Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A FUJ ! (Forum Użytkowników Jawnych)

Gość Ogier

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja się prawie ujawniłem. Imię prawdziwe, mogą potwierdzić forumowicze znający mnie z realu. Liczba przy imieniu, pisałem o pochodzeniu mojego nicka na forum, jest rokiem urodzenia. Facjata z podpisem widoczna na zdjęciach ze spotkania. I co? Czy wszyscy musza znać moje nazwisko? Jednak gdy odpisuję na emaile podpisuje się imieniem i nazwiskiem + nick.

Osobiście jest mi obojętne czy "Bumba" jest gruby, czy chudy, wysoki czy niski, czy ma na imię Marek czy Agata. Albo czytając jego posty czuję do "Bumby" sympatię, albo jest mi obojętny lub czuję do niego niechęć.

Te moje odczucia wynikają ze sposobu wyrażania myśli przez "Bumbę".

Gdyby wszyscy musieli podpisywać się imieniem i nazwiskiem i wszystkimi posiadanymi tytułami np. prof. dr hab. Jan hr. Ixiński, to niektórzy forumowicze wpadli by w kompleksy i tylko czytali nic nie pisząc.

A czy wiecie, że psycholog płci żeńskiej to psycholożkalub jak kto woli psycholoszka??? :wink:

Wiem bo to profesja mojej połówki :D

Melduję się półjawnie i potwierdzam, że Tomek jest Tomkiem a na nazwisko ma... Fantastyczny.

Pozdrawiam wszystkich z dystansem i bez :wink:

:oops: Potwierdzam, że AgnesK jest prawdziwa i SUPER!!!!!!!!!!! Znam osobiście.

"Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi." I nie wstydzi "krytyki pozytywnej" :lol: Ale czy ktoś pamięta kto tak powiedział?

No sorry, że tak późno tu zajrzałem. Romanie Herczyński, "Dopuszczamy krytykę, ale wyłącznie krytykę pozytywną" powiedział tow. I sekretarz Wiesław Gomułka w przemówieniu po usunięciu "Dziadów" z Teatru Narodowego w 1968 r. Pamiętam, bo pod Uniwerkiem dostałem pałą. Pod Politechniką zdołałem się uchylić :)

"Dopuszczamy krytykę, ale tylko krytykę pozytywną". To też cytat ale z innego okresu, a autor wielkiej spuścizny po sobie nie zostawił. Dla ułatwienia dodam, że nie był biskupem :D