forum_user 24.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Przestępców znosiłem, donosicieli znosiłem, ale pedofila ie zniosę ! proponuję, aby rządzący wzięli sobie to do serca : http://grypc.pl/mario/1takietam/pis.jpg Over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 24.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 24.10.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 może to jakaś prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj trąbili w wiadomościach, faktach i innych dziennikach TV, że jeden z posłów koalicji został kilkanaście lat temu wydalony z pracy za molestowanie podopiecznych. No nóż się w kieszeni otwiera.. Aż dziw, że dziennikarze nie wyszperali tego w kampanii wybiórczej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 25.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 to forum budowlane czy prowokatorów???? swego czasu w telewizji, gazetach, radiu bębnili że Pan Kluska to złodziej i oszust i okradł państwo na miliony...... i co?????? oczernili go i nic.... to czy ktoś jest pedofilem, co w Polsce jest karalne, może wyniknąć z orzeczenia sądu, póki co każdy jest niewinny..... poza tym wszędzie są ludzie, myślicie że wśród innych parti nie ma pedofili, wśród księzy, wśród forumowiczów.....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 poza tym wszędzie są ludzie, myślicie że wśród innych parti nie ma pedofili, wśród księzy, wśród forumowiczów.....????? oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 25.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 poza tym wszędzie są ludzie, myślicie że wśród innych parti nie ma pedofili, wśród księzy, wśród forumowiczów.....????? O kurde, a tak dobrze się ukrywałem Faktycznie, skoro sa wszędzie, to czemu nie ma być ich w sejmie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 poza tym wszędzie są ludzie, myślicie że wśród innych parti nie ma pedofili, wśród księzy, wśród forumowiczów.....????? Tragiczne, ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 No tak, skoro są wszędzie to powinni być i w sejmie. Ja się dziwię, że jeszcze nie powstał żaden ruch społeczny pedofilów zmierzający do tego, aby mieć swoich przedstawicieli w rządzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 to forum budowlane czy prowokatorów???? Coś nie pasi ? Przeczytaj jaki jest cel tego "poddziału" na forum i dopiero wtedy gardłuj .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 No tak, skoro są wszędzie to powinni być i w sejmie. Ja się dziwię, że jeszcze nie powstał żaden ruch społeczny pedofilów zmierzający do tego, aby mieć swoich przedstawicieli w rządzie ! Nie powinni, ale pewnie są Z tym, że nie kazdy pedofil (czyli osoba z takimi skłonnosciami) idzie za głosem swoich popędów i molestuje dzieci czy ogląda pedofilskie zdjęcia. Niektórzy zwalczają to co w nich drzemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Homoseksualisci sa i beda , zawsze tez byli .Dlaczego to Cie tak uwiera?Wyjasnij mi prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Homoseksualisci sa i beda , zawsze tez byli . Dlaczego to Cie tak uwiera? Wyjasnij mi prosze rrmi trzeba jednak odróżniać homoseksualizm od pedofilii, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Oczywiscie , ze masz racje smartcat.Trzeba odrozniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 znowu mnie coś ominęło Tak to jest, jak się nie ogląda tv. Więc, o kim mowa /moze być na priwa/ - oczywiście chodzi mi o kolalicję, a nie o blablalugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 25.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 znowu mnie coś ominęło Tak to jest, jak się nie ogląda tv. Więc, o kim mowa /moze być na priwa/ - oczywiście chodzi mi o kolalicję, a nie o blablalugę To nie słuszałaś, ojciec jakiegoś posła, podobno europoseł wykazał, że jeżeli w sejmie jest więcej niż 3 pedofilów (a tak podobno jest, bo jednego już namierzyli), to czowiek nie pochodzi od małpy. A podobno Darwin też była kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 http://fakty.interia.pl/kraj/polityka/news/sprawa-bestrego-pis-ustala-fakty,808694,3285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To nie słuszałaś, ojciec jakiegoś posła, podobno europoseł wykazał, że jeżeli w sejmie jest więcej niż 3 pedofilów (a tak podobno jest, bo jednego już namierzyli), to czowiek nie pochodzi od małpy. A podobno Darwin też była kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 25.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba w niemczech( nie pamiętam dokładnie), może Austrii, jest grupa która próbuje założyć taką partię, i co najlepsze nie ma prawnego zakazu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W Holandiihttp://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34213,3406509.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts