :-? ale w związku z stałym problemem ze zalezieniem miejsca do zaparkowania samochodu w okolicy mojego obecnego miejsca zamieszkania może wróci motywacja do budowy :lol:

• 2 months później...
  • 5 weeks później...

Podjąłem decyzję - sprzedaję

Działka przy wjeździe do Ozorowic od strony Wiszni Małej, po lewej stronie za znakiem Ozorowice. Jeden nowy dom już tam stoi, drugi się buduje.

Powierzchnia - 39,5 ar (można podzielić na 3 mniejsze działki), ekspozycja na południe.

Dostęp do drogi. Prąd i woda na granicy działki.

Warunki zabudowy przyznane (na 3 domy na tej działce, ale można działki nie dzielić i wybudować tylko 1 lub 2)

Cena około 115/m2. Chętnym podam kontkat bezpośredni na priv'a.

• 2 weeks później...
  • 8 months później...
  • 2 months później...

hejka

zastanawiamy sie nad zakupem dzialki na ozorowicach II, jednak na razie wyglada na to ze nikt tam sie nie buduje. Jest kilka skrzynek z pradem, ale nie mam pojecia jak z woda. No i poziom wod gruntowych moze byc dosc wysoki.

Gmina w 2009 inwestuje w wodociagi w Pierwoszowie, ale o Ozorowicach nic nie slychac.

Czy ktos orientuje sie w tym temacie?

Fajne ze z ozorowic jezdzi busik do szkoly ;o)

Pozdrawiam

Jarek

• 2 weeks później...

Witam

Ja mam działki w Ozorowicach do sprzedania, jeżeli ktos by był zainteresowany to prosze dzwonic na numer 783130883

Działki budowlane w atrakcyjnej lokalizacji w pobliżu Wrocławia

(18km od Centrum Miasta, 4km od granic miasta) , w obrębie Ozorowic (gm. Wisnia Mała).

Tereny te znajduje się w otoczeniu lasów oraz domków jednorodzinnych ( okolica w rozbudowie ).

Spokojna, cicha okolica.

• 8 months później...
Od jakiegos czasu z zona zastanawiamy sie nad kupnem dzialki, od wielu znajomych slyszelismy nazwe Ozorowice - latem bylismy tam i doznalismy szoku - taka piekna okolica. Blisko Wroclawia, bardzo dobry dojazd i w miare przystepne ceny.

Wczesniej jezdzilismy w rozne okolice Wroclawia, i nie bylismy do konca zdecydowani (bylo pare mankamentow np. zly dojazd, za malo zieleni, niebezpieczenstwo powodzi lub zbyt wygorowane ceny).

Jestesmy juz zdecydowanie na zakup dzialki i wybudowanie domu - a chcialbym tez poznac opinie innych, ktorzy w swoich planach tez maja zamia tam sie osiedlic.

Sprzedam działki w Ozorowicach ok 10km od Wrocławia.

Duży teren na którym powstaje nowe osiedle domków jednorodzinnych

(rezydencjonalnych) 50 zł za m,

działki mają od 35 ar cena do negocjacji....

tel 504833033....783130883

http://ozorowice.prv.pl/.....

Ogłoszenie prywatne.....

[email protected]

• 5 years później...
właśnie o to chodzi, że z TEGO konkretnego kawałka Ozorowic nikogo nie ma jeszcze :cry: ale liczę, że może ktoś się odnajdzie :p

Witam,

Ja stałem się posiadaczem działki z obszaru Ozorowice II. Ostatnio będąc tam nie wiele się zmieniło- oprócz większych krzaków i chwastów:):).

Czy jest ktoś z tego regionu??

• 2 months później...