Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pedofil w rządzie ?? Ludzie, ja mam już dość

Gość forum_user

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj trąbili w wiadomościach, faktach i innych dziennikach TV, że jeden z posłów koalicji został kilkanaście lat temu wydalony z pracy za molestowanie podopiecznych.

No nóż się w kieszeni otwiera..

Aż dziw, że dziennikarze nie wyszperali tego w kampanii wybiórczej ..

to forum budowlane czy prowokatorów????

swego czasu w telewizji, gazetach, radiu bębnili że Pan Kluska to złodziej i oszust i okradł państwo na miliony......

i co?????? oczernili go i nic....

to czy ktoś jest pedofilem, co w Polsce jest karalne, może wyniknąć z orzeczenia sądu, póki co każdy jest niewinny.....

poza tym wszędzie są ludzie, myślicie że wśród innych parti nie ma pedofili, wśród księzy, wśród forumowiczów.....?????

No tak, skoro są wszędzie to powinni być i w sejmie. Ja się dziwię, że jeszcze nie powstał żaden ruch społeczny pedofilów zmierzający do tego, aby mieć swoich przedstawicieli w rządzie !

Nie powinni, ale pewnie są :-?

Z tym, że nie kazdy pedofil (czyli osoba z takimi skłonnosciami) idzie za głosem swoich popędów i molestuje dzieci czy ogląda pedofilskie zdjęcia.

Niektórzy zwalczają to co w nich drzemie.

znowu mnie coś ominęło :roll: Tak to jest, jak się nie ogląda tv.

Więc, o kim mowa /moze być na priwa/ - oczywiście chodzi mi o kolalicję, a nie o blablalugę 8)

To nie słuszałaś, ojciec jakiegoś posła, podobno europoseł wykazał, że jeżeli w sejmie jest więcej niż 3 pedofilów (a tak podobno jest, bo jednego już namierzyli), to czowiek nie pochodzi od małpy. A podobno Darwin też była kobietą