Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pedofil w rządzie ?? Ludzie, ja mam już dość

Gość forum_user

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Acha , rozumie , piszac "oni" mialas jednoczesnie na mysli budujace forumowiczki pedofilki :wink:

Napisalam dokladnie - "ktos napisal ze oni ( pedofile) sa takze wsrod forumowiczow".

Skoro w tym zdaniu odnajdujesz plec to zdolny jestes :wink:

Ja nigdy nie napisalam ze forumowiczki czy forumowicze ( juz rozdziele Ci na te plcie :wink: ) sa pedofilami.

Czytaj uwazniej .

Mariusz czy Ty aby nie byles molestowany?

Homoseksualisci sa i beda , zawsze tez byli .

Dlaczego to Cie tak uwiera?

Wyjasnij mi prosze

rrmi trzeba jednak odróżniać homoseksualizm od pedofilii, nieprawdaż?

Ale obie przypadlosci moga byc w jednym opakowaniu , nieprawdaz ?

Agnieszk@1

Wole sie nie pytac , troche sie go boje :roll:

Homoseksualisci sa i beda , zawsze tez byli .

Dlaczego to Cie tak uwiera?

Wyjasnij mi prosze

rrmi trzeba jednak odróżniać homoseksualizm od pedofilii, nieprawdaż?

Ale obie przypadlosci moga byc w jednym opakowaniu , nieprawdaz ?

Agnieszk@1

Wole sie nie pytac , troche sie go boje :roll:

Pewnie mogą....lecz ważniejszy wydaje się podział nie według orientacji płciowej ale wiekowej delikwenta.

Chyba jest dość wyrazista różnica miedzy "homikami" skoncentrowanych na relacjach miedzy ludzimi dojrzałymi tej samej płci tak jak "heterycy" których pociagają osoby innej płci ale dojrzałe, a pedofilami które szukaja kontaktów z osobikami niedojrzałymi.

Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" ;)

ale zachcianki :lol:

A faceci zazwyczaj mowia ze jak byli chlopieciem to marzyli aby zostac strazakiem :lol:

A Mariusz prosze, marzenia z innej polki calkiem :wink:

A powiem Ci w zaufaniu :) że jak tak sobie teraz jeżdze po świecie i czasem zobaczę taką fajną blondyneczkę z fajnymi "warunkami" to ech .... ;) Teraz lecę do Chin , tam przynajmniej nie będzie pokus, bo blondynek chyba u nich nie ma :lol:

PS: Żona też blondyneczka z fajnymi warunkami :)

Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" ;)

A faceci zazwyczaj mowia ze jak byli chlopieciem to marzyli aby zostac strazakiem :lol:

Akurat kazdy normalny chłopak miał takie marzenia.

U mnie to sie nawet w pewnym wzgedzie ziściły. Jako 12-13 latek miałem czyraka na udzie i bedąc na wakacjach z rodzicami codziennie pani pielegniarka z ośrodka zmieniała mi opatrunek. Zawsze trzeba było zdjąć do tego spodnie lub spodenki bo takie było umiejscowienie "roponośnego miejsca". Ta kobieta zmieniała ten opatrunek bardzo delikatnie ale nigdy nie dotykając miejsc intymnych ja natomiast zawsze miałem erekcję ktorej nie dało sie niezauważyć. Kilka razy sie nawet uśmiechnała patrząc w oczy ale zachowała powage i wstrzemięźliwość, a ja codziennie z radoscią biegłem na nastepną zmiane opatrunku. Z perspektywy już przyszłych doświadczeń erotycznych i innych opatrunków które mi w przyszłości miano zakładać wiem że jej sposób dotykania mnie był zdecydowanie bliżej pieszczoty niz interwencji pielęgniarskiej. Z wyrzutami sumienia ale przyznaję że mile to wspominam

A powiem Ci w zaufaniu :) że jak tak sobie teraz jeżdze po świecie i czasem zobaczę taką fajną blondyneczkę z fajnymi "warunkami" to ech .... ;) Teraz lecę do Chin , tam przynajmniej nie będzie pokus, bo blondynek chyba u nich nie ma :lol:

Eeeee, pewnie blond turystki się znajdą :D

Akurat kazdy normalny chłopak miał takie marzenia.

o , o jak sie obuzyl :lol:

No juz dobra, dobra, akurat nie wiedzialam :oops:

No ale pedofil z rzadu powinien wyleciec , z kazdej pracy by wylecial .

Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje.

Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe :)

:wink: :p

Sebo8877

Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje.

Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe :)

:wink: :p

Sebo8877

o , no to wartownik - masz odpowiedz :D