wilcza75 25.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 zaczynamy manipulować? znudziło ci się już w wątku politycznym? myślisz Majka ? ......... chyba masz rację , ale która to jest odsłona, czwarta tego samego, czy 2 tego nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Acha , rozumie , piszac "oni" mialas jednoczesnie na mysli budujace forumowiczki pedofilki Napisalam dokladnie - "ktos napisal ze oni ( pedofile) sa takze wsrod forumowiczow". Skoro w tym zdaniu odnajdujesz plec to zdolny jestes Ja nigdy nie napisalam ze forumowiczki czy forumowicze ( juz rozdziele Ci na te plcie ) sa pedofilami. Czytaj uwazniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 poza tym wszędzie są ludzie, myślicie że wśród innych parti nie ma pedofili, wśród księzy, wśród forumowiczów.....????? a jaka plec mial na mysli blablaluga ( bo to jego cytowalam) to ja nie wiem, to Jego zapytaj wartowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Homoseksualisci sa i beda , zawsze tez byli . Dlaczego to Cie tak uwiera? Wyjasnij mi prosze rrmi trzeba jednak odróżniać homoseksualizm od pedofilii, nieprawdaż? Ale obie przypadlosci moga byc w jednym opakowaniu , nieprawdaz ? Agnieszk@1 Wole sie nie pytac , troche sie go boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Homoseksualisci sa i beda , zawsze tez byli . Dlaczego to Cie tak uwiera? Wyjasnij mi prosze rrmi trzeba jednak odróżniać homoseksualizm od pedofilii, nieprawdaż? Ale obie przypadlosci moga byc w jednym opakowaniu , nieprawdaz ? Agnieszk@1 Wole sie nie pytac , troche sie go boje Pewnie mogą....lecz ważniejszy wydaje się podział nie według orientacji płciowej ale wiekowej delikwenta. Chyba jest dość wyrazista różnica miedzy "homikami" skoncentrowanych na relacjach miedzy ludzimi dojrzałymi tej samej płci tak jak "heterycy" których pociagają osoby innej płci ale dojrzałe, a pedofilami które szukaja kontaktów z osobikami niedojrzałymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" ale zachcianki A faceci zazwyczaj mowia ze jak byli chlopieciem to marzyli aby zostac strazakiem A Mariusz prosze, marzenia z innej polki calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Korwin powinien się leczyć i to nie na grypę Ojciec Ministra też, może razem ich ulokować, zapłacę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Korwin powinien się leczyć i to nie na grypę . A podobno kilka osob zmarlo od szczepionki na grype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A Mariusz prosze, marzenia z innej polki calkiem A powiem Ci w zaufaniu że jak tak sobie teraz jeżdze po świecie i czasem zobaczę taką fajną blondyneczkę z fajnymi "warunkami" to ech .... Teraz lecę do Chin , tam przynajmniej nie będzie pokus, bo blondynek chyba u nich nie ma PS: Żona też blondyneczka z fajnymi warunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" ale zachcianki A faceci zazwyczaj mowia ze jak byli chlopieciem to marzyli aby zostac strazakiem A Mariusz prosze, marzenia z innej polki calkiem Akurat kazdy normalny chłopak miał takie marzenia. U mnie to sie nawet w pewnym wzgedzie ziściły. Jako 12-13 latek miałem czyraka na udzie i bedąc na wakacjach z rodzicami codziennie pani pielegniarka z ośrodka zmieniała mi opatrunek. Zawsze trzeba było zdjąć do tego spodnie lub spodenki bo takie było umiejscowienie "roponośnego miejsca". Ta kobieta zmieniała ten opatrunek bardzo delikatnie ale nigdy nie dotykając miejsc intymnych ja natomiast zawsze miałem erekcję ktorej nie dało sie niezauważyć. Kilka razy sie nawet uśmiechnała patrząc w oczy ale zachowała powage i wstrzemięźliwość, a ja codziennie z radoscią biegłem na nastepną zmiane opatrunku. Z perspektywy już przyszłych doświadczeń erotycznych i innych opatrunków które mi w przyszłości miano zakładać wiem że jej sposób dotykania mnie był zdecydowanie bliżej pieszczoty niz interwencji pielęgniarskiej. Z wyrzutami sumienia ale przyznaję że mile to wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A Mariusz prosze, marzenia z innej polki calkiem A powiem Ci w zaufaniu że jak tak sobie teraz jeżdze po świecie i czasem zobaczę taką fajną blondyneczkę z fajnymi "warunkami" to ech .... Teraz lecę do Chin , tam przynajmniej nie będzie pokus, bo blondynek chyba u nich nie ma Eeeee, pewnie blond turystki się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" ale zachcianki A faceci zazwyczaj mowia ze jak byli chlopieciem to marzyli aby zostac strazakiem A Mariusz prosze, marzenia z innej polki calkiem Akurat kazdy normalny chłopak miał takie marzenia. o , o jak sie obuzyl No juz dobra, dobra, akurat nie wiedzialam No ale pedofil z rzadu powinien wyleciec , z kazdej pracy by wylecial . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 SAM powiniej odejść !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 SAM powiniej odejść !! marzenia etyka umarła wśród polityków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 SAM powiniej odejść !! SAM? Ten sklep samoobslugowy? Ja sie nie zgadzam, w nim codziennie zakupy robie Jesli chodzi o pedofila - wyleciec powinien z hukiem, samemu to sie odchodzi jak sie nam cos nie podoba, a jak my sie nie podobamy to nas wywalaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje. Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 SAM powiniej odejść !! SAM? Ten sklep samoobslugowy? Ja sie nie zgadzam, w nim codziennie zakupy robie Jesli chodzi o pedofila - wyleciec powinien z hukiem, samemu to sie odchodzi jak sie nam cos nie podoba, a jak my sie nie podobamy to nas wywalaja. co prawda to prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany? Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje. Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877 o , no to wartownik - masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877 Po wnikliwej analizie zgadzam się z tym co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts