ramzes21 31.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ostrzegam wszystkich przed składem budowlanym w Wiśniczu koło basenu - jak wejdziesz tam raz to od razu zaczną się twoje kłopoty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam, chciałam się z Wami przywitać, jestem z Bochni, i niedługo planujemy rozpocząć budowę domu (pozwolenie już jest). BARDZO będę Wam wdzięczna za polecenie ekip do SSO. Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witaj Anjazzielonego i resztę ludków także witam coś cichutko tutaj w tej grupie budowlanej, nic tylko wszyscy pochłonięci budową Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 hej moze polećicie gdzie najlepiej sie zaopatrzec w materiały budowlane jessi, zleży jakie te materiały budowlane, bo My np. pustaki szalunkowe zamawialismy w Tarnowie- bo ceny były mniejsze jak w Brzesku. Natomiast pustaki leiera 25 w Brzesku na ul. Solskiego . Zaś jak chcesz załatwiać wsio to jest firma Solid Dębno - wszystko tam załatwią Tobie łącznie ze stalą - kosztorys wystawią. Piach zaś o wiele tańszy łatwiliśmy z Borek k/Bochni, za piach żółty 30 zł. za kubik dużo taniej jak tutaj, zaś przepłukany do murowania 43 zł za kubik. Namiary na piach dostaliśmy w Bochni wypożyczając ubijarkę (zagęszczarkę) Pozdrawiam j jak coś pytaj jessi daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzięki Asienko za cynk odnośnie materiałów napewno skorzystam ,a macie moze juz więźbę dachową i wiesz moze gdzie najlepiej sie zaopatrzyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 jessi, prócz leiera zaraz na początku kupiliśmy więźbę dachową Ale szczerze, to dziwny facet był, cynk Misiek dostał od znajomego, że niby tani itp. Dość, że wysłałam xera przeróżne wiązarów, chyba w sumie z zestawieniem było z 8 kartek xero, to musielismy sami podjechać za Tarnów... Bogu dzieki, że podjechaliśmy!!! Okazało się, że facet pociął i rzekomo gotowy był dach w/g elementów - ale Misiek tak wertuje te plany...bo cos mało kubików drzewa wyszło facetowi... To kartki gdzies posiał - jednym słowem miał bajzer i to niezły, zero teczek, a wszystko się walało... no i okazało się, że facet pociął drzewo - ok, ale nie x 4 tylko jeden raz i musiał podocinać elementy. Potem nagle cena się zmieniła, przez telefon zapewniał, że to cena z dowozem, a potem policzył za dowóz Drzewo przywiózł zaraz po deszczach, gdzie nie było mowy o wjechaniu autem na działkę - a pośrodku miało byc rozładowe. No i stoi -poprzekładane na drugim końcu działki -bo jeszcze z drugiej strony facet wjechał. Ale Misiek nie darował, utargował ciut kasy bo jednak my mówiliśmy, że teraz nie wjedzie..a facet uparł się i przywiózł drzewo...a trzeba będzie teraz je przywieźć bliżej domku... dlatego tego gościa Tobie jessi nie polecę... Ale wiesz mam namiar- idź do Leś-ia, koło Biedronki -zaraz obok na solskiego... weź projekt, albo ksero dachu, tam jest Pan od dachu u nich i wtedy u niego nie było drogo jessi. Zresztą tam wyliczy ci nawet dachówkę i da upusty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 08.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 hej hejskad braliscie drewno na wiezbe? czy jakis tartak w naszej okolicy impregnuje cisnieniowo albo chociaz zanurzeniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcineke 14.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam serdecznie oststnio przyszedł czas na remonty w domu i troche przeszłem z majstrami towarem i szeregiem róznych problemów.Jeśli chodzi o płytki to polecam firmę BERANER czy cos takiego sa koło Sądu z boku sklepu GS mają dpobre ceny płytek panele to brałem od tej samej firmy Sadlej ciężko sie doją ale zawsze idzie się dogadać.Niestety łazienkę roba mi firma z sufczna tak zjeb..roboty nie widziałem awantury były straszenie itp.ale za to elewację to zrobili mi suuper.kiedyś w Krakowie pracowałem na produktach KABE i właśnie ekipa z Brzeska wykonuje na tym materiale tj koło nowego liceum na starej stolarni TYNKOWNIA zrobili to tanio szybko i bezproblemowo odrazu okina mi wstawili przebili kazda ofertę.Kominek robili mi w Marku tez bezproblemowo choć cena było dość wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 20.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, czy ma ktoś namiary gdzie można kupić najtaniej beton b 20 z okolic małopolski, bochnia, brzesko, wieliczka ,czchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 20.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 sorki za błedy ortograficzne ale mi klawiatura cos szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 22.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ja kupowalam beton (b20 tez) u mikolajka w brzesku wszystko bylo ok cena nie wiem jaka w porownaniu do innych firm w malopolsce ale moj kolega ma betoniarnie w tarnobrzegu i jak mu powiedzialam ile placilam za beton to powiedzial ze bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egga 26.08.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Wszystkim Cieszę się że mogę się dołączyć do forum, gdyż na wiosnę 2010 roku planuję rozpocząć budowę domu w Rododendronach 6 Właśnie jestem na etapie poszukiwania ekipy budowlanej z okolic, jeżeli mógłby mi ktoś polecić kogoś solidnego to będę wdzięczna. Słyszałam dobre opinie o firmie z Proszówek Eskabud, jednak nie znam żadnych konkretów więc każda informacja byłaby mile widziana A tak na marginesie to jestem z Proszówek koło Bochni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 02.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cześć Wszystkim Cieszę się że mogę się dołączyć do forum, gdyż na wiosnę 2010 roku planuję rozpocząć budowę domu w Rododendronach 6 Właśnie jestem na etapie poszukiwania ekipy budowlanej z okolic, jeżeli mógłby mi ktoś polecić kogoś solidnego to będę wdzięczna. Słyszałam dobre opinie o firmie z Proszówek Eskabud, jednak nie znam żadnych konkretów więc każda informacja byłaby mile widziana A tak na marginesie to jestem z Proszówek koło Bochni. Pozdrawiam mi wlasnie skonczyla stan surowy budowac solidna ekipa (budowa na dzialkach w proszowkach) jesli chcesz zobaczyc jak im poszlo zapraszam na budowe no a namiary na szefa moge podac na priva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 27.10.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 hop hop jest tam kto - jakos maly ruch w tej naszej grupieale mimo wszystko sprobuje: mozecie kogos polecic do wylewek i tynkow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 21.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Jeżeli jeszcze potrzebujesz ekipę tynkarską, służę namiarami - daj tylko znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 21.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Jeżeli jeszcze potrzebujesz ekipę tynkarską, służę namiarami - daj tylko znać. bardzo potrzebuje:) prosze o namiary no i czy ekipa byla porzadna i jak ceny baardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c__o__l__a 21.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 hop hop jest tam kto - jakos maly ruch w tej naszej grupie ale mimo wszystko sprobuje: mozecie kogos polecic do wylewek i tynkow?? Witam, basiekg do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c__o__l__a 21.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 hop hop jest tam kto - jakos maly ruch w tej naszej grupie ale mimo wszystko sprobuje: mozecie kogos polecic do wylewek i tynkow?? Witam, basiekg do wylewek smialo moge polecic pana Grzegorza ze Sterkowca 603 680 072 jestem b. zadowolony zacierane maszynowo- cena 13/m2 bez ukladania styropianu ( sam robilem) a do tynkow mialem ekipe z Nowego Sacza tez niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 22.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 hello Dołączamy do Was!!! Będziemy budowac w Damienicach,narazie zbieramy papierki ,zeby złozyc wniosek na pozwolenie budowy. Jesteśmy ciekawi waszych opini na temat ceny mapki projektowej,bo jest porażajaca w Bochni--1250 zł. W innych rejonach Polski cena jest 2 razy niższa. To tyle ,bedziemy siię odzywac co jakis czas . Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c__o__l__a 24.11.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hello Dołączamy do Was!!! Będziemy budowac w Damienicach,narazie zbieramy papierki ,zeby złozyc wniosek na pozwolenie budowy. Jesteśmy ciekawi waszych opini na temat ceny mapki projektowej,bo jest porażajaca w Bochni--1250 zł. W innych rejonach Polski cena jest 2 razy niższa. To tyle ,bedziemy siię odzywac co jakis czas . Pozdrowienia Witam, W Brzesku mapka do celów projektowych 600zł, jak potrzeba dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts