Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Dzieci Forumowych

Gość Luśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Gratulacje dla Gorisa. niezły prezent na Walentynki.

Co do przeprowadzki z dotychczasowego miejsca. Mój Miś który lada chwila skończy 3 lata obejrzał nowy dom i stwierdził, że no może być. Pokój OK. Ale który pokój jest dla dziadzisia (obecnie mieszkamy z teściami)?

Gdy usłyszał, że dziadzio zostanie w swoim domu oznajmił, że w takim razie on pokój ma (w dotychczasowym domu) i on się nie przeprowadza. Boję jak to będzie gdy nadejdzie dzień przeprowadzki.

Najpierw pogratuluję wszystkim swoich pociech i zyczę duuuużo zdrówka, a teraz się sama pochwalę , a co tam :D . Moje maleństwo ma narazie 21 tygodni i mierzy około 20cm , dzisiaj już wyraźniej dało odczuć o swojej obecności ( niesamowite uczucie) . Na szczęście nie będe musiała przekonywać do przeprowadzki, ponieważ mieszkam w nowym domku od 01.10.2003. i właśnie wtedy............... dzieciątko postanowiło zadecydować za nas i się poczęło :D Rozwiązanie oceniane na 05.07. dam znać co i jak. Pozdrawiam i życzę wszystkim ociągającym się tak zdecydowanych dzieci jak moje hihihihi

Gratulacje dla wszystkich rodziców świeżych i starszych.

Nasi pomocnicy budowlani to 9-letni syn i 7 letnia córka. Oboje czekają na przeprowadzkę (chyba jeszcze nie wiedzą z czym to się wiąże, wcześniejsze wstawanie do szkoły), ale szczególnie córka, bo ma obiecanego pieska, jak się przeprowadzimy :) Więc mobilizują nas do dalszych prac na budowie :)

• 2 weeks później...
  • 8 months później...

Zdjęcia moich pociech przed chwilą umieściłem w wątku mikołajkowym, ale że mnie tutaj jeszcze nie było, więc witam wszystkich, dotychczasowych i nowych, dzieciatych znajomych z Forum i przedstawiam resztę mojej familii, czyli moje i Agnieszki dzieciaki:

1. Cezary Antoni, model 1996;

2. Marta Maria, wzór 1998;

3. Stanisław Jerzy, wersja beta (narząd ruchu w trakcie prób) 2003.

...które czują się już na budowie w Żelkowie jak u siebie w domu. Starsze pomagały już przy ogrodzeniu, budowie WC (patrz tutaj oraz tutaj) i składziku oraz sadzeniu sosenek (ze 200 sztuk posadziły własnoręcznie, co widać o tutaj) a Czarek także przy zbijaniu bramki i wykopach pod fundamenty - ma nawet własny (podpisany) szpadel. Więc jest to jak najbardziej ICH budowa...

Andrzej