ged 04.09.2002 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Podobno będzie jutro.Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 05.09.2002 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Jest !!! Urodziło się !!! Dziewczynka. 3.7/56 9-10 w skali kogoś tam. Ogłaszam konkurs na fajne imię. (-: muratorka, cegłówka, itp odpada :- ) Zwycięzca otrzyma jakąś nagrodę. (nie wiem jeszcze co, ale wymyśle - może rolkę papy, albo coś równie pożytecznego) Ged ps: Jescze jej nie widziałem ( (podobno jest piękna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 06.09.2002 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ged -gratulacje!!! Moja propozycja: Justyna ... Koniecznie napisz jakie imię w końcu wygrało ... Gratulacje dla wszystkich młodych rodziców!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 06.09.2002 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ged, gratulacje i serdeczności!!!! Skala Apgar - rewelacyjna, więc Twoje dziewczyny spisały się na medal. A imię wybierzcie sami, bo to poważna decyzja - nie mam odwagi nic zaproponować. Pozdrów żonę a maleństwo ucałuj w piętkę. No i nie baluj za bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 06.09.2002 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ged gratulacje!! Agnicha również!! Z terminami to tak już jest. My znając nasze szczęście załapiemy się na Święta albo Nowy Rok A co do ilości "nowych" dzieci - w końcu podobno trzeba pobudować dom, spłodzić syna i posadzić drzewo. Z synem to nie wiem jak będzie ale pozostałe na 100% W końcu będą warunki do powiększenia rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 06.09.2002 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ged - POZDROWIENIA!!! Mnie sie podoba - Kamila :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 06.09.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 ged - gratulacje! Jesli chodzi o skalę to skala Apgar. 10 punktów to max czyli zdrowa. Nie nazywaj jej tylko Tradycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.09.2002 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ciesze sie Twoja radoscia. Dziecko to jest sens zycia. Proponuje normalnie, moze Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 06.09.2002 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Gratulacje dla ciebie i żony! Jak mowi moj majster pieniedzy i dzieci nigdy za dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.09.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Dzięki wszystkim !!! Właśnie Ją zobaczyłem. Podoba mi się. Dziwne odczucia. Mam syna. Zastanawiałem się jak będę reagował na nowe dziecko. Pierwsze wrażenie - takie coś obcego, ale po 3 minutach, gdy wziąłem Ją na ręce ... tak .. to było moje .. jak to pierwsze. Dziwna ta natura, przełącza pstryczek i już. Imienia jeszcze nie ma. Żona pokazała mi swoją listę. Dwa imiona pokrywały się z moimi, ale pojawiło się kilka innych. Syna ma na imię Rafał, pasuje do niego. Trudna sprawa...Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 06.09.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ged - gratulacje !!! A co do imienia to moge tylko opowiedziec jak bylo w moim wypadku. Jak sie dwiedzielismy ze rodzinka nam sie powiekszy zaczelismy sprawdzac kalendarze i porownywac nasze propozycje. Bardzo szybko wyszlo nam imie dla dziewczynki - Weronika, co do chlopca nie moglismy sie na nic zdecydowac. Na poczatku USG wykazywalo ze moze byc ciaza mnoga - bliznieta, nie wykluczano duzego chlopca. SKonczylo sie na duzej dziewczynce, czyli Weronice . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 07.09.2002 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2002 Pozdrów żonę GED - gratulacje! Agnicha - czy ty przypadkiem nie pisałaś kiedyś o stresie przeprowadzkowo - porodowym? Obawiam się, że mnie dotyczy.Chciałbym zdążyć z przeprowadzką przynajmniej miesiąc przed rozwiązaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 09.09.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2002 Witam, przyłączam się do wątku. Kiedy zaczęłam śledzić Forum, byłam już z okrągłym brzuszkiem, 23 lutego urodziłam synka, 2 tygodnie temu wróciłam do pracy po urlopie macierzyńskim. Jest on naszym drugim dzieckiem, jego starsza siostra ma 6 lat. Pozdrawiam wszystkie dzieci forumowe ( te poczęte i narodzone ) oraz trzymam kciuki za przyszłe mamusie. Co do imienia dla córeczki Geda, to moim typem jest Alicja ( gratulacje!!!). B. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Becik dnia 2003-04-29 11:16 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 18.09.2002 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 Imienia jeszcze nie ma. Nie było czasu. Jutro coś wymyślimy. Dla ciekawskich jest zdjęcie: http://www.skarlet.pl/dziecko.html Godzina 3.13 - nie wiadomo czy to noc czy ranek. Koniec pracy. Idę spać. Jest jakaś metoda aby przestawić dzień pracy na normalną porę ? Zaczynam po południu, kończę około 3 powinno być 7 - 15 (pogramuję). Mnie jest dobrze, ale ludzie się dziwią gdy wstaje o 11.Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.09.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 Ged, córa prześliczna! A na dodatek jest to kobieta o wyraźnie zdecydowanym spojrzeniu - już widzę, jak bierze rządy w swoje łapki!!! A co do czasu pracy - po prostu pracujesz wg czasu na drugiej półkuli. Nie wolno, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 18.09.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 On 2002-08-08 08:23, ewa wrote: A ja wiem o jednym dziecku forumowym - ale może niech się tatuś sam ujawni A przy okazji - serdecznie gratuluję obojgu rodzicom. DOPIERO TRAFIŁEM NA TEN WĄTEK Jeśli Ewa napisała tego posta o mnie to się przyznaję. 1 sierpnia urodziła nam się córeczka i tak już od półtorej miesiąca żyjemy w trójkę. Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś i tatusiów! Z tego co widzę to rodzą się same dziewczynki. Chyba nie grozi nam wizja świata z "Seksmisji"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 01.10.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Ewa Wioletta - zostało ustalone po 25 dniach zmagań. Ile było propozycji to głowa boli. Ciekawe jest to, że zawsze nowe imię porównuje się do znanych osób. Jeśli taka osoba jest "beee" to imię automatycznie odpada.Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 A więc imię jest ! Gratulacje! Wybór był chyba ciężki? A z tym porównywaniem imion do osób które znam to też tak mam. Przykładów może nie będę przytaczać, bo można się komus narazić.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 07.10.2002 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ged śliczne imię wybrałeś Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo 10.10.2002 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 ged serdeczne gratulacje córeczkę masz śliczną.Do tej pory tylko czytałem Formu, gdyż budowa domu dopiero rodzi się w naszych (żony i mojej) głowach. Ale dzisiaj trafiłem na ten wątek i wreszcie mogę coś powiedzieć od siebie.18 sierpnia zostaliśmy rodzicami, Filipek urodził się o 8:25, ważył 3960/60 cm, 10 pkt.Obecnie to już 7 tygodniowy gość. Serdecznie pozdrawiamFrodo [ Ta wiadomość była edytowana przez: Frodo dnia 2002-10-25 07:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts