jareko 30.12.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 hmmmm...... dawno juz powiedzialem iz jest to bardziej gest pod publike niz faktyczna pomocI hmm..... Pawson - wbrew pozorom dobrze mowisz o tej karze. Nie jest problemem splodzic jak najwiecej ludzikow - problem pojawia sie pozniej - jak i za co je wychowac na porzadnych ludzi a nie jakze czesto "element"Problem nie w rozdawaniu jakis tam realnie niewiele znaczacych kwot - ale wykorzystaniem istniejacych srodkow, odpowiednim ich rozdzialem, faktyczna pomoca Panstwa dla najubozych, zreformowaniu pomocy spolecznej o rozdmuchanej administracji pozerajacej czesc srodkow przeznaczonych na pomoc.....i dalej moznaby wyliczac jak te srodki gina po drzodze miedzy kasa a potrzebujacymNo coz....ale to "becikowe" pieknie sie w swietle fleszy [rezentuje i hmmm.... zapewne przyniesie nowych zwolennikow rzadzacym bo hmmm....niestety z mysleniem jakos na bakier u czesci Narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 hmmmm...... dawno juz powiedzialem iz jest to bardziej gest pod publike niz faktyczna pomoc Niezupełnie, w wielu krajach coś takiego istnieje, jako jeden z elementów polityki prorodzinnej. A przyrost naturalny jest tak niski (znaczy się ujemny już), że może być problem z utrzymaniem armii przyszłych emerytów. Hmm od czegoś trzeba zacząć, ja bym becikowego w czambuł nie potępiał. Trzeba jednak zachować umiar bo takie pomysły jakie zaprezentowała moherowa platforma (2000 zł dla najuboższych, dla których to ogrooomna kasa), to mogły skończyć się tym, że dzieci byłyby płodzone specjalnie po to a później... aż boję się myśleć. Tu PO i LPR wykazały się moim zdaniem kompletnym brakiem odpowiedzialności - aby tylko lepiej wypaść przed publiką. I hmm..... Pawson - wbrew pozorom dobrze mowisz o tej karze. Nie jest problemem splodzic jak najwiecej ludzikow - problem pojawia sie pozniej - jak i za co je wychowac na porzadnych ludzi a nie jakze czesto "element". Problem nie w rozdawaniu jakis tam realnie niewiele znaczacych kwot - ale wykorzystaniem istniejacych srodkow, odpowiednim ich rozdzialem, faktyczna pomoca Panstwa dla najubozych, zreformowaniu pomocy spolecznej o rozdmuchanej administracji pozerajacej czesc srodkow przeznaczonych na pomoc..... No oczywiście, podpisuję się obiema rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 popatrzcie jacy my zgodni jesteśmy chociaż , czasami mamy odmienne zdanie , potrafimy dyskutować a nie kłócić się proponuje w przyszłym roku we wcześniejszych wyborach wystarować jako nowe ugrupowanie : FORUMOWA PLATFORMA SPRAWIEDLIWOŚCI sukces murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 31.12.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 ja jestem przeciwna tego typu ustawom, dawanie na tacy kasy, socjale różnego typu , lepiej zacząć zmiany od zmniejszenia kosztów przy zatrudnieniu pracowników, przeciwdziałać bezrobociu, troszkę poluzować aparat skarbowy itp. cieszmy się że wreszcie jest koalicja która jak widac potrafi sprawnie rządzić i łatwo się dogaduje. tym bardziej że jak widac po wczorajszych głosowaniach Samoobronie i LPR jest znacznie bliżej do PO niz do PIS Mam nadzieję że teraz PO weźmie sprawy w swoje ręce i szybko utworzy rząd z LPR i Samoobroną, tym bardziej że pokazali wczoraj że mają wspólne interesy. A ich rząd szybko znajdzie pieniądze w budżecie i załata ta dziurę 1,5 miliarda złotych. CZas skończyć z tymi śmiesznymi rządami Marcinkiewicza, czas na Platforme Rodzin Polskich, która wreszcie jak dała wczoraj przyklad zacznie rozdawać ludziom pieniądze a nie zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.12.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 proponuje w przyszłym roku we wcześniejszych wyborach wystarować jako nowe ugrupowanie : FORUMOWA PLATFORMA SPRAWIEDLIWOŚCI sukces murowany chce miec legitymacje z nr 2 .. zaraz po pani przewodniczacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.12.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 oczywiście , oczywiście , zrobimy zrobimy zaraz po nowym roku rozeslę do wszytskich zainteresowanych legitymacje, zdjęcie wkleicie sobie sami, listy nas popierających jakoś też spraeparujecie, co by odpowiednia ilość była trzeba nam wymyśleć jakiś znak rozpoznawczy , proszę żeby o to zadabł kolektyw, projekty i pomysły prosze przesyłać do naszego biura poselskiego mieszczacego się ..... nasze hasło wyborcze : NIE MAMY ALE I TAK ROZDAJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 31.12.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Kolezanko Przewodniczaca!!1 Sylwek dzisiaj! W solarium kolezanka juz była?? Przewodniczaca karnacje mieć musi...zdrową!! (licze na odpowiednie numerek...ledykimacyjki i szczebel w strukturach ) Proponuję modyfikacje hasła. To jest zbyt bezposrednie Wyborcy moga nie łyknąc..... Może: JESZCZE nie mamy, ALE WAM ROZDAMY. Znak rozpoznawczy.....hm, może..........pomyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.12.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 obywatelko Dropsiak! numer 3 to numer Twojej legitki , miło Cię widzieć wśród nas hasło rewelacyjne, przyjmujemy i od dzisiaj siejemy to ziarno nadzieji gdzie się da twarz osmagana , fryzura gotowa, kosmetyczka zaliczona, odmeldowuję się na bal sylwestrowy obiecuje że będę dobra przewodniczącą , tylko przestrzegam jestem uległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 myślę że kobietki z naszej partii mogłyby mieć sukieneczki takie jaką ma panienka w moim emblemacie co wy na to ? panowie ? gdyby męska część naszego ugrupowania bardzo nalegała strój może być jeszcze bardziej skąpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Pani Przewodniczaca Ja rowniez o legitymacje poprosze Dzialac bede jak Kurski Troche zza winkla , ale dosadnie ps.Badz ulegla,a pojezdzisz Hummerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 A ja a ja aja.. Ja poprosze odznakę członkowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.12.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Przewodniczaca Paty Jako czlonek nr 2 mam chyba prawo wyboru funkcji ... chce byc SKARBNIKIEM :) Obwieszczenie o wysokosci skladki co-tygodniowej oraz weksle in blanco do podpisania przez wszystkich czlonkow ... w razie jakby ktos chcial przestac byc czlonkiem zostana rozeslane do panstwa w najblizszym terminie Spodniczki sa OK .. tylko gora jakas taka "zaszczelna" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.12.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 tak jest górę rozszczelniamy , naniesiemy poprawki rrmi jesteś przyjęta w poczet członków - cokolwiek miałoby to znaczyć Pawson jestes skarbnikiem , funkcje proszę wybierać samemu , stołków starczy dla wszystkich odznakę trzeba zaprojektować , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 31.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Oki, stroje klubowe damskie moga się nisko zaczynać i wysoko kończyć A co z męskimi!!!!!!! Jakieś pomysły? ps. Jako gadżet i znak partyjny proponuję moherowe apaszki /okryją dekolty w czas zimowy / w barwach charakterystycznych........kto ma propozycje..? ps. Dzieki za legitymację!! Obiecuje wiernie słuzyc naszej PA®TII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 02.01.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Brawo Brawo Brawo :)::) Piątkowa decyzja PO, LPR i Samoobrony pokazuje że to był strzał w dziesiątkę, nowa moherowa koalicja pokazuje że ma wielkie poparciew społeczeństwie muratora może dla facetów np moherowe berety w kolorze stroju pań... dla odróżnienia tej partii od przeszłości beretowej to panowie by nosili a nie panie.... jak widać co trojaczki Andrzej, Donald i Roman to nie bliźniaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 myslę że moherowe szale są jak najbardziej wskazane , dla panów proponuję moherowe kaszkiety lub bejsbolówki jako odznakę wpinanę w klapę proponuję dwie wyciagiete dłonie a w zależności od zaistniałej sytuacji będą oznaczać BRANIE lub DAWANIE wareczka!!!! nie wierzę że nie masz poczucia humoru i bierzesz to wszytsko na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 02.01.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 moherowe bokserki!!!!!!!!!! ps. Paty :!!! Ja WIERZĘ A odznaki bardzo gustowne i wymowne , jestem za projektem ww dłoni Ew. hasło wewnatrzpartyjne: Ręka rękeę myje noga nogę wspiera!! nawiąże do skarbnicy mądrosci czyli przysłów ludowych i poszerzy nasz elektorat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 02.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Paty, ale ja padam ze śmiechu..... wasz pomysł jest super, jestem całym sercem za... zresztą padam od piątku od momentu powstania moherowej koalicji Romana z Donaldem.... proponuje by bokserki były w kolorach krawatów Andrzeja, a z tyłu foty Donalda i Romana.... czyli na miejscu najbardziej eksponowanym z wdzięczności naszej partii za becikowe..... proponuje by członkowie partii którzy dostaną becikowe natychmiast je przepili by akcyza z tej wielkiej radości poszła do budżetu na zalepienie 1,5 miliarda dziury w budżecie.... zresztą każdy chyba każdy chłop po urodzeniu dzieciaka przez żonę robi imprę... przynajmniej ja tak zrobilem wieki temuu Paty na tyle Twojej odznaki z wyciągniętymi ekami (:)) proponuje znak FIGI z MAKIEM.... a hymn parti: BO do tańca trzeba trojgaaaaa.....Romana, Donalda i Andrzejaaaaa a tak w ogóle i na serio wystarczy 15 osób chyba (zapytajmy jakiegoś prawnika) i możemy zarejestrowac partie, a potem zyć z kasy z budżetu :).... a że skarbnik uczciwy.... to i kase pomnoży i NAM DAAAA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Czyśta sie owsa naziarli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 02.01.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Roman, Donald i Andrzej zawsze byli za wspieraniem krajowego... dobrze byłoby uchwalić by wszyscy owsem opalali se domki :) Ważne by nasze trojaczki zawsze biły bliźniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts